arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis sex

Wat is gratis sex? Bestaat gratis seks? Nou allereerst de seks met je eigen partner, die is gratis! Maar wat als je single bent, of als je partner niet zo vaak seks wil, of als je partner bepaalde fantasieën niet met jou wil doen? Dan hoef je echt niet persé naar de hoeren, er zijn genoeg mensen net zoals jij die zoeken naar een gratis sekscontact, of je nou hetero bent of homo, jong of oud, getrouwd of alleenstaand, op ieder potje past wel een dekseltje.

Mannen zijn hierbij wel in de minderheid, vrouwen hebben het makkelijker en ze hebben meer keus. Ook is het voor een vrouw niet zo moeilijk om een seks-contact op te doen in het café of in de nachtclub. Als man ben je vaak één van de velen, dus je moet wel heel charmant zijn om een seks-contact op te doen in het café.Vrouwen hebben het meestal voor het kiezen. Toch gebeurt het nog steeds en het is ook de meest “natuurlijke” manier om een sekspartner te vinden. Maar er zijn nog veel meer manieren!

 

Hieronder proberen wij een overzicht te geven van alle mogelijke manieren hoe je gratis sex kan krijgen. Zou het niet lukken? Wellicht is er dan ook bij jou in de buurt een zaak waar je kan raden voor gratis seks. Sketch komt uit “Komt een man bij de dokter” en heet “gratis seks”. Bekijk bovenstaand filmpje voor wat humor.

Gratis seks op het internet

Op internet wemelt het van de sites waar mensen adverteren en zich aanbieden voor gratis seks. Je kunt lid worden van zo’n site om te reageren of die advertenties of zelf een advertentie plaatsen en de reacties afwachten. Enige voorzichtigheid is wel geboden. Niet alle sites zijn even betrouwbaar. Je kunt meemaken dat je ineens toch moet betalen of dat iemand zich als een ander voordoet met een fake profiel.

Anders dan bij gewone datingsites worden profielen meestal niet geverifieerd en ze zijn ook niet erg uitgebreid. Je zult dus eerst wat foto’s moeten vragen en wat chat-gesprekjes voeren om te weten met wie je te maken hebt.

Ook met het verstrekken van persoonlijke gegevens, zoals je telefoonnummer of adres, moet je oppassen. Je kunt zo’n contact meestal beter hebben bij de ander thuis of in een hotel, dan blijf je anoniem en is discretie gegarandeerd. Zeker als je een partner hebt, is dat belangrijk. Een groot voordeel is dat je veel keus hebt, en ook veel mensen zult tegenkomen met nou juist net dezelfde fantasie of favoriete seks-praktijk als jij!

Sex
Maar zijn vele wegen die naar Rome leiden (lees: het hebben van gratis seks). Neem een manier die het beste bij je past. Ben je makkelijk in contact leggen dan zijn websites een mogelijkheid. Wil je eerder over op sex overweeg dan eens een parenclub.

Gratis sex in een parenclub

Ook in parenclubs kun je gratis seks-contacten opdoen. Het is echt niet meer alleen voor stellen, ook veel singles bezoeken dit soort gelegenheden om een sekspartner te vinden. De seks kan dan plaatsvinden in de club zelf; meestal zijn er een heleboel “speelkamertjes,” bedden en soms zelfs een Franse liefdesschommel of een gyneacologen-stoel. Vaak heb je dan wel publiek, hoewel er soms ook kamers zijn die je kunt afsluiten. Als je dat niet wilt, kun je natuurlijk ook thuis of in een hotel gaan seksen. In geen enkele parenclub is het verplicht om seks te hebben, je kunt ook komen voor de erotische sfeer en de meestal gezellige bar en een dansje wagen, voordat je met je nieuwe trofee naar bed vertrekt. Dat kan bij één van jullie thuis zijn of in een hotel. Het grote voordeel is dat je elkaar meteen ziet en eerst wat kunt aftasten met een praatje en een drankje, voordat je aan seks begint. Een gouden regel in alle parenclubs is: Nee is nee. Ga dus niet doordrammen, dat wordt niet op prijs gesteld en er wordt ook op gelet. Wel organiseren parenclubs vaak zogenaamde “actieve” avonden, waar mensen echt voor de seks komen. Zo’n feest wordt dan een Mega Sex Party genoemd of iets in die richting.Het enige wat je wel betaalt, is de entree, dus helemaal gratis is het niet. Dames worden meestal gratis binnengelaten, maar alleengaande mannen moeten soms een fors bedrag neerleggen, afhankelijk van de club. Zeer exclusieve clubs zijn meestal duur, maar er zijn er ook waar je voor vijftig euro al binnenkomt. Dat is dan wel inclusief hapjes en drankjes, dus dat valt nog wel mee.

 


Wil jij een idee hebben hoe het er aan toe gaat bij een swingersfeest? Bekijk dan eens bovenstaand filmpje. Lauren duikt in de wereld van de swingers en bezoekt een Heaven SX feest. In 3 minuten krijg je een goed beeld van een swingersfeest.

Amateurhoeren: Bijna gratis seks

Amateurhoeren zijn vrouwen die veel van seks houden en het liefst met een heleboel mannen, en daar een kleine vergoeding voor vragen. Het verschil met een gewone prostituee is ten eerste dat er veel meer tijd is om te praten, elkaar te versieren, een drankje te drinken en elkaar een beetje te leren kennen. Deze dames doen het namelijk wel uit geiligheid en je staat niet na een kwartiertje weer buiten. Ten tweede doet een prostituee het alleen maar voor het geld en is de seks een zakelijke transactie, zijzelf heeft geen gevoelens bij de seks. Bij amateurhoeren is dat anders, die willen ook zelf genieten en gebeft, gevingerd en genomen worden. Het is dan misschien niet helemaal voor niks, maar je krijgt wel waar voor je geld en het is echte, wederzijdse seks. Ook deze dames adverteren op internet, je hoeft maar te google’en en je vindt tientallen sites waar amateurhoeren zich aanbieden. Ook hier geldt: Wees voorzichtig met wie je in zee gaat, tast het één en ander af via de chat en geef geen persoonlijke informatie.

 

Bijna gratis sex met amateurhoer

Gratis is het wellicht niet, maar beter dan een bordeel. Daar heb je seks met prostituees die het alleen voor geld doen. Op het internet zijn legio amateurhoeren te vinden die vaak thuis ontvangen. Behandel je deze dames goed, dan zou je hier vaak een goede sexervaring kunnen hebben. Een amateurhoer wil namelijk vaak ook genieten en is verdienen een tweede belang.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!