arrow_drop_up arrow_drop_down
Poolse vrouwen

Poolse vrouwen

Waarom een Poolse vrouw?

Poolse vrouwen worden wel als de mooiste ter wereld gezien. Het is dus niet gek dat Nederlandse mannen een Poolse kiezen voor een relatie of seks. Verder zijn Poolse vrouwen zorgzaam, laten zich graag domineren en stellen het gezin op de eerste plaats. Een relatie komt volgens onderzoek pas op de vijfde plaats voor Poolse vrouwen. In Polen is nooit een echte emancipatiegolf geweest, dus Poolse vrouwen zijn betrekkelijk conservatief en stellen zich onderdanig op naar hun mannen. Er wordt ook wel gesproken van “Kinder, Kirche und Küche,” de kinderen, de kerk en de keuken. Zo ziet een Poolse haar taak als vrouw. Ze hecht waarde aan respect, loyaliteit en rechtvaardigheid. Haar man beslist, betaalt, en neemt in bed het initiatief.Verder zijn Poolse vrouwen vaak erg gelovig. Polen is een Katholiek land en 25% van de vrouwen is actief religieus. Niet alle mannen zullen daarvan gecharmeerd zijn, we zijn tenslotte een progressief en geëmancipeerd land en we zijn gewend aan zelfstandige vrouwen die goed voor zichzelf opkomen. Maar er zijn ook mannen op zoek naar juist die conservatieve verhouding, waarbij de vrouw ondergeschikt is aan de man. Zeker als je dominant bent, zul je het met een Poolse goed kunnen vinden.

 

Hoe en waar vind ik een Poolse vrouw?

Nou, ten eerste natuurlijk in Polen zelf. Er zijn daar heel wat dames die wel een Nederlandse man willen. Maar er wonen op dit moment 100.000 Polen in Nederland, dus ook in eigen land kun je een Poolse treffen. Het is makkelijker dan vroeger, sinds de toetreding van Polen in de EU in 2004 kunnen Poolse vrouwen hier wonen en werken. Je hoeft dus niet persé ’een eind te reizen, maar je “Poolse bruid” kan gewoon in Nederland komen wonen. Wil je alleen een sekscontact, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ten eerste zijn er poolse vrouwen die zelf adverteren op internet, maar daar kleven nogal wat risico’s aan. Je weet immers niet met wie je te maken hebt en vaak gaat het om geld. Er zijn nogal wat fraudeurs actief, die een nepprofiel maken en geld vragen voor de reis van een vrouw die helemaal niet bestaat. Een vals profiel kun je herkennen aan een nietszeggend tekstje,met te weinig en te mooie foto’s.

Poolse vrouwen

Hoe zit het met datingsites?

Er zijn zowel poolse als nederlandse seks-datingsites voor Poolse vrouwen. In Polen zelf moet je nogmaals goed uitkijken voor nepprofielen. Je moet ook geen geld naar het buitenland overmaken, persoonlijke gegevens niet te snel prijsgeven en eerst een telefonisch of webcam gesprekje voeren. Dan kom je er snel achter wat de werkelijke bedoeling is. Maar ook in nederland adverteren Poolse dames op seks-datingsites, en die zijn vaak veel veiliger. Meestal worden namelijk de profielen zorgvuldig handmatig gecheckt, let daarop als je een site kiest, meestal staat het aangegeven. Dan geldt nog: Voer eerst wat gesprekjes, tast het terrein goed af en wees voorzichtig met geld en gegevens. Er kan altijd een fraudeur tussend de controle door geslipt zijn.

Wat willen Poolse vrouwen?

Poolse vrouwen willen een echte man in bed, die het initiatief neemt en de baas is. Zelf zal ze niet gauw avances maken. Je moet dus wel en beetje zelfverzekerd zijn en zelf het voortouw durven nemen. Nederlandse vrouwen zijn anders, die nemen wel zelf initiatief en kunnen in bed ook dominant zijn. Poolse vrouwen niet. Die stellen zich op als huisvrouw, verzorgster en min of meer het eigendom van haar man. In bed zal ze alles doen wat jij wil, als je je tenminste op de juiste manier opstelt. Een Poolse vrouw moet je het hof maken en je moet je gedragen als een heer. Schuif dus haar stoel aan, houd de deur voor haar open en draag haar tas. Wees verder zelfverzekerd en bepalend. Een Poolse vrouw wil geen woorden, maar daden. Zorg dat je er verzorgd uitziet, Poolse vrouwen hechten ook erg aan hun eigen meestal zeer verzorgde uiterlijk en daar moet je je aan aanpassen. Verder kun je haar vragen om je wat Poolse woorden te leren, dat vindt ze leuk en het zal jullie contact verbeteren. Het eerste wat je vraagt is natuurlijk wat het Poolse woord voor liefde is!

Poolse vrouwen

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!