arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Parenclub feesten & events

Alle events van parenclubs in Nederland & België

Top 3 feesten van het weekend

Gratis service van Parenclub.eu. Wij bieden je iedere week het complete overzicht van alle feesten en evenementen waar je deze week heen kan.

Top 3: België

Parenclub Feesten

15

Okt
20:00

Nude party

 Parenclub Club Divine


Het is weer de derde donderdag van de maakt en dat betekent de Nude partyt van Club Divine.

Hét feest voor de naakt-liefhebber onder ons. De dresscode van dit feest is dan ook simpel: naakt.


Parenclub Feesten

17

Okt

20:00

Divine into the weekend

Parenclub Club Divine


Ook dit weekend is het weer raak in Parenclub Club Divine. Zoals elke zaterdag weer een spetterend feest! Op deze avond zijn zowel singles als koppels welkom. Ervaren of niet, het maakt niet uit. Iedereen mag komen!

Discovery thursdays

15

Okt
20:00

Discovery Thursdays

Parenclub Shivaz


De donderdagen bij Shivaz zijn speciaal gereserveerd voor nieuwe swingers. Net als de zaterdagen en maandagen is donderdag enkel en alleen voor koppels. Het is dus niet mogelijk om als single man of vrouw langs te komen. 

In verband met de maatregelen in België rondom Covid-19 zijn bijna alle clubs gesloten. Dit betekent dat er de komende tijd weinig feesten op de agenda staan. Wanneer de parenclubs haar deuren weer openen, zullen we dit vermelden op deze pagina.

Bovenstaand alsnog de Belgische top 3 met feesten die toch doorgaan. 

Top 3: Nederland

Parenclub Monique

17

OKT

18:00

Nymphonight

Parenclub Monique


De Nymphonight is de bekendste amateur gangbang van Europa. Onverzadigbare vrouwen gaan tijdens deze avond helemaal los en zij willen niets liever dan sex, sex en nog eens sex. Het is dus een snoepwinkel voor de mannen deze avond.

Parenclub Fata Morgana

16

OKT
21:00

Friday Party Night

Parenclub Fata Morgana


De Friday Party Night is de perfecte manier om je weekend te beginnen. Op dit feest komen swingers vanuit heel Nederland met allemaal hetzelfde doek: een geile avond beleven. Parenclub Le Baron

18

OKT

14:00

Sunday DATERS 4FUN

Parenclub Le Baron


Net als elke zondag is het ook deze zondag weer raak in parenclub Le Baron. De zondag staat hier altijd in het teken van daten. Vandaar ook de naam:  Daters4Fun. Iedereen is welkom en kom dus gerust langs.In verband met de maatregelen in Nederland rondom Covid-19 zijn bijna alle clubs gesloten. Dit betekent dat er de komende tijd weinig feesten op de agenda staan. Wanneer de parenclubs haar deuren weer openen, zullen we dit vermelden op deze pagina.

Bovenstaand alsnog de Nederlandse top 3 met feesten die toch doorgaan. 

Fijn dat je er bent!