Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit event is voorbij.

NIEUW!! Open Gangbang middag

16 februari 2019: 13:00 - 16:00

Nieuw!!!!
Open gangbangmiddag
Ben je een vrouw of zijn jullie een stel of ben je een TV of biman en heb(ben) je/jullie je altijd al aangetrokken gevoeld tot het idee om eens door veel mannen te worden verwend?
Of ben je een man en lijkt het je heerlijk om eens mee te doen aan een gangbang en een langgekoesterde wens van een vrouw uit te laten komen?
Nu heb je de kans om je droom te verwezenlijken – of om een al uitgekomen droom te herhalen – in de veilige omgeving van ons erotisch café.
Wij zorgen voor een veilige vertrouwde ontvangst en wil je als vrouw of stel je droom laten uitkomen gaan wij er voor zorgen dat deze droom een geweldige belevenis gaat worden. Wij helpen je deze middag op elke mogelijke manier, ook als leidende hand als gewenst of als oogje in het zeil. We zorgen voor een mooie plek om je droom uit te laten komen, het gewenst aantal mannen en natuurlijk de condooms , handdoeken en evt verdere wensen.
Ons café is groot genoeg om meerdere gangbangs gelijktijdig te organiseren en jij of jullie bepalen zelf hoe jou gangbang er uit komt te zien en wat je wel of niet wilt doen. Neem bijvoorbeeld je eigen speeltjes mee, nodig zelf mannen uit of…..misschien wil je ipv mannen alleen maar vrouwen op jou gangbang. Het is aan jou/jullie.
Wij denken graag met je mee.
We hebben 2 belangrijke regels voor deze middag:

Je mag voor de gangbang geen geld vragen (wij vragen alleen een entree voor de gemaakte kosten en de drankjes)
De gangbang gebeurd op jou manier en jij bepaald hoever jij wilt gaan in overleg met ons.

Wil je meer informatie over deze middag of wil je zelf graag je droom uit laten komen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via mail op [email protected] of tijdens openingstijden via 0591-562377 (vragen naar Miranda). Wij gaan samen met jou dan jou droom uit laten komen en je een onvergetelijke middag laten bezorgen.

Gegevens

Datum:
16 februari 2019
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.