Privé ontvangst

Privé ontvangst

Wat is prive ontvangst? Privé ontvangst betekent seks, betaald of onbetaald, die thuis plaatsvindt, meestal bij de aanbieder/ster. Er zijn een heleboel vormen van. Ten eerste heb je prive dames (en mannen) die gewoon heel veel van seks houden en gratis seks contact aanbieden op het internet. Ook seks-datingsites bieden vaak de mogelijkheid van thuisontvangst. Dan zijn er ook nog de amateurhoeren, die je voor een klein bedrag thuis kan ontvangen voor seks. De meeste zijn dames, maar er zijn ook zogenaamde gigolo’s bij. Ten slotte kun je kiezen voor een prostituee die thuis werkt. Hieronder een overzicht.

Hoe vind ik een gratis prive ontvangst?

De meeste prive dames (of mannen) die aan gratis prive ontvangst doen, adverteren op internet als particulier of via een datingsite, er zijn er tientallen van. Meestal is dit betrouwbaar, maar je moet wel voorzichtig zijn. Soms blijkt het om gewone prostitutie te gaan, is het oplichting of heb je te maken met een fake profiel. De meeste datingsites checken de profielen handmatig, dus dat is de veiligste manier. Meestal staat dat aangegeven. Hoe dan ook moet je opletten met wie je in zee gaat. Een profiel met weinig of te mooie foto’s en een nietszeggende tekst is meestal niet betrouwbaar. Je moet ook je eigen profiel maken, want misschien word je wel gevonden door een lekkere date. Een goed profiel bevat veel foto’s, van je hele lichaam en niet alleen maar je geslacht. Verder moet je voor een complete tekst zorgen, die persoonlijk is en waarin je aangeeft wat je wel of niet zou willen. Voer ook altijd eerst wat chat-gesprekjes, dan weet je beter met wie je te maken hebt. Geef nooit meteen al je persoonlijke gegevens, zoals je adres. Dit geldt zeker als je een relatie hebt of een hoge functie, dat is discretie heel belangrijk.

privé-ontvangst

Prive ontvangst door een professionele hoer

Er zijn ook talloze “thuisprostituees” te vinden op het net. Meestal neemt een hoer die thuis ontvangt wel meer de tijd dan bijvoorbeeld een raamhoer, die je in een kwartier klaarmaakt en je kan vertrekken. Privéhoeren beginnen meestal wel met een een gesprekje en een drankje. Ook deze dames adverteren op het internet. Hiermee moet je heel erg uitkijken, sommige profielen zijn fake, er zijn oplichters actief of je wordt doorgeklikt naar een bedrijf, meestal een bordeel. Check de dame dus goed af, vraag om veel foto’s, en een persoonlijke reactie. Een paar gesprekken via de chat is onontbeerlijk. Geef geen persoonlijke informatie, zoals je adres of je telefoonnummer. Verder kun je behoorlijk wat geld moeten neertellen en de seks is meestal niet meer dan een half uur aftrekken, pijpen en neuken. Het is wel onpersoonlijk en anoniem, dus je hoeft niet voor je reputatie te vrezen en het is handig als je weinig tijd hebt.

Wat is een amateurhoer en hoe vind ik die?

Een amateurhoer is een vrouw die wel een kleine vergoeding vraagt, maar zelf ook van seks houdt en verwend wil worden. Dit is anders bij een gewone prostituee, dat gaat alleen maar om geld en is de seks een zakelijke tranactie. Zo’n vrouw heeft zelf geen gevoelens bij de seks en wil je meestal snel even afwerken, zodat je na een kwartiertje weer buiten staat. Een amateurhoer is een heel andere kwestie. Bij deze dames ben je echt welkom. Ze nemen de tijd voor een praatje en een drankje, voordat je de koffer induikt. Er wordt wel van je verwacht dat je ook haar laat genieten en klaarkomen, een amateurhoer is zelf ook geil! Werk aan de winkel dus, je zult haar flink moeten vingeren en beffen, dan mag je misschien wel terugkomen.

 

privé-ontvangst

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down