arrow_drop_up arrow_drop_down
Parkeerplaats-seks

Parkeerplaats-seks

Wat is parkeerplaats-seks?

Parkeerplaats-seks is een variant van het bredere begrip buitenseks. Dit gaat om seks in het openbaar; in de duinen, in het bos, in het park, en ja, ook in de auto op een parkeerplaats. Deze vorm van seks is al heel lang bekend in het homo-circuit, toen homoseksuaiteit nog een taboe en zelfs verboden was. Dit ging om mannen die ‘s nachts op parkeerplaatsen of andere openbare plekken gingen “cruisen” op zoek naar een anoniem sekscontact. Het ging hierbij dus om geheimhouding, de meeste van deze mannen waren waarschijnlijk gewoon getrouwd. Ook in de jaren vijftig in de VS werd aan parkeerplaats-seks gedaan door tieners die het stiekem in de auto deden in een drive-in bioscoop, ook weer om niet ontdekt te worden. Tegenwoordig zijn er nog steeds mensen die het stiekem in de auto doen, maar er is ook een hele groep die juist erop kickt om betrapt of gezien te worden tijdens het seksen in het openbaar. Soms wordt er zelfs publiek uitgenodigd en er zijn er ook heel wat die alleen komen kijken, de voyeurs, die zelf niks doen behalve zich aftrekken bij het schouwspel in de auto.Ook gaat het niet meer alleen om één-op-één seks, maar doen ook stellen het met elkaar op een parkeerplaats of worden er trio’s gevormd.

Wat is er zo leuk aan parkeerplaatsseks?

In de eerste plaats is het natuurlijk gewoon spannend en avontuurlijk. Als je alleen op stap gaat, weet je niet wie je tegenkomt. Het kan ook zijn dat je erop kickt om misschien betrapt te worden. Dan is er nog een grote groep die juist wel gezien willen worden en daar de spanning in zoekt. Sommigen nodigen zelfs via internet of via via publiek uit als ze gaan seksen. Het kan zomaar zijn dat één stel tien toeschouwers heeft bij het seksen in de auto. Die toeschouwers zijn ook weer een aparte groep, die vinden het juist leuk om alleen maar de kijken (voyeurisme) en zichzelf te bevredigen.

Parkeerplaats seks

Hoe vind ik parkeerplaatsseks?

Er zijn verschillende manieren om parkeerplaatsseks te vinden. Het beste is via via, parkeerplaats-seksers hebben vaak een hele club gelijkgestemden om zich heen en weten precies welke plek op dat moment “hot” is. Helaas is dat voor de meesten van ons geen optie, simpelweg omdat de activiteit zowel strafbaar als taboe is. Er wordt dus niet zoveel over gepraat, behalve in het circuit. Je kunt ook op internet zoeken naar parkeerplaatsen waar geneukt wordt en gewoon zelf op stap gaan, dat maakt het alleen maar spannender. Zorg wel dat de site actueel is, de plekken willen nog weleens veranderen als de politie ingrijpt, en dan kom je niemand meer tegen.

Verder kun je een datingsite proberen, ook bij “gewone” seks-datingsites lopen buitenseksers rond en er zijn een aantal speciale sites voor parkeerplaatsseks of buitenseks. Je moet even goed zoeken op internet, en je vindt verschillende datingsites voor buiten-seksers of parkeerplaats-seksers. Wees wel heel voorzichtig, seks in het openbaar is illegaal en er is dus nauwelijks controle op. Dat betekent dus dat je heel goed moet opletten dat het geen oplichting is, prostitutie, een fake profiel of iemand die een leuke grap uit denkt te halen. Bij gewone seks-datingsites worden de profielen meestal handmatig gecheckt, bij parkeerplaats-sites is dat vaak niet het geval. Ga dus niet af op alleen maar een paar foto’s en een nietszeggend tekstje, dat is meestal een teken dat je met de verkeerde te maken hebt. Kies een informatief en persoonlijk profiel met veel foto’s (niet alleen maar van het geslachtsdeel) en voer eerst wat chat-gesprekjes om te testen met wie je te maken hebt. Ook je eigen profiel moet uitgebreid en informatief zijn, dan word je misschien wel gevonden.

Zit je eenmaal in het circuit, en heb je één of meerdere “collega’s” ontmoet, dan wordt het makkelijker. Parkeerplaats-seks is een subcultuur waar iedereen elkaar kent. Soms gaat het niet eens alleen maar om seks, maar word je ook op de barbecue uitgenodigd. Op die manier kun je je veel sneller seks-contacten opdoen, parkeerplaatsen leren kennen en is het ook nog gezellig. Het is ook niet ongewoon om samen naar een hotel te gaan na het avontuur op de parkeerplaats. Pas op: Op parkeerplaatsen kom je vaak ook veel straatprostituees tegen, ook wel tippelaarsters, genoemd, waarvan de meeste verslaafd zijn. Sommige parkeerplaats-seksers hebben daarom een zakdoek uit hun broekzak hangen, zodat ze herkenbaar zijn.Een andere manier is om de alarmlichten van je auto aan te laten. Zo weet je zeker dat je niet hoeft te betalen voor tien minuten pijpen. Echte parkeerplaats-seks kan uren doorgaan en je weet zeker dat het niet bij pijpen blijft, maar dat je volop wordt verwend of een hele geile show krijgt voorgeschoteld!

Parkeerplaats seks

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!