arrow_drop_up arrow_drop_down

Sekspartner

Wat is een sekspartner?

Nou, ten eerst natuurlijk je eigen partner, als je die hebt. Maar er zijn tegenwoordig veel meer soorten seksuele verhoudingen; een one night stand, een vast neukmaatje, Friends with Benefits, Sugar Baby’s, en Tommy Boys. Mogelijkheden te over, dus. Sommige bedpartners kom je gewoon in de kroeg tegen, voor andere moet je het internet op en weer andere vind je in parenclubs. In dit stuk gaan we het hebben over verschillende soorten seksuele verhoudingen die mensen hebben buiten een vaste relatie. Hieronder een overzicht.

Wat is een one night stand?

Een one night stand is een eenmalig sekscontact met iemand die je al dan niet kent. Meestal kom je zo iemand in de kroeg wel tegen, zeker als vrouw heb je het voor het kiezen. Je moet wel zorgen dat het niet teveel opvalt, anders word je te populair om over te roddelen. Een andere manier is het internet. Er zijn veel particuliere dames en heren die adverteren op het net voor een eenmalig sekscontact. Wees daarmee wel voorzichtig, je weet immers niet met wie je te maken hebt. Het is dus raadzaam om eerst wat te chatten voordat je de koffer induikt. Verder zijn er talloze sites, van een “gewone” datingsite tot sites speciaal voor bepaalde soorten seks. Een andere manier is een parenclub bezoeken, tegenwoordig komen daar ook veel singles op af. Dat laatste is een relatief veilige manier, de seks vindt in de club plaats en er komt niets naar buiten. Verder is er toezicht, vooral voor een vrouw kan dat een pré zijn. De gouden regel is: Nee is nee en je gaat niet zitten doordrammen.

Sekspartner

Wat is een neukmaatje?

Een neukmaatje is iemand waar je geen relatie mee wil, maar wel regelmatig seks. Die kun je ook treffen in de kroeg of de nachtclub, of op een standaard datingsite. Wil je gerichter zoeken, dan moet je op internet zijn. Je kunt ingaan op een particuliere seks-advertentie, maar die kunnen onveilig zijn en dan krijg je met neppers te maken, of prostitutie, of je moet doorklikken naar een bedrijf. Een veiliger manier is een seks-datingsite, die checken meestal de profielen. Er zijn sites waar je moet betalen, maar sommige zijn helemaal gratis, en ze hebben echt niet minder leuke profielen. Maak zelf ook een goed en volledig profiel, met veel foto’s en duidelijkheid over wat je wel en niet wil. Dan word je misschien wel gevonden! Je kunt zelf ook op zoek gaan naar profielen, de meeste sites hebben een zoekfunctie, waarbij je kunt filteren op postcode, leeftijd, en seksuele wensen.

Wat is een Friend with Benefits?

Deze Engelse uitdrukking betekent: Vrienden met voordelen. Dit is vooral onder jongeren een populaire relatievorm. Deze relaties zijn echte vriendschappen, waar ook seks bij komt kijken, maar waarbij je niet aan elkaar vast zit. Dit soort relaties kun je overal opdoen: Op Facebook, bij je medestudenten, in de kroeg, het maakt niet uit. Een gewone datingsite is ook geschikt om zo’n contact te vinden. Het gaat allang niet meer alleen over vaste relaties, ook mensen die alleen vriendschap en seks willen, kunnen terecht. Maak een mooi en persoonlijk profiel aan van jezelf, met veel foto’s en een informatieve tekst, dan word je makkelijker gevonden. Een seks-datingsite is minder geschikt als je zo’n partner zoekt.

Sugar Baby’s

Sugar Baby’s zijn meestal mooie, hoogopgeleide jongedames die een seksrelatie hebben met een meestal wat oudere, vermogende man. Hierbij gaat het om seks, maar er komt veel meer bij. Deze meiden fungeren ook als gezelschapsdames en als escort naar zakendiners enzovoort. Ze moeten dus representatief zijn, beschaafd en goed kunnen converseren op niveau. In ruil hiervoor betaalt de Sugar-Daddy de studiekosten, de kleding, of huisvesting. Ook hiervoor moet je op internet zijn.

Tommy Boys

Een Tommy Boy is eigenlijk een soort vaste gigolo, een jongere man die een regelmatig sekscontact heeft met een oudere, financieel onafhankelijke vrouw zonder dat er sprake is van een relatie. Vaak worden ze financieel flink in de watten gelegd. Ook hiervoor moet je een beetje niveau hebben, je moet haar overal naartoe kunnen vergezellen. Verder moet je een goede babbel hebben, iets van de wereld hebben gezien en zelfverzekerd zijn. Hier zitten veel voordelen aan, een rijpe vrouw heeft immers al wat ervaring, dus de seks zal geweldig zijn!

 

Sekspartner

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!