Page content

Mystery guests: deze keer in Sameplace in Amsterdam

AMSTERDAM, MEI 2017: Wij tweeën, HD en Stella, zijn de mystery guests van Parenclubs.eu en wij bezoeken als beginnende  swingers alle parenclubs in Nederland om ze voor jullie veteranen of beginners te bezoeken en te beoordelen.  We zijn man en vrouw, allebei  49 en pas een half jaar bij elkaar, we zijn dus echt een verliefd koppel en we denken de hele dag aan seks.   Toch zoeken wij een beetje extra spanning  en dat vinden we in parenclubs. Niet alleen kijken en bekeken worden, maar ook actieve seks met andere partners .  Dit is trouwens niet verplicht, in de meeste parenclubs kun je ook voor de gezelligheid en de erotische sfeer komen. Maar wij doen ook actief mee, en dat is helemaal niet zo eng als het lijkt. HD is een spetter van een bodybuilder met heel veel tatoetages  en lang haar, hij ziet er fantastisch uit in een leren broek of een strakke boxer. Ik, Stella, ben een klein slank vrouwtje met rood haar en mooie borsten en ik heb kleding voor iedere gelegenheid: lingerie, lak, leer, latex, ik vind het heerlijk om daarin te lopen, liefst zonder slip en bh. Bij parenclubs kan dat allemaal, eigenlijk kan bijna alles. Je kunt je terugtrekken in een privé-kamer,  maar ook in het openbaar met elkaar of een ander seks hebben. Of het nu aan de bar is, op de enorme bedbanken of zithoekjes of op de dansvloer, het mag allemaal. Wij komen altijd met een goed gevoel thuis. Respect is belangrijk in parenclubs, dus je hoeft niets en nee is nee. Je kunt ook gewoon voor de sfeer komen, want gezellig en ongedwongen zijn alle clubs.  Lekker aan de bar zitten of een dansje maken, een hapje eten, daar kun je het ook bij houden en thuis je fantasie de vrije loop laten. Dit keer Sameplace.

Bezocht is: Sameplace in Amsterdam

Deze week zijn HD en ik een kijkje gaan nemen in Sameplace, een erotische nachtclub in hartje Amsterdam, waar het een bonte mix is van he, ho, bi, travo, en BDSM. Je vindt hier mensen van alle leeftijden die het leuk vinden om met elkaar of met anderen seks te hebben of ernaar te kijken.  Deze club heeft twee gedeeltes: een enorme ronde  roodverlichte bar met dansvloer, waar ook banken en bedden staan, en beneden in de kelder een speelkamer, waar je wat meer privé hebt. Er staat een ligstoel met kniebeugels, er hangt een liefdesschommel (ook wel ‘sling’ genoemd) en is een enorm vier-persoons bed. Wil  je echt niet dat iemand je stoort, dan is er ook een privékamer  die je kan afsluiten. Overal worden pornofilms gedraaid voor nog meer inspiratie. Er is een kleine rookkamer met een doorzichtige glazen wand, zodat je niets hoeft te missen van wat er aan de bar of op de dansvloer allemaal gebeurt. Hier is ons eerlijke verslag.

Het verhaal

Het was zaterdagavond, een Kinky Party, daar is het bij Sameplace vaak druk, hadden we gehoord.  Het is een nachtclub, dus het liep tegen middernacht dat we onze intree deden. We waren met de motor, HD rijdt een Harley Davidson, dus HD was geheel in leer met een strakke broek met veters en een zwart gilletje.  Ik droeg een hyperstrak en super kort paars latex jurkje met stilettohakken een wit leren hesje en – helemaal in stijl –  beiden zonder slip. De dresscode is heel strikt op deze avonden: alleen lak, leer en latex en voornamelijk zwart. Zeker alleengaande heren moeten er goed uitzien met een spannende haltertop en strakke boxer, een g-string  of het liefst nog in een strak pak zonder overhemd, alles in het zwart. Stellen hebben wat meer vrijheid , die kunnen ook in lingerie komen of in een andere kleur, zolang het maar super-sexy is.

We kwamen binnen in de kleine garderobe, waar onze kleding gekeurd werd. Beslist niet iedereen wordt toegelaten bij Sameplace, je moet echt in stijl komen. Met een oude spijkerbroek, een verschoten t-shirt  en gymschoenen kom je er niet in, tenzij je je binnen omkleedt  naar een gepaste outfit . Maar wij wisten wel wat we moesten aantrekken naar een Kinky Party! De entree was voor ons als stel een tientje , voor mannen alleen is het duurder en het is ook moeilijker om binnen te komen. Vanuit de garderobe kwamen we door een gordijn de gigantische roodverlichte zaal binnen en gingen aan de grote ronde bar zitten. De drankjes waren redelijk duur, meestal betaal je een all-in-prijs en is het eten en drinken inbegrepen, maar bij Sameplace  moet je wel betalen voor de consumpties. Ondanks de lage entree kan dat nog aardig oplopen, met zijn tweeën waren we vijftig euro kwijt aan bier voor HD en Baileys met ijs voor mij.

De zaal in Sameplace was gevuld met spannend geklede mensen in alle soorten en maten. Lakpakken, catsuits, babydolls, jarretelsetjes,  leren speelpakjes,  netkousen, stilettohakken, beha’s met open cup, je kunt het zo gek niet bedenken en allemaal in het zwart. Het was er gezellig druk en we raakten meteen aan de praat met de uitbaters, een stel echte vrijdenkers en ouderwetse swingers, en met de andere gasten. De sfeer was open en ontspannen en er liepen geen rare types rond. Alle leeftijdscategorieën waren vertegenwoordigd, inclusief een aantrekkelijke dame van tegen de zeventig, die heel bijzondere handschoenen had met een vibrator erin. Na een tijdje begonnen we op te warmen en gingen we een beetje aan de bar zitten vrijen en zoenen. Ineens voelde ik dus die vibratorhandschoen in mijn nek, ik kreeg er kippenvel van. Toen gaf ze die handschoenen aan mijn vriend, die mijn meest gevoelige plekjes ermee wist te vinden. Ik zat dus aan de bar al te kronkelen van genot en het was superspannend. Het was alleen jammer dat er zo weinig gedanst werd, ik houd van sexy dansen, maar ik vond de muziek (techno en house) niet zo uitnodigend. Dat was toch een minpuntje,  hoewel de DJ een lekker ding was  met alleen een latex broek aan, een strak kontje en een wasbordje.  Maar voor mij is dansen net zo lekker als seks hebben, het perfecte voorspel  en leuk als je gezien wilt worden en daar opgewonden van wordt. Dus dat was jammer.

Na een poosje aan de bar werd het tijd voor een sigaretje, dus we doken de rookkamer in. Daar was het flink druk, maar het was niet de bedoeling om daar seks te hebben. Dat mocht in het hele pand, maar niet in de rookruimte. Toch zat er tussen alle schaars geklede mensen een helemaal  naakte man met zijn erectie te spelen, dus zelfs dat mag bij Sameplace. Het enige wat verboden is, zijn hard drugs, dronkenschap en geweld. Ook hier werd veel gekletst en gelachen en natuurlijk een beetje voorzichtig gevoeld onder elkaar. Het werd steeds heter naarmate het drukker werd in de bar en HD en ik begonnen zin te krijgen. We waren eigenlijk helemaal niet van plan om iets te doen behalve vrijen en zoenen, maar op een gegeven moment gingen we soelaas zoeken in de kelder, want we wilden méér.

De ervaring bij Sameplace

We moesten een hele steile wenteltrap af naar beneden, dat valt niet mee met stilettohakken, maar het was niet voor niets, want daar was dus het speelparadijs. In één van de ruimtes was al een stel bezig op de gyneacologenstoel , dus ergens verderop duwde ik HD op een gigantisch leren bed en begon hem heerlijk te zoenen en te strelen. Hij werd zo wild dat hij me bij mijn lange haar pakte en mijn hoofd naar achteren trok om me nog heftiger te kussen. Ik vind het wel lekker als het een beetje pijn doet.   Intussen zag ik uit mijn ooghoek een lange, knappe man zitten die ons bestudeerde en daar werd ik helemaal  opgewonden van. Ik wist niet hoe snel ik HD’s broek moest uittrekken en hem ter plekke grijpen. Hij was ook keihard en er helemaal klaar voor, maar ik plaagde hem nog een poosje met mijn handen, mijn lange rode nagels  en mijn mond, totdat hij het echt niet meer hield.  Al die tijd zat die mysterieuze vreemdeling vanuit het donker naar ons te kijken, wat het allemaal superspannend maaKte. Ik werd steeds natter terwijl ik bezig was om HD zo en publiek te verwennen , maar ik wilde het niet in bed doen, maar in de sling, die er vlak naast hing. Dat had ik nog nooit gedaan en ik had het overal al meegemaakt, op een leeg perron tegen de muur, op toiletten in clubs, in het park na donker, op de bar van een leeg café. Maar dit kende ik nog niet.

