Anale seks

Parenclub ’t Rozenhof in Burcht

Parenclub Rozenhof is geen al te grote parenclub, maar dat doet niet af aan de gezelligheid en mogelijkheden die de club biedt. Bij parenclub Rozenhof zijn zowel koppels welkom maar ook single vrouwen en de single mannen zijn hier welkom. Club Rozenhof is te vinden aan de Kruibeeksesteenweg 195, 2070, te Burcht in België.

Openingstijden + locatie

’t Rozenhof is 6 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag08.00 – 17.00 uur
Dinsdag20.00 – 00.00 uur
Woensdag12.00 – 00.00 uur
Donderdag12.00 – 17.00 uur
Vrijdag21.00 – 03.00 uur
Zaterdag21.00 – 03.00 uur
ZondagGesloten

Meer informatie

De club is gemakkelijk te vinden, het ligt namelijk maar 10 minuten van Antwerpen af.
De prijzen die door club Rozenhof worden gehanteerd variëren tussen de € 20,- en de € 80,- euro en zijn all inclusive, dus inclusief de drank en het gebruik van alle faciliteiten.Wel werkt de club met een lidmaatschap welke je bij de eerste keer gelijk kunt afsluiten.

Themaavonden bij ’t Rozenhof

Een aantal van de verschillende thema dagen/avonden die er zijn zijn o.a. de nudistenparty waar iedereen uiteraard naakt loopt. Ook zijn er verschillende geile feestjes van vriendinnen, en niet te vergeten de geile avonden met dirty milfs. Ook een BDSM party wordt er regelmatig gehouden bij club Rozenhof. Bij club Rozenhof is het ook mogelijk om de club af te huren om zelf een eigen party te organiseren. Wil je na een avondje uit niet nog eens naar huis rijden dan zijn er in de nabije omgeving voldoende hotels waar men een overnachting kan boeken.

Evenementen en feesten bij ’t Rozenhof

Let op: wij tonen hier geen feesten van ’t Rozenhof aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van ’t Rozenhof

Helaas zijn er geen filmpjes van ’t Rozenhof bekend.

Fotoalbum van ’t Rozenhof

Parenclub 't Rozenhof club
Parenclub 't Rozenhof bar

Swingerverhalen en reviews van ’t Rozenhof

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor ’t Rozenhof  Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers