arrow_drop_up arrow_drop_down

Seksafspraak

Wat is een seksafspraak?

Ze komen in alle soorten en maten. Of het nou jonge meiden zijn, een stel, een rijpe vrouw, een kinky afspraak, BDSM-seks, buitenseks, parkeerplaats-seks, een gigolo, een bejaarde, mogelijkheden te over. Soms kun je al binnen 24 uur een seksafspraak vinden op het net. Er zijn honderden sekssites en seks-datingsites voor wat je maar wilt qua seks. Type simpelweg je zoekwoord in en er komen duizenden sites en privé-advertenties op je scherm. Maar hoe dan verder? Hoe vind je een betrouwbare, leuke date? Dat leggen we hieronder uit.

Hoe vind ik een goede site?

Allereerst moet je goed bedenken wat je wilt en goed zoeken. Meestal kom je eerst een heleboel porno tegen, maar als je wat verder speurt, krijg je contactadvertenties en datingsites te zien. Sommige sites hebben duizenden profielen, dus je hebt ruime keus.. Er zijn betaalde sites, waar je je moet inschrijven en moet betalen om te kunnen reageren. Anderen zijn 100% gratis, maar die hebben niet persé minder profielen. Let erop dat de site de profielen handmatig controleert, zodat je niet tegen een fake profiel aanloopt of opgelicht wordt. Bij privé-advertenties is dat risico groot en je kunt te maken krijgen met oplichting, iemand die zich als een ander voordoet of gewone prostitutie. Zoek ook een site die past bij jouw wensen. Een gewone datingsite is meestal niet geschikt voor alleen een afspraakje, maar er zijn talloze seks-datingsites waar het echt om seks gaat. Wees hoe dan ook voorzichtig en check de persoon af met wat chat-gesprekjes, alvorens ermee in bed te duiken.Een verdacht profiel kun je herkennen als er weinig of te mooie foto’s opstaan en een nietszeggende tekst, daar zit meestal een luchtje aan. Geef ook niet meteen al je persoonlijke gegevens, vooral als je al een relatie hebt, een gezin of een hoge functie. Je adres kun je beter geheim houden in dat geval, evenals je telefoonnumer.

 

Seksafspraak

Hoe maak ik een goed profiel?

Als je een site hebt gevonden, moet je allereerst een goed profiel maken. Dat is beslist niet onbelangrijk, mensen moeten jou ook kunnen vinden. Een profiel met veel foto’s trekt meer reacties aan. Maak foto’s van je hele lichaam, niet alleen maar je geslacht. Zorg verder voor een informatieve maar persoonlijke tekst. Maak duidelijk waar je van houdt, wat je verwacht, wat je beslist niet of wel doet en wat voor soort iemand je bent. Je moet nooit liegen in je profiel, want als je tegenvalt, loop je hele date in de soep.Ben je dus kaal, of heb je een buikje, probeer dat dan niet te versjoemelen, maar wees er eerlijk over. Iedereen heeft zijn onvolkomenheden en het is niets om je voor te schamen. En je kunt beter eerlijk zijn dan dat iemand op je uiterlijk afknapt en je hele date misloopt.

Hoe vind ik een goed profiel?

Een goed profiel heeft ten eerste veel foto’s. Let erop dat het echte foto’s zijn, als het te mooi is om waar te zijn, is het dan meestal ook en heb je bijvoorbeeld met een prostituee te maken. Verder moet je zoeken naar een profiel met veel tekst, waarin ook staat wat de ander verwacht van de seks-date. Veel sites hebben een zoekfunctie, waardoor je al het een en ander kunt uitfilteren, zoals de afstand, de soort seks, de leeftijd en andere dingen die je belangrijk vindt. Staat het profiel je aan, voer dan eerst wat gesprekjes via de chat. Geen enkele site is honderd procent veilig, dus je moet zelf ook opletten. Geef niemand meteen je persoonlijke informatie, zoals je adres, vooral als je door beroep of gezin discreet moet zijn. Een ontmoeting in een hotel of bij de ander thuis is dan meestal een betere keuze. Je kunt ook met je date naar een parenclub gaan, daar kun je ter plekke seks hebben en je weet zeker dat het niet naar buiten komt. Wat in een club gebeurt, blijft binnen de club en komt niet verder. Ook is het veiliger, vooral als je een vrouw bent, er is immers toezicht en de gouden regel is: Nee is nee. Veel succes!

 

Seksafspraak

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!