HD legde me met zijn gespierde armen in die schommel, die van leer was en met kettingen was bevestigd aan het plafond. Ik lag op mijn rug en hield me vast aan die kettingen terwijl HD heerlijk met zijn tong tussen mijn gespreide benen  bezig was en hij me zijn met vingers diep in mijn anus penetreerde. Daar lag ik dan, volkomen overgeleverd,  kronkelend van genot tot ik kreunend klaarkwam. En nog steeds zat de vreemdeling te kijken. HD trok zijn broek uit en stootte meteen in me, daar houd ik van en de schommel maakte het een sensatie. Hij ging steeds harder en dieper tot ik alles bij elkaar gilde en hij schokkend tot een orgasme kwam. We gingen er zo in op dat we de vreemdeling niet zagen vertrekken en ook boven in de bar was hij nergens te bekennen. Jammer, want het was een mooie, rijzige slanke man met lang donker haar en broeierige ogen, die had ik ook wel gewild als toetje. Maar hij was plotsklaps verdwenen. Zijn blik op mijn naakte lichaam zal ik echter niet vergeten, ik word nog steeds opgewonden als ik er aan denk.

Weer terug boven liep het al tegen sluitingstijd bij Sameplace, maar daar trok de barvrouw zich niet zoveel van aan, het was nog druk. Ik nam dus nog een heerlijke Baileys en HD een biertje, en ik ging proberen de bardame te versieren. Het was een aparte, mooie vrouw van mijn leeftijd en ze droeg alleen een heel kort jurkje, waarin je kon zien dat ze geen slip aanhad. Ook haar borsten waren duidelijk te zien door haar lage decolleté. Haar haar was blond en zwart geverfd en ze straalde gewoon één en al seks uit, ik zag haar wel zitten. Heerlijk vond ik het, eerst heftige heteroseks en nu flirten met een vrouw in schaarse kleding die me plaagde met haar sexy lichaam. Ik kwam al bijna weer toen ze tegen me lachte en het was jammer dat ze aan het werk was, anders had ik haar ook wel tussen haar benen willen pakken.

De samenvatting van Sameplace

Al met al een avontuurlijke avond bij Sameplace met een heleboel leuke, ruimdenkende seksliefhebbers. Dit is echt een unieke plek, hartje Amsterdam, een zeer gemengd publiek  en veel activiteit. Er waren een hoop vaste klanten, maar ook veel toeristen, die kwamen genieten van de seksuele vrijheid die we hier hebben. De club is ook zeer vrouwvriendelijk en ik zou er ook alleen naartoe kunnen gaan. Misschien doe ik dat nog weleens een keer en krijg ik die bardame in mijn vingers…Haar man, de portier, mag wat mij betreft ook meedoen, het is een stel wat samen de tent runt en alles weet wat er op erotisch gebied te bleven is.  Dit was een Kinky Party, maar er is ook een Bi-avond bij Sameplace, met of zonder HD ga ik daar ook een keer naartoe. Ik wil weleens weer een dame verwennen.  Voor ons is het vlakbij, een minuut of vijf met de auto, dus parenclub Sameplace wordt onze vaste plek en we zullen vaak terugkomen, het was een onvergetelijke en grensverleggende avond. Voor mensen van buiten Amsterdam zal dit helemaal een belevenis zijn, een oase van seksuele vrijheid  en een zeer gemengd publiek zoals je dat alleen in de hoofdstad ziet. De club Sameplace ligt dicht tegen het centrum aan ter hoogte van het Leidseplein, dus er is genoeg te doen wat betreft lekker eten, een bioscoopje, een concert, een gokje, het theater of een terrasje. Aan goede en betaalbare (of juist luxe)hotels ontbreekt het ook niet, en als je op zaterdag bent geweest, kun je op zondagmiddag  heerlijk nagenieten van de Wellness-middag bij Sameplace. Een aanrader!

Comment Section

3 reacties op “Mystery guests: deze keer in Sameplace in Amsterdam


Door Mandy op 30 maart 2018

Waar raad je ons aan als beginnersDoor Ivano Bianchi Giannoula Kalavris op 24 september 2018

Hey hallo….kan je mij info geven over parenclub Mystique in Rucphen.
Groetjes Ivano en Giannoula

Plaats een reactie


*