arrow_drop_up arrow_drop_down

Chat seks

Wat is chat-seks?

Chat-seks is een vorm van seksueel contact tussen twee of meerdere mensen via de webcam van je computer. Iedereen kan het doen, stel, single, he, ho, bi, tranny, BDSM en noem maar op. Een chat kan alleen voor de gezelligheid zijn, of een beetje flirten, maar ook voor seks voor de camera of een complete SM-sessie. Het voordeel is dat het anoniem is en vrijblijvend, maar het is ook niet helemaal zonder gevaar. Er komen immers beelden van je in omloop, waarvan je niet weet wat ermee gebeurt. Zeker als je een relatie, gezin of baan hebt, kan dat vervelende consequenties opleveren. Het is dus raadzaam om je gezicht te verbergen of een erotisch maskertje op te doen. Ook moet je ontzettend opletten dat je niet wordt opgelicht of gescamd. Geef nooit persoonlijke informatie, zoals je telefoonnummer, email, of je adres. Je loopt de kans dat je informatie verkeerd gebruikt wordt. Aan de andere kant is het een leuk sexy spelletje en je kunt er geen SOA van oplopen. Altijd leuk om eens te proberen!

Hoe vind ik een seks-chat op internet

Het wemelt op internet van de particulieren en sites die seks-chats aanbieden of bemiddelen, maar het is niet altijd even veilig.. Bij particuliere advertenties in het bijzonder. Je kunt te maken krijgen met onbetrouwbare sites die geld willen, scammers (vooral uit het buitenland), virussen, ongevraagde e-mail, oplichting en stalking. Zo’n advertentie kun je herkennen aan te weinig en te mooie foto’s, een nietszeggende, onpersoonlijke tekst en teveel seksuele handelingen die worden aangeboden. Wees dus voorzichtig om op deze advertenties in te gaan, en check alles van tevoren goed af, zodat je weet met wie je te maken hebt. Maak in ieder geval nooit geld over, zeker niet naar het buitenland. Wat dat betreft is een dating-site een veiliger optie.

Chat seks

Hoe vind ik een seks-chat via een datingsite?

Het wemelt op internet van de particulieren en Er zijn talloze sites op het net die seks-chats aanbieden of faciliteren, de een meer discreet dan de ander. Let dus goed op welke site je benadert. Het beste kun je kiezen voor een site die de profielen handmatig controleert, dat is al een stuk veiliger. Er is echt niet minder keus en je loopt minder risico om tegen een nepper aan te lopen. Lees ook goed de huisregels, dan kom je al een heleboel meer te weten. Sommige dingen zijn verboden voor de veiligheid, bijvoorbeeld meteen of te vaak een PB sturen, drugs gebruiken, of privé-gegevens openbaar maken. Het maken en verspreiden van beelden op zo’n site is ook verboden en zelfs strafbaar. Voor sommige sites moet je betalen om te mogen reageren, maar er zijn ook hele goede die volkomen gratis zijn en de winst uit de advertentieruimte halen. Meestal wordt je wel gevraagd om lid te worden en je eigen profiel ook te plaatsen. Daarna kun je reageren op profielen van anderen. De betere sites hebben een systeem met kamers, die openbaar zijn voor leden, en die je al dan niet kunt betreden. Je kunt ook zelf een kamer maken, voor als je het privé wilt houden.ites die seks-chats aanbieden of bemiddelen, maar het is niet altijd even veilig.. Bij particuliere advertenties in het bijzonder. Je kunt te maken krijgen met onbetrouwbare sites die geld willen, scammers (vooral uit het buitenland), virussen, ongevraagde e-mail, oplichting en stalking. Zo’n advertentie kun je herkennen aan te weinig en te mooie foto’s, een nietszeggende, onpersoonlijke tekst en teveel seksuele handelingen die worden aangeboden. Wees dus voorzichtig om op deze advertenties in te gaan, en check alles van tevoren goed af, zodat je weet met wie je te maken hebt. Maak in ieder geval nooit geld over, zeker niet naar het buitenland. Wat dat betreft is een dating-site een veiliger optie.

Hoe maak ik een goed profiel?

Een goed profiel wat veel reacties losmaakte moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Ten eerste moet je veel foto’s toevoegen, niet alleen van je geslachtsdeel , maar van je hele lichaam. Ten tweede moet je een informatieve, persoonlijke tekst maken waarin je duidelijk bent over wat je wel en niet wilt. Ten derde: Lieg niet! Iedereen heeft zijn onvolkomenheden, dat is niks om je voor te schamen. Ben je dus kaal, hangen je borsten een beetje of heb je een buikje, probeer dat dan niet te verdoezelen, maar wees eerlijk. Anders loopt je chat op een teleurstelling uit.

Hoe vind ik een goed profiel?

Een goed profiel om op af te gaan heeft wederom veel foto’s, een uitgebreide, persoonlijke tekst en is niet te mooi om waar te zijn. Hoewel een goede site de profielen checkt, kan er toch nog één tussendoor glippen. Let dus op: Te weinig en al te mooie foto’s kan duiden op prostitutie of oplichting. Ook een nietszeggende tekst is meestal dubieus. Een groot aantal voorkeuren voor seksuele handelingen kan ook een teken zijn dat het profiel duister is. Verder hebben de meeste sites een zoekfunctie, zodat je gericht op zoek kunt gaan naar iemand die bij je past en die hetzelfde wil als jij als het om seks-chatten gaat. Geef dus vooral in je eigen profiel ook aan wat je wilt qua seks, dan word je makkelijker gevonden!

 

Chat seks

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!