Premium membership voor alleenstaande vrouwen

Deze premium membershippen zijn bedoeld voor stellen en alleenstaande mannen. Voor alleenstaande vrouwen is er een speciaal premium membership. Ben jij alleenstaande vrouw? Wil jij als vrouw meer mogelijkheden in de community en meer veiligheid bij het online swingen? Bekijk dan de mogelijkheden van de womens only memberschip bij Parenclub.eu!

Trail (2 weken)

2995
  • Eenmalig € 29.95

3 maanden

2295p/m
  • Eenmalig € 68.85

6 maanden

1495p/m
  • Eenmalig € 89.70

12 maanden

1395p/m
  • Eenmalig € 167.70

De speerpunten van Parenclub.eu Premium op een rijtje

OmschrijvingBasic + memberPremium member
Gratis profiel aanmaken
Profielen bekijken
Onbeperkt praten via het forum
Onbeperkt privé praten met vrienden
Dagelijks 1 vriendschapsverzoek kunnen versturen
Dagelijks 5 vriendschapsverzoeken kunnen versturen
Standaard profielfoto bekijken
Extra foto’s van profielen bekijken
Standaard zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken op trefwoord
Laatste bezoekers van je profiel bekijken
Reviews verzamelen
Spaarkaartsysteem
Gratis entree in lokale parenclubs
Jaarlijks €100,= aan waardebonnen/giftvouchers
Mogelijkheid tot Kik-koppeling
Bepaal wie je foto’s kan zien
Op je/jullie verjaardag een persoonlijk cadeau t.w.v. €50,-
Exclusieve content pagina’s t.w.v. € 100,00
Gratis alle e-books downloaden
Aanmelden voor evenementen
Zien wie er van de community naar de evenementen gaat
Premium vermelding bij je profiel (dit zorg voor meer vriendschappen)
PC-coins sparen voor gebruik in de Parenclub.eu community
95% Nederlandssprekende swingers in de community
1 kort filmpje (beveiligd via Parenclub.eu) per 30 dagen kunnen sturen/ontvangen
Onbeperkt filmpje (beveiligd via Parenclub.eu) kunnen sturen/ontvangen

Jaarlijks voor ruim €1.500 voordeel en meer swingercontacten!

Dit is hoe volgens ons een community en online parenclub zou moeten zijn. Wij geloven niet zo zeer in wat onze concollega’s doen. Wij denken namelijk dat swingen meer is dan alleen maar snel iedere maand geld betalen om te mogen chatten. Wij geloven in ene verband. Wij geloven in de werking van de community. Wij geloven in wat wij noemen echt swingen. Daar hoort een echte community bij, samen met de lokale parenclubs. De handen in een tussen wat wij noemen een echte online parenclub. Welkom bij: Parenclub.eu, het grootste Nederlandstalige swingersplatform voor Nederland en Vlaanderen.

Parenclub dashboard

Onbeperkt contact leggen met andere gebruikers

Als premium lid van Parenclub.eu geniet je veel voordelen. Het gebruik van ons platform is voor iedereen gratis. Contact leggen kan altijd en met iedereen binnen Parenclub.eu, ongeacht of je een basic+ -, premium – of gold member bent. Toch is het hebben van een premium membership voordelen. Wil jij weten wat het je oplevert om ook premium te zijn? Wij leggen het je graag uit.

Gratis entree parenclub

Gratis entree bij lokale parenclub

Met je premium membership kan je als alleenstaande man/vrouw of stel per jaar 1x gratis naar een lokale parenclub. Via een speciale Premium pagina kan men als gebruiker zelf een voucher aanmaken. Deze voucher is gekoppeld aan een Parenclub.eu gebruiker en geeft je toegang tot de club. Je kan online kiezen welke avond en welke parenclub je graag wilt bezoeken. Deze functie zit alleen bij betaling per jaar.

Parenclub cadeau

Je/jullie verjaardag(en) vieren (t.w.v. 50 euro per jaar)

Iedere gebruiker van ons platform waarderen wij enorm. Wij zijn oprecht blij dat je bij onze community hoort. Als Premium gebruiker waarderen we je nog meer. Iedereen kent de uitspraak: “wie jarig is trakteert!”. Als Premium lid is dat anders. Je krijgt van ons cadeau’s als bedankje voor je aanwezigheid. Niets stom’s of of iets eenvoudigs. Namelijk de keuze uit 3 verschillende cadeau’s. Deze functie zit alleen bij betaling per jaar.

Parenclub waardebon

Giftvouchers (t.w.v. 100 euro per jaar)

Bezoek je regelmatig een feestje en koop je eens iets online? Je krijgt vanuit je Premium membership voor ruim 100 euro aan shoptegoed bij meerdere online winkels.

Parenclub waardebon

Stempelkaart (t.w.v. 500 euro)

Bezoek je regelmatig een feestje en koop je eens iets online? Je krijgt vanuit je Premium membership voor ruim 100 euro aan shoptegoed bij meerdere online winkels.

Parenclub community

Premium community (t.w.v. 500 euro)

Bezoek je regelmatig een feestje en koop je eens iets online? Je krijgt vanuit je Premium membership voor ruim 100 euro aan shoptegoed bij meerdere online winkels.

Profiel verificatie

Nederlandssprekende gebruikers

De ervaring leert dat andere swingerswebsite voornamelijk je zo snel mogelijk willen laten betalen om contact te kunnen hebben met ander leden in het platform. In onze filosofie is iedereen welkom en mag je kosteloos contact met elkaar opnemen. Als online parenclub faciliteren wij graag. Toch willen wij graag ook meer bieden. Iets dat het leven van iedere swinger beter maakt. Een goede en echte verificatie. Geloof ons, dat kost ook tijd en geld. Iedere premium gebruiker in het Parenclub.eu swingersplatform is echt geverifieerd.  Verificatie kan op 5 manieren, waarvan er minimaal 3 gedaan moeten worden. Alleen zo kunnen wij premium ook echt premium maken en houden. Wil jij liever onbekend blijven, dan is het premium-account niets voor jou! Wil jij graag goede -, veilige – en juiste contacten dan is Premium de juiste weg!

Wekelijke Premium newflash

• 100% fair
Du kannst die Mitgliedschaft ohne Risiko ausprobieren. Wenn du nicht überzeugt bist oder deinen Partner gefunden hast, kannst du jederzeit kündigen, einfach online per Mausklick und ohne Kündigungsfristen.
• 100% diskret
Alle Buchungen erfolgen diskret mit Kundennummer und Buchungsnummer als Verwendungszweck und der Firma NetDebit GmbH als Empfänger.
• 100% anonym
Alle Zahlungen werden von NetDebit als bekannten Finanzdienstleister vertraulich und sicher abgewickelt. Wir haben keinen Einblick auf deine Adresse, Kontodaten oder Kreditkartennummern.
• 100% preiswert
Im Vergleich zu anderen Websites ist die Mitgliedschaft bei uns sehr preiswert und kostet weniger als ein Besuch in der Kneipe nebenan. Bei uns hast du aber wesentlich bessere Chancen, nette Leute kennenzulernen.
• 100% direkt
Du kannst direkten Kontakt zu allen Frauen, Männern und Paaren aufnehmen, die einen Flirt, ein erotisches Abenteuer oder eine Beziehung suchen. Es gibt keinen Animationsservice.

Wat andere Premium members over ons zeggen

“leuke contacten opgedaan en kwalitatieve profielen”

“wij bezoeken regelmatig een parenclub, jullie website is een leuke aanvulling”

“eerst een proef-lidmaatschap genomen, maar snel al verlengd naar een 1 jarig lidmaatschap”

“wat geven jullie veel waardevolle informatie”

“goede prijs, kwaliteitsverhouding, ook de gratis inkom bij parenclubs via jullie is plezant”

“leuke website”

“veel verschillende leeftijdscatogoriën, van jong tot oud

“ook alleenstaande vrouwen een leuke community”

“voor zowel soft-swap als vol-swap een leuke aanvullig”

“leuke contacten opgedaan als stel”

“wij zochten jongere profielen. Het zijn er niet ontzettend veel, maar wel voldoende”

“als alleenstaande vrouw ben ik erg tevreden over de community, door de vriendschapsverzoeken kan ik zelf bepalen met wie ik praat”

“de contacten zijn leuk en gratis, dat is veel waard”

“top-website!!!”

“als single man is een parenclub toch anders, parenclub.eu is een leuke website ook als single man”

“awesome website for Ducth information about swingers in the Netherlands”

“single women = :-)”

“naast bekende andere websites is parenclub.eu voor ons een leuke extra website”

“eenvoudige website die goed te gebruiken is”

“informatief”

“lang niet zo een grote website als andere websites, toch wel een groot aanbod swingers”

“nice website for our trip to Hollandia, thanks for your help”

“leuk contact kunnen leggen als single, tevreden over Parenclub.eu”

De kleine lettertjes (alleen dan leesbaar)

Wat is de duur van mijn membership?

Geen verborgen kosten! Geen automatische verlenging. Een membership van 3 maanden is voor 3 maanden. Een membership van 6 maanden is voor 6 maanden. Daarna verloopt je membershop automatisch en kan jezelf weer bepalen of je weer wilt verlengen. Memberships worden dus niet automatisch verlengd.

Is er een bedenktermijn?

Wij gaan er uiteraard niet van uit en nemen aan dat je een juiste keuze hebt gemaakt door het nemen van een lidmaatschap in onze onze mooie community. Zou het na het aangaan van je lidmaatschap toch tegen vallen dan kan jij je uiteraard beroepen op de wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen (herroepingsrecht). Deze bedenktermijn gaat in bij het aangaan van een betaald lidmaatschap. Wanneer de deelnemer tijdens de wettelijke bedenktermijn gebruik maakt van het herroepingsrecht, maar de deelnemer heeft in deze periode al daadwerkelijk gebruik gemaakt van de betaalde dienstverlening van de website dan is de website gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van aangaan van het abonnement tot het moment van herroeping. Ontbinding van de overeenkomst dient u binnen de bedenktermijn per reactieformulier aan te vragen via de Klantenservice.

Hoe beëindig ik mijn membership?

Je membership loopt aan het einde van je gekozen periode automatisch af. Zou je dan weer opnieuw je membership willen upgraden kan dat door zelf je membership voor een bepaalde periode te upgraden.

Hoe kan ik veilig betalen?

Als lid van onze community kan men veilig betalen via Creditcard (Visa of MasterCard), iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), Domiciliëring (BE) en Overboeking (NL/BE). Betalingen vinden plaats via het veilige SSL-protocol. SSL is de meest toegepaste beveiligingsmethode die ervoor zorgt dat uw gegevens onderweg niet door derden onderschept kunnen worden. U kunt aan het slotje in uw internetprogramma zien of u met een beveiligde verbinding te maken heeft.

Kan ik mijn membership later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een 3 maanden membership, dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een 6 maanden – of jaarmembership alsnog van de korting profiteren.

Hoe neem ik contact op met Parenclub.eu?

Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Gebruik dan het contactformulier op de website.

Mis geen kans om meer swingers te leren kennen! Ga nu Premium!

Trail (2 weken)

2995
  • Eenmalig € 29.95

3 maanden

2295p/m
  • Eenmalig € 68.85

6 maanden

1495p/m
  • Eenmalig € 89.70

12 maanden

1395p/m
  • Eenmalig € 167.70