arrow_drop_up arrow_drop_down
Oudere vrouwen

Oudere vrouwen

Wat zijn oudere vrouwen?

Oudere vrouwen, beter gezegd rijpe vrouwen, hebben tegenwoordig steeds vaker een jongere man. Vanaf veertig jaar spreken we van een rijpe vrouw. Een jonge vrouw met een oudere man vinden we gewoon, maar wat als een oudere vrouw een jonge man wil? Dan staan we toch een beetje raar te kijken. Toch blijkt dat één op de vijf mannen houdt van seks met een oudere vrouw. Ook zijn er tegenwoordig heel wat vrouwen van boven de veertig openlijk seksueel actief met jongere mannen. Denk aan beroemdheden zoals Madonna, Mariah Carey en Patricia Paaij, die openlijk voor een jongere man gaan. Patricia Paaij spant de kroon met een partner die 34 jaar jonger is dan zijzelf. Er doen allerlei benamingen de rondte voor het begrip rijpe, seksueel actieve vrouw. Een hele oude is de MILF, een afkorting van het Engelse Mother I’d Like to Fuck. Dit slaat op vrouwen van boven de veertig die al dan niet kinderen hebben gehad en van jonge jongens houden. Tegenwoordig spreken we ook wel van een WHIP: Women who are Hot, Intelligent and in the Prime of their life. Met andere woorden, Heet, Hip, Intelligent en in de Bloei van hun leven. Weer een andere benaming is cougar, wat staat voor een rijpe, financieel onafhankelijke vrouw die van jonge mannen houdt. Haar partner wordt ook wel een Tommy-boy genoemd. Ten slotte zijn er de Sugar Mama’s, rijpe vrouwen met geld die hun gipolo onderhouden.

Hoe vind ik een oudere vrouw?

Als je alleen een keertje seks wilt met een oudere vrouw, kun je het beste op internet zoeken, naar een parenclub gaan, of een swingers-vakantie boeken. Als je een beetje doorzoekt op het net, vind je verschillende seks-datingsites waar rijpe vrouwen zich aanbieden voor seks met een jongere man. Het voordeel hiervan is dat je heel veel keus hebt, sommige sites hebben duizenden profielen. Je moet zelf natuurlijk ook gevonden worden, dus het is belangrijk dat je een goed profiel maakt. Dat betekent een informatieve en persoonlijke tekst, veel foto’s (niet alleen van je geslachtsdeel, maar ook de rest van je lichaam) en geen leugens. Dat laatste kan je hele date om zeep helpen, want je valt onherroepelijk tegen en rijpe vrouwen zijn kritisch. Dit soort uitgebreide profielen krijgen de meeste reacties. Let op dat de site veilig is en betaalbaar of gratis. Soms hoef je geen inschrijfgeld te betalen, maar blijkt dat je geld moet ophoesten als je wilt reageren op profielen. Maar er zijn ook sites die helemaal gratis zijn en die hebben net zo veel keus. Een veilige site houdt in dat de profielen handmatig gecheckt worden. Meestal staat dat aangegeven. Dit is om je te beschermen tegen oplichters, neppers of prostitutie.

 

Oudere vrouwen

Wat is een parenclub?

Als je alleen een keertje seks wilt met een Een parenclub was vroeger alleen voor stellen, maar tegenwoordig komen er ook veel singles op af op zoek naar een vrijblijvend sekscontact, hetzij in de club, hetzij ergens anders. Je hebt dan wel minder keus, maar het voordeel is dat je je oudere vrouw meteen ziet en niet ad hoeft te gaan op een chat-gesprekje en wat foto’s. Je weet dus sneller of het klikt en je hebt ook de tijd om onder het genot van een drankje wat aan elkaar te snuffelen voor je de koffer induikt. Ook is het veiliger en discreter, je zult hier geen hoeren aantreffen en wat in de club gebeurt, komt niet naar buiten. Als je een relatie, een gezin of hoge functie hebt, is dat niet onbelangrijk. De meeste parenclubs hebben regelmatig speciale MILF-feesten, waar rijpe vrouwen op zoek gaan naar een jongere man. Soms zijn ze single, het kan ook zijn dat ze een relatie hebben. Belangrijk is dat de seks vrijblijvend is en dat je nergens aan vast zit; in een parenclub gaat het over vrije seks, vaste partner of niet..

Wat is een swingers-vakantie?

Een swingers-vakantie kan je ook leuke erotische ervaringen met oudere vrouwen bezorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Als je het rustig wilt houden, kun je naar een speciaal hotel gaan, maar daar heb je wel weinig keus. Aan de andere kant is het wel intiemer en heb je meer contact, vooral als je bijvoorbeeld gaat skieën of op excursies gaat. Een andere mogelijkheid is een cruise voor swingers, dan ontmoet je al wat meer vrouwen bij het zwembad of aan de bar. Als je echt persé seks wil, kun je ook je vakantie boeken in een swingers-dorp. Daar komen duizenden mensen op af, dus je hebt keus genoeg. Alles wat je maar nodig kunt hebben is in zo’n dorp te vinden: Een supermarkt, een sportschool, een kapper, talloze hotels en B&B’s, bioscopen, nachtclubs, terrasjes, zwembaden, een naaktstrand, noem maar op. Je kunt je daar voor een week of meer volledig op seks richten, je hoeft nergens het dorp voor uit. Het moet wel heel gek lopen als je daar geen rijpe vrouw ontmoet!

 

Oudere vrouwen

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!