arrow_drop_up arrow_drop_down

Man zoekt vrouw

Wat betekent man zoekt vrouw?

Man zoekt vrouw kan van alles betekenen, van een vaste relatie tot het bezoeken van een prostituee tot een one-night stand. In dit stuk willen wij een beeld schetsen van hoe je als man een al dan niet eenmalig sekscontact op kan doen, wat vrijblijvend is en waar je niet aan vast zit. Er zijn meer mogelijkheden dan je misschien denkt, betaald of onbetaald. Vrouwen van tegenwoordig zijn seksueel veel actiever en zelfbewuster; ze weten wat ze willen en gaan daar ook naar op zoek! Je hoeft echt niet meer persé naar de hoeren als je eens een keertje lekker wilt seksen, er zijn genoeg vrouwen die geil genoeg zijn om het voor niks te doen. Een tussenvorm is de amateurhoer, dit zijn vrouwen die zelf ook van seks houden en een kleine vergoeding vragen. Dit is wat anders dan echte prostitutie, een professional heeft zelf geen gevoelens bij de seks en ziet het puur als een zakelijke dienstverlening. Een amateurhoer daarentegen is zelf geil, en wil ook aandacht tijdens de seks. Dan heb je nog de Sugar Baby’s, jonge minnaressen van meestal oudere, welgestelde mannen, de Sugar Daddy’s, die in ruil voor de verhouding bijvoorbeeld de studiekosten betalen, of huisvesting, of kleding.

 

Hoe zoek ik een vrouw op internet?

Heel veel geile vrouwen adverteren op het internet, als particulier of via een datingsite. Je kunt zelf ook adverteren met je eigen profiel. Als je dat niet wilt, kun je allereerst in de advertenties gaan zoeken. Er zijn duizenden vrouwen op het net die op zoek zijn naar sekscontact. Meestal ontvangen deze dames thuis of in een hotel. Sommigen zijn single, maar anderen hebben een relatie waarin te weinig seks is of een zeer hoog libido. Je moet wel voorzichtig zijn als je op deze manier gaat zoeken. Er kan sprake zijn van oplichting, verkapte prostitutie, of fake profielen. Voer dus eerst wat chat-gesprekjes voordat je met de dame van je keuze afspreekt. Let ook op het profiel; als er weinig of al te mooie foto’s op staan, de tekst summier is en het aantal voorkeuren groot is, kan het een nepper zijn. Als je zelf adverteert, maak dan een volledig en aantrekkelijk profiel. Een persoonlijke tekst, vooral veel foto’s van je eigen lichaam (en niet alleen maar je geslacht) en eerlijk. Je hoeft jezelf niet beter voor te doen dan je bent, doe je dat wel, dan kan het voor de andere partij een afknapper worden en valt je date in het water.

Hoe zoek ik een vrouw via een seks-datingsite?

Op internet vind je talloze datingsites waar dames zich aanbieden voor seks. Een voordeel daarvan is dat je heel veel keus hebt. Verder kun je op profiel zoeken, of op postcode, of een bepaalde handeling, zodat je sneller iemand vindt die bij jouw wensen past. Natuurlijk moet je hier ook zelf een profiel maken, dus misschien stapt daar wel een interessante date op af. Bij het maken van je profiel kun je een lijst van de site gebruiken, zodat je het niet helemaal zelf hoeft te doen. Deze methode is beduidend veiliger dan op particuliere advertenties reageren, want vaak worden de profielen handmatig gecheckt. Let daarop bij het kiezen van een site, meestal wordt het aangegeven. Ook hier geldt weer: Maak een persoonlijke tekst, doe er veel foto’s bij en lieg niet!

Man zoekt vrouw

Hoe vind ik een amateurhoer?

Ook amateurhoeren vind je voornamelijk via internet. Meestal hebben ze een eigen site, waarmee ze adverteren, en ontvangen je thuis tegen een keiine vergoeding. Het grote verschil met een gewone hoer is dat deze dames er zelf wel pap van lusten. Je zult haar dus ook wat aandacht moeten geven en haar vingeren en beffen, want zo’n vrouw wil klaarkomen! Verder is er veel meer tijd om vooraf kennis te maken, een drankje te drinken en een gesprekje te voeren voordat je de koffer induikt. Bij een prostituee word je in een kwartiertje afgewerkt en dan sta je weer buiten, dat zal je bij een amateurhoer niet overkomen, want zij wil ook wat! Ook hier geldt weer: Ga niet alleen af op een foto of een tekstje, maar voer wat gesprekken via de chat voordat je met een vrouw in zee gaat. Het kan zijn dat je met een gewone hoer te maken hebt, check dat dus zorgvuldig af, anders word je misschien belazerd. Geef ook niet meteen persoonlijke gegevens, zeker als je een relatie hebt of een hoge functie. Je weet niet wat ermee gebeurt, dus je moet het zo anoniem mogelijk houden.

Hoe vind ik een Sugar Baby?

Welja, nog maar een keer: Op het internet. Er zijn verschillende datingsites voor Sugar Baby’s. Dit is meer dan een éénmalig sekscontact, maar een seksuele verhouding tussen een meestal welgestelde en succesvolle man en een jonge, meestal beschaafde en studerende jonge meid. Deze mannen hebben vaak geen tijd voor een relatie, maar willen wel een minnares. Een Sugar baby is er niet alleen voor de seks, ze is ook een soort gezelschapsdame. Daar tegenover staat dan bijvoorbeeld het betalen van studiekosten, huisvesting of kleding door de Sugar Daddy. Als het goed is, is ze ook presentabel als escort tijdens een zakendiner of een andere openbare gelegenheid, heeft ze wat van de wereld gezien en kan ze beschaafd converseren. Dames om mee gezien te worden, dus!

Man zoekt vrouw

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!