arrow_drop_up arrow_drop_down

Mollige vrouwen

Wat zijn mollige vrouwen?

Mollige vrouwen zijn niet echt dik, maar wat je noemt volslank: Volle tieten, een mooie heup-partij, grote billen om aan te voelen en stevige dijen. Sommige mannen zijn er gek op! Het verhaaltje dat vrouwen allemaal een Hollywood-figuurtje moet en hebben om aantrekkelijk te zijn, is niet waar. Niet iedere man valt op een anorexia-type, juist niet! Toch zijn mollige vrouwen vaak onzeker over hun figuur. Ze vinden zichzelf dik, haten hun cellulitis en schamen zich voor hun striae. Maar mooi dik is niet lelijk en heel wat mannen houden juist wel van een vrouw met wat vlees in bed. De cellulitis, rolletjes en striae vallen ze helemaal niet op, op ze vinden het juist mooi! En wees eerlijk; een mooie ronde kont en een volle buste met een diep decolleté zijn niet te versmaden, zeker als een vrouw zich goed kleedt. Maar hoe vind je zo’n vrouw? Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

 

Mollige vrouwen versieren in het dagelijks leven

Mollige vrouwen kom je overal tegen, bij de supermarkt, maar ook in de kroeg, in nachtclubs of op een feestje. Maar hoe versier je ze? Weet dat de meesten onzeker zijn, dus wees meteen duidelijk: Je vindt haar lichaam mooi. Geef haar ook veel complimentjes over andere dingen, haar ogen, haar uitstraling en haar interesses. Zeg vooral niet dat ze dik is, want daar is ze hou juist zo bang voor. Zeg dat je een maatje meer aantrekkelijk vindt, of op volslanke vrouwen valt. Maak ook duidelijk dat je niet geïnteresseerd bent in krielkippen, en dat je striae juist mooi vindt staan. Na die binnenkomer kun je gewoon je gang gaan en haar proberen te verleiden net als iedere andere vrouw.

Mollige vrouwen op het internet

Er zijn ook mollige vrouwen die zichzelf juist mooi vinden en veel van seks houden. Als je zoekt op internet vind je duizenden mollige dames die zich aanbieden voor seks. Je kunt ook zelf adverteren op het net en hopen dat er dames op af komen. Zorg wel dat je een goed profiel hebt, met een persoonlijke tekst, veel foto’s en eerlijk. Er kleven wel wat risico’s aan het vinden van een sekscontact op deze manier, je weet immers niet met wie je te maken hebt en moet afgaan of een paar foto’s en een tekstje. Het kan zijn dat je toch ineens om geld gevraagd wordt, dat je wordt opgelicht of dat je een nepper tegenkomt met een fake profiel. Een fake profiel herken je meestal aan weinig en té mooie foto’s, een nietszegende tekst en teveel voorkeuren of seksuele handelingen. Wees ook voorzichtig met het verstrekken van persoonlijke informatie, zeker als je een relatie hebt of een hoge functie. De meeste dames ontvangen thuis, of je kunt naar een hotel gaan, dus zo hoef je bijvoorbeeld niet je adres prijs te geven.

Anaal neuken met buttplug

Mollige vrouwen op dating-sites

Ook zijn er (seks)datingsites waar mollige vrouwen hun profiel op kunnen zetten. Het voordeel hiervan is dat je veel keus hebt, en ook gerichter kunt zoeken. De meeste sites hebben een zoekfunctie, zodat je snel iemand vindt die bij je in de buurt woont en aan jouw wensen in bed voldoet. Uiteraard moet je zelf ook een profiel maken, de meeste sites hebben daar een vragenlijst voor. Ook hier geldt weer: Zorg voor een persoonlijke tekst, veel foto’s en lieg niet, anders val je straks tegen en komt er niks van je date terecht. Een groot voordeel is dat datingsites veiliger zijn, de profielen worden handmatig gecheckt. Let daarop als je een geschikte site zoekt, meestal wordt het aangegeven.

Mollige vrouwen in parenclubs

Parenclubs zijn al een hele tijd niet meer alleen voor paren, maar ook voor singles of mensen die alleen komen, terwijl ze een relatie hebben. Ook hier kun je je mollige vrouw treffen, helemaal mooi uitgedost in weinig verhullende lingerie, zodat je haar helemaal kunt bekijken. Het voordeel is dat je meteen weet of het klikt en eerst wat aan elkaar kunt wennen met een drankje aan de vaak sfeervolle en gezellige bar. Dan kun je alsnog naar de speelruimte of misschien wel mee naar huis. Let wel op dat je niet opdringerig bent, “nee” is ook echt nee in een parenclub en daar wordt ook de hand aan gehouden. Gedraag je dus als een heer, met respect en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel en misschien vind je dan wel je mollige prinses! Je hebt iets minder keus in een parenclub, maar het is wel veilig, anoniem en discreet. Niets wat in de club gebeurt, komt naar buiten!

 

Anaal neuken met buttplug

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!