Sexspeeltjes kopen kun je overal en nergens. Het kopen van sexspeeltjes kan offline (bij een winkel/retailer), maar er zijn ook zat online webshops. Vandaag het grote sexpleetjes kopen topic. Waar is het mogelijk allemaal mogelijke sexspeeltjes te kopen?

Christine le Duc

Christine le Duc is het eerste bedrijf die aan de orde komt. Het is van origine een Nederlands bedrijf en is opgericht in 1968 door Hans Hartog. De eerste winkelde opende destijds de deuren in de rosse buurt van Amsterdam. De naam  Christine le Duc is een verbastering van de naam van zijn vrouw (Christine Hartog). Het bedrijf groeide door en had begin 2015 vervolgens 31 winkels verspreid over Nederland. Door de verschuiving naar steeds meer online kopen, was in 2015 besloten 8 minder goedlopende winkels van de keten te sluiten. Het betreffende vooral winkels in kleinere Nederlandse steden. In 2016 is besloten nogmaals 13 winkels te sluiten en daarmee zie je dat de online verschuiving van fysieke winkels naar online kopen steeds belangrijker is geworden. Buiten fysieke winkels heeft Christine le Duc ook een online webshop. In de webshop kan men in principe alles kopen wat je maar kan bedenken. Van lingerie, mode, love toys, glijmiddel, condooms, parfum, BH’s of hele BH setjes, korsetten, algemene nachtmode, zweepjes & paddles, maskers en nog veel meer overige accessoires.

Willie.nl

Willie.nl is een pure online webshop. Opgericht in 2010, hoort Willie.nl tegenwoordig bij de top-3 van Nederlandse erotische webwinkels. Willie.nl hanteert de slogan ‘de beste in bed!’. Willie.nl is aangesloten bij het Thuiswinkel.org waarborg en levert alle producten de volgende werkdag discreet thuis mits het voor 20:00 besteld is. Willie.nl heeft een enorm groot assortiment. Hierdoor ook ene groot klantenbestand dat op hun manier weer veel gebruikerservaringen met je kan delen. Totaal staan er op Willie.nl ruim 100.000 productreviews. Zo weet je ook wat je koopt. Buiten een groot assortiment en een snelle levering, heeft het marketing-team van Willie.nl ook gevoel voor humor (bekijk hiervoor onderstaande video).