Parenclub en swingerclub community voor swingers
Meld je aan bij de community
Meld je aan bij de communityWord gratis lid
Parenclub

Laatste 10 online leden

21:51
21:33
21:16
21:06
20:30
20:00
19:53
19:28
18:59
Parenclub

Parenclub en swingerclub community

Parenclub als basis voor swingers. Zowel online als offline. Bij het bezoek van een parenclub in de landen of online afspreken via de community. Als lid kan je gratis gebruik maken van de gehele community. De community geeft momenteel podium aan meer dan 75 parenclubs in Nederland, België en Duitsland. Als gebruiker is de community geheel gratis. Het verdienmodel voor de community zit zich in advertentieopbrengsten. Daarnaast geloven wij door het delen van informatie dat meer swingers de community een warm hard toe dragen. Hierdoor levert de community zuivere informatie en zijn er meer voordelen door bijvoorbeeld kortingen en acties van parenclubs en adverteerders.

Nu gratis lid worden
Gratis parenclubs bezoeken? Het kan als gastblogger van Parenclub.eu!

Ben jij een fanatieke bezoeker van parenclubs of zijn jullie een swingerskoppel? Hoe zou het zijn dat de ervaringen die je of jullie hebben gedeeld worden met duizenden andere swingers? Word dan gastblogger!

Gastblogger worden
Wat is een parenclub?

Een parenclub, of ook wel swingersclub genaamd is de spil in het web bij het swingen. Koppels die swingen leren elkaar kennen, online of in een club. Deze site is dé swingerclub community voor swingers en gemaakt door swingers. Naast de swingers spelen de clubs zelf een grote rol en hiermee is de cirkel volledig rond.
Clubs, swingers en een online community.

Een club, locatie of (uitgaans)gelegenheid waar paren, stelletjes of alleenstaanden elkaar leren kennen en ontmoeten. Het doel is het hebben van een leuke avond en daarnaast indien er een seksuele aantrekkingskracht is, eventueel sex te hebben. Een avond start meestal met ‘normaal’ uitgaan. Later op de avond verandert de setting en switchen de bezoekers naar erotische kleding of lingerie. Zo wordt het meer erotisch uitgaan. In de meeste clubs heb je naast het uitgaan nog losse dans-, eet-, en relaxruimten. Veel clubs hebben kluisjes, een zwembad en sauna en zijn zeer streng op het gebied van hygiëne en omgangsvormen.

De basis van een avond is dus gewoon een gezellig, leuke en vooral ook spannende avond. Toch hoort seks vaak tot ook een van de onderdelen van een bezoek. Het is niet nodig om per se seks te hebben met andere mensen als stelletje of paar, je kan natuurlijk ook van elkaar genieten of gewoon eens komen rondkijken. Vaker is het ook het geval dat twee (of meerdere) stellen ruilen van partner. Deze partnerruil noemt men dan swingen. Ook gebeurt het dat er grotere groepen sex met elkaar hebben. Dit is dan vaak met alleenstaande die ook in de club zijn of met stellen die geïnteresseerd zijn in groepssex. Er zijn voor alle interesses verschillende ruimtes voorzien. Zo kan eenieder zelf kiezen of je gaat voor opzichtig en ontvankelijk of intiem en gereserveerd. De bezoekers van de clubs zijn de meest uitlopende mensen uit alle lagen van de bevolking. Zowel Nederland en België alsook Duitsland tellen een legio echte clubs. Je kan deze allemaal online op deze website bekijken. Soms gelden ook bordelen (bepaalde avonden) of erotische cafés als swingerclub.

Nog geen lid? Registreer nu!
Volg onze community op Facebook!
Komende evenementen
  1. Open deuren middag

    17 oktober 2018: 13:00 - 17:00
  2. Spannend café Secret Dreams

    17 oktober 2018: 19:00 - 23:00
  3. Onbeperkte sexmiddag 1 op 1 genieten

    18 oktober 2018: 13:00 - 17:00
Sexvoorkeuren
Poolse vrouwen
Sexvoorkeuren

Oudere vrouwen
Sexvoorkeuren

Ouderenseks
Sexvoorkeuren

Omaseks
Sexvoorkeuren

Oma neuken
Sexvoorkeuren

Nylon seks
Sexvoorkeuren

Nuru massage
Sexvoorkeuren

Bekijk hier nog veel meer sexvoorkeuren.

Wat andere zochten op Parenclub.eu
Over Parenclub.eu

Een jong, dynamisch en fris team. Het team achter deze site is een “clubje” dat bestaat uit beheerders van de website, programmeurs, mystery guests en ook liefhebbers van het leven als swinger. Wij werken vanuit twee locaties in Nederland. Onze belangrijkste locatie zit in Amsterdam en onze tweede locatie is gevestigd in Noord-Brabant. Vanuit het Brabantse land proberen wij onder andere dagelijks de website weer net iets beter te maken dan gisteren. Tenslotte hebben wij nog een dependance in België (Antwerpen). Wil je ons graag leren kennen? Wij werken graag samen met partners en leren je graag kennen. Wil je nog meer van ons weten of neem jij direct contact met ons op?