Page content

Steden

Parenclub in Woerden

Woerden is een stad en een gemeente in het westen van de Nederlandse provincie Utrecht en telt rond de 50.000 inwoners. Woerden telt veertien café´s, waaronder danscafé Victoria, en er zijn twee nachtclubs, Club One en Club O Four. Leuke winkels vind je in het stadshart, met name in het gebied rond de Voorstraat en de Rijnstraat… Lees meer.

Parenclub in Barneveld

Barneveld is een Nederlandse gemeente, centraal gelegen in de provincie Gelderland, omgeven door de Veluwse bossen en zandgebieden. Barneveld kent 27 horecagelegenheden, waaronder restaurant De Babbel en het eetcafë de Gribus. De meeste winkels in Barneveld zijn te vinden in het historische centrum, maar er is ook een groot winkelcentrum… Lees meer.

Parenclub in Heerenveen

Heerenveen is een plaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Friesland. Deze is ontstaan als het eerste veenkanaal-dorp en kenmerkte zich lange tijd door lintbebouwing. De stad is een betrekkelijk kleine plaats, maar er valt zeker wat te beleven… Lees meer.

Parenclubs in Hoofddorp

Hoofddorp is een plaats en een gemeente in de regio Haarlemmermeer in de Nederlands proincie Noord-Holland. Het is een relatief jonge stad, die is gebouwd na de drooglegging van het Haarlemmermeer in 1852. In Hoofddorp zelf is geen parenclub, maar op zeer korte afstand liggen er twee… Lees meer.

Parenclub in Joure

Joure is een plaats in de regio De Friese Meren in de Nederlandse provincie Friesland. De plaats heeft 13.000 inwoners en is omgeven door weidelandschap. Joure is beroemd omdat het bedrijf  Douwe Egberts daar in 1852 werd opgericht. De dichtstbijzijnde club is Parenclub Party Players aan de rand van Lelystad in de provincie Flevoland… Lees meer.

Parenclub in Naaldwijk

Naaldwijk is een plaats in het hart van de landstreek het Westland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De economie in Naaldwijk drijft op de glastuinbouw en het landschap wordt bepaald door grote kassen. De bloemenveiling in Naaldwijk, FloraHolland, is de grootste ter wereld en overal een begrip… Lees meer.

Parenclubs in Bergen

Bergen is een Nederlands dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, vlakbij de Noordzeekust. Het is al meer dan honderd jaar een bekende badplaats, samen met het aangrenzende Bergen aan Zee. De economie van Bergen draait dus voornamelijk op het toerisme. Er zijn talloze restaurants, paviljoens, hotels, B&B’s, en campings. Er zijn meerdere parenclubs die op minder dan 50 kilometer afstand gevestigd zijn… Lees meer.

Parenclub in Enkhuizen

Enkhuizen is een plaats en een gemeente, gelegen in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De plaats is gelegen aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer. Enkhuizen is dan ook een trekpleister voor toeristen. Enkhuizen is een plaats en een gemeente, gelegen in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De plaats is gelegen aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer. Enkhuizen is dan ook een trekpleister voor toeristen… Lees meer.

Parenclub in Hengelo

Hengelo is een plaats en een gemeente in de landstreek Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Het ligt geheel in het oostelijke puntje van de provincie en grenst dus aan Duitsland. Het is een middelgrote stad met 80.000 inwoners. Hengelo is een lust om te winkelen, in het oude centrum zijn zeer veel winkels gevestigd. Ook de horeca is voornamelijk gesitueerd in de binnenstad… Lees meer.

Parenclub in Hilversum

Hilversum is een plaats en en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, in de landstreek het Gooi. De stad heeft een lange geschiedenis en het gebied werd al bewoond in de pre-historie. Vandaag de dag is Hiversum vooral een media-stad, dit omdat in Hilversum Noord het Mediapark is gevestigd, vanwaar uit de meeste radio- en televisiezenders opereren. In Hilversum zelf is geen parenclub, maar op 20 kilometer afstand… Lees meer.

Parenclubs in Hellendoorn

Hellendoorn is een plaats in de gelijknamige gemeente, gelegen in het centrum van de Nederlandse provincie Overijssel. Het is eigenlijk een dorp. De plaats Hellendoorns telt slechts 6000 inwoners. Hellendoorn is beroemd door het Avonturenpark Hellendoorn en verder staat er een ijsfabriek, die onder andere Hertog-ijs maakt. De beste en dichtstbijzijnde Parenclub is… Lees meer.

Parenclub in Tiel

Tiel is een centraal gelegen stad in de Nederlandse provincie Gelderland en heeft circa 40.000 inwoners. De eerste bewoning stamt waarschijnlijk uit de Nieuwe Steentijd. Er zijn ook sporen gevonden van een Romeinse bezetting. Tiel ligt ingeklemd tussen drie waterwegen en was daarom vanaf de Middeleeuwen een handelsstad. Tiel kent dertig café’s en twee nachtclubs, gelegen rond het Plein en de Markt… Lees meer.

Parenclub in Wageningen

Wageningen is een stad en een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland en heeft bijna 40.000 inwoners, waarvan duizenden studenten. Wageningen heeft een mooie omgeving door de ligging tussen de Gelderse Vallei, het Veluweland en de Rijn. De eerste aanwijsbare bewoning was door de Romeinen. In Wageningen is geen parenclub, maar op 30 kilometer afstand in het dorpje Heerewaarden vind je Parenclub Le Baron… Lees meer.

Parenclub in Zandvoort

Zandvoort is een beroemde badplaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, aan de kust van de Noordzee. De gemeente telt 16.000 inwoners. Dit oorspronkelijke vissersdorp aan het strand leeft nu van het toerisme en er is veel te beleven. Internationaal is Zandvoort bekend om haar Formule 1-circuit, dat in 1948 werd aangelegd. Er is in Zandvoort geen parenclub, maar er zijn er wel twee in de buurt… Lees meer.

Parenclub in Katwijk

Katwijk is een kustplaats, een gemeente en een badplaats in de Duin- en Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het is in wezen een verstedelijkt dorp. Oosrpronkelijk waren er twee dorpen, Katwijk aan Zee en Katwijk aan de Rijn. Deze dorpen zijn aan elkaar gegroeid. Katwijk aan Zee was vroeger een belangrijke stad voor de visserij, terwijl Katwijk aan de Rijn meer agrarisch was. Katwikl telt elf café’s en een nachtclub… Lees meer.

Parenclub in Meppel

Meppel is een stad en een gemeente in het zuid-westelijke puntje van de Nederlandse provincie Drenthe. De stad kreeg in 1644 stadsrechten en heeft een inwonertal van 30.000 mensen. Meppel wordt doorsneden door grachten, wat de stad aantrekkelijk maakt voor toeristen in de regio. In Meppel zelf is geen parenclub, maar op zo’n 40 kilometer afstand in Zwinderen ligt Parenclub Eroroma… Lees meer.

Parenclub in Spijkenisse

Spijkenisse is een stad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, nabij de metropool Rotterdam. Het is de hoofdplaats van de gemeente Nissewaard. Spijkenisse heeft een lange geschiedenis; er zijn sporen van bewoning gevonden van zo’n 10.000 jaar geleden. De bewoners waren jagers en vissers. Later kwam daar akkerbouw en veeteelt bij. Spijkenisse is gelegen aan de rivier de Oude Maas, in de Maas-Rijndelta. Spijkenisse zelf heeft geen parenclub, maar in het nabijgelegen dorpje Moordrecht is Parenclub Fun4two gevestigd… Lees meer.