arrow_drop_up arrow_drop_down

Rijpe dames

Wat is een rijpe dame?

Een rijpe dame is een vrouw van boven de vijftig die nog steeds zin heeft in seks. Daar zijn er een heleboel van! De meeste rijpe dames hebben natuurlijk een rijpe heer, of meerdere, aan hun zij en in bed. Het is een misverstand dat daar geen wilde seks wordt bedreven. Integendeel, oudere mensen hebben veel meer tijd en doen het dus veel en vaak met elkaar. Natuurlijk heb je wat beperkingen als je ouder bent. Oudere mannen hebben soms een erectieprobleem, maar dat is op te lossen met een pil, Viagra is niet meer de enige sekspil op de markt. Oudere vrouwen zijn soms vaginaal droog, maar dat is te verhelpen met een goed glijmiddel. Let op: Olie is niet geschikt voor seks met een condoom, want het tast het latex materiaal aan. Je moet dus een echt speciaal gemaakt glijmiddel op waterbasis gebruiken en dat is ook veel lekkerder. Sommige rijpe dames hebben een hele harem, dus dan moet je echt een condoom gebruiken, anders kun je een SOA oplopen. Veilig vrijen gaat dus door na je vijftigste.

 

Wat als ik jonger ben?

Veel jonge mannen hebben de geheime fantasie om seks te hebben met een vrouw die hun moeder kan zijn. Er wordt niet over gesproken, maar er zijn heel wat jonge kerels die weleens gigolo willen spelen met een rijpere vrouw. En dat hoeft helemaal geen probleem te zijn! Vrouwen worden veel ouder dan mannen, dus er zijn een heleboel geile dames op leeftijd die hun partner kwijt zijn, maar toch seks willen, ook met een jongere man. Het grote voordeel is dat rijpe dames ervaren zijn, ze weten al je lekkere plekjes te vinden en ze weten wat ze ermee moeten doen.. Ze weten ook wat ze zelf willen in bed, en dat is niet alleen maar neuken. Vrouwen kunnen tot op hoge leeftijd meerdere keren achter elkaar klaarkomen, als je een goede minnaar bent. Dat betekent dus dat je je rijpe dame flink moet vingeren en beffen, van neuken alleen komen de meeste vrouwen niet klaar, ook dames niet. Verder moet je je altijd als een heer opstellen. Dames verdienen respect, als je haar dat niet geeft, maak je weinig kans.

 

Sex met rijpe dames

Hoe vind ik een rijpe dame?

Heel vaak kun je een rijpe vrouw gewoon tegenkomen in de supermarkt of het buurthuis, of zelfs in de kroeg. Schroom niet om een leuke dame allereerst een keer op de koffie te vragen als je haar in bed wilt krijgen. Begin niet meteen over seks, maar neem de tijd voor een praatje en stel de seks uit tot een volgende keer. Rijpe vrouwen vallen op zelfverzekerde mannen waar ze goed mee kunnen praten. Krik je zelfvertrouwen dus op en zorg dat je een goede babbel hebt. Probeer erachter te komen wat haar interesses zijn, en voer allereerst een goed gesprek over iets wat haar boeit. Vertel ook iets persoonlijks over jezelf, dat zal haar voor je innemen en dan zal ze zichzelf meer aan je blootgeven. Zo komen jullie elkaar nader en dan kun je misschien eens over seks beginnen. Houd dat neutraal, vraag eerst of ze een partner heeft, en laat subtiel merken dat je haar aantrekkelijk vindt. Kom niet aan met geslijm of cliché’s, daar trapt ze niet in. Geef haar wat echt gemeende complimenten, daar kom je verder mee. Gedraag je verder als een echte heer; schuif haar stoel aan, houd de deur voor haar open, draag haar tas, kortom, behandel haar als een koningin.

Hoe vind ik een rijpe dame op het net?

Als je geen rijpe dame in de buurt hebt, moet je op internet op jacht. Dan vind je allereerst een heleboel video’s. Als je wat verder zoekt, vind je een aardig aantal datingsites voor oudere dames die seks willen. Je hebt een heleboel keus: sommige sites hebben duizenden profielen van rijpe dames. Natuurlijk maak je ook je eigen profiel, zodat dames jou ook kunnen vinden. Zorg dat je een goed en volledig profiel maakt, dan heb je de meeste kans. Dat betekent dat je een persoonlijke, informatieve tekst maakt, veel foto’s toevoegt ( niet alleen van je geslacht, maar ook de rest van je lichaam) en eerlijk bent over wat je wilt en ook over je eventuele onvolkomenheden, anders valt je date alsnog in het water. Niemand is volmaakt en als je kaal bent, of een buikje hebt, moet je je daar niet voor schamen, want anders val je misschien tegen en is alle moeite voor niks geweest.

Wat is een goede datingsite?

Voor je op zoek gaat, moet je zorgvuldig een goede site zien te vinden.. Sommige zijn duur, dan moet je betalen voor je inschrijving of je komt er achteraf achter dat je moet betalen om te kunnen reageren. Maar er zijn ook volledig gratis sites, dus het hoeft niets te kosten en er is evenveel keus. Een goede site checkt de profielen handmatig,meestal staat dat aangegeven. Anders kun je met oplichting te maken krijgen, een fake profiel, of je wordt doorgeklikt naar een bedrijf of zelfs een bordeel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus wees voorzichtig. Als je een leuke dame hebt gevonden, voer dan eerst wat chat-gesprekjes om te kijken met wie je te maken hebt en of het echt wel klikt. Honderd procent garantie dat het bona fide is vind je op geen enkele site, dus je moet zelf ook opletten en voorzichtig zijn met het geven van persoonlijke informatie aan iemand die je niet kent. Als het goed is, vind je dan misschien de rijpe dame van je dromen!

 

Rijpe dames

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!