Parenclub Hengelo

Parenclub Hengelo

Op zoek naar een parenclub in Hengelo? Hengelo is een plaats en een gemeente in de landstreek Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Het ligt geheel in het oostelijke puntje van de provincie en grenst dus aan Duitsland. Het is een middelgrote stad met 80.000 inwoners. Hengelo staat bekend als industriestad, de economie draait om metaal, electro-techniek en chemie. Hengelo heeft een bekenlandschap, er komen hier drie verschillende bij elkaar. Hengelo is een vrij jonge stad en kwam pas in de 19e eeuw tot bloei. In de twintigste eeuw bracht Hengelo veel kunstenaars van de Cobra-beweging voort. Er is een bekende galerie, een schouwburg en een bioscoop.

Parenclub Hengelo? Bekijk hier op kaart parenclubs in Hengelo of in de regio van Hengelo.

Beroemd is het poppodium Metropool, één van de grootste in Nederland. Hengelo is een lust om te winkelen, ik het oude centrum zijn zeer veel winkels gevestigd. Ook de horeca is voornamelijk gesitueerd in de binnenstad, met name in het gebied rond de Markt. Hengelo heeft zelf geen parenclub, dus Hengelose swingers moeten uitwijken naar Drenthe. Daar ligt op circa 50 kilometer afstand Parenclub Eroroma.

Parenclub Eroroma

Parenclub Eroroma ligt in het Drentse dorpje Zwinderen en is gevestigd in een oude boerderij. De club is zowel massagesalon als parenclub. De faciliteiten zijn bijzonder goed en er is ruimschoots discrete parkeerruimte. Er worden niet vaak speciale feesten gegeven, eigenlijk is het er altijd wel gezellig. Er is een overdekt terras met open haard, een jacuzzi, diverse massage-kamers, een darkroom, een SM-kamer en een heleboel oude beddenstees waar je je kunt terugtrekken. De dresscode gaat om 21.00 in en bestaat uit sexy lingerie voor dames en een leuke boxer voor heren. Let op: Deze club is niet geschikt voor alleengaande heren, die worden niet toegelaten. Single mannen in Hengelo kunnen het beste terecht bij een parenclub net over de Duitse grens, daar is een hoge concentratie parenclubs. Club ‘l Amourette in Maarssen en Parenclub Le Baron in Gelderland zijn ook opties, maar dat is een goede 100 kilometer rijden vanaf Hengelo.