Page content

Swingerverhaal van Stella en HD parenclub Paradise in Amsterdam

Hallo, daar zijn we weer, Stella en HD, op onze tour langs de parenclubs in Nederland. Deze keer over Club Paradise in Amsterdam-Noord. Amsterdam-Noord ligt net boven het IJ in Amsterdam, en op ongeveer tien minuten vanaf het Centraal Station vind je Parenclub Paradise. Dit is een enorm complex, op een discrete plek en heeft alles in huis voor een avondje swingen. De bar is super, met een dansvloer plus podium met danspalen en goed voorzien van cocktails en andere lekkere drankjes. We kwamen aan om ongeveer elf uur ‘s avonds, omdat clubs in Amsterdam pas tegen middernacht druk beginnen te worden. Helaas hadden wij pech en was het een rustige avond bij Club Paradise,  met vooral veel mannen en weinig stelletjes. Toch hebben we hier een leuke tijd gehad.

Parenclub Paradise algemeen

Paradise is een actieve club met een strikte dresscode: Sexy lingerie voor dames en een boxer voor heren. Veel naakt, dus voor de liefhebber.Bij binnenkomst ontvingen we een locker om onze kleding in te doen. HD had een sexy strakke boxer aan en ik een rood corset, zwarte jarretelkousen en rode stiletto’s met een hak van twaalf  centimeter. Hoge hakken zijn zijn handelsmerk en ik trok meteen heel veel belangstelling bij de aanwezige heren. Vooral toen ik me even ging uitleven op de dansvloer had ik veel bekijks en dat vind ik leuk: Kijken, maar niet aanraken. Ik ben een tijger als het om sexy dansen gaat en ik denk dat ik heel wat opgewonden kijkers had.

We kregen geen rondleiding door het pand, wat een doolhof is van smalle gangetjes en trapjes, dus we zaten eerst wat verloren aan de bar. Gelukkig raakten we in gesprek met een sympathieke Franse jongeman die mij overal mee naartoe nam in dat enorme gebouw. Eerst liet hij mij het grote, verwarmde zwembad in de kelder zien, maar ik ben er niet in geweest. Jarretelkousen zijn niet zo makkelijk aan en uit te trekken, dus dat heb ik voorbij laten gaan. Vervolgens nam hij mij mee naar de grote relaxruimtes met heerlijke grote bedden en sfeervolle verlichting. Eén ruimte had een Franse liefdesschommel, daar had hij me vast graag willen nemen, maar ik was eigenlijk op zoek naar een vrouw. Daarna bezochten we het Turkse stoombad en de sauna, die allebei super waren, alleen een beetje leeg. Ik vraag me af hoe het daar is als het druk is! Als laatste liet hij mij het prachtige dakterras zien, waar toch zeker vijftig mensen kunnen zitten, maar helaas was daar ook niemand te bekennen.

Spannend en leuk

We gingen weer naar boven aan de bar en bleven een hele tijd samen kletsen. Hij was een wat tengere jongen, heel anders dan HD, die twee meter groot en een meter breed is en overal tatouages heeft. Toch vond ik hem wel sexy en toen bleek dat zijn vriendin, die er niet bij was, ook een vrouw zocht om het samen mee te doen. Hij was heel fatsoenlijk en raakte mij niet zomaar aan, maar heel voorzichtig streek hij over mijn benen en knieën. Stom genoeg heb ik hem niet om zijn telefoonnummer gevraagd, anders hadden we misschien een keer met zijn vieren een feestje kunnen bouwen. Natuurlijk had ik weer een heleboel bekijks en ik begon een beetje opgewonden te worden, dus ik ging op zoek naar HD. Wij laten elkaar volkomen vrij, dus hij was inmiddels met een dame in gesprek, maar die was helaas voor mij hetero.

Het was niet zo moeilijk om HD mee te krijgen naar de kelder voor wat actie en de Franse jongeman wilde dat wel meemaken, dus die namen we mee. We belandden in een rood leren bed en daar begon ik HD in zijn kruis te voelen. Door de ambiance was hij ook al snel geil en kreeg een forse erectie. Maar ik liet hem nog niet bij mij naar binnen komen, eerst plaagde ik hem een beetje met mijn tong en mijn mond, zodat hij heel hard werd. Inmiddels hadden we hier ook weer bekijks van een aantal heren en dat vond ik best spannend. Ik begon HD af te trekken, met mijn kont omhoog, zodat iedereen mijn k

leine stringetje kon zien. Daar werd ik helemaal wild van, dus ik greep HD vast en ging op hem zitten voor een stevige vrijpartij. Maar dat ging niet door. Hij is niet gewend aan zoveel publiek, dus hij verloor zijn erectie, en een penetratie kwam er niet van.

Maar ik weet alle trucjes om een man klaar te krijgen, dus ik nam hem in mijn mond en liet hem diep in mijn keel stoten. Ik ben gek op pijpen, en ik ben er goed in ook, dus HD werd al heel snel weer hard en begon te kreunen. De andere mannen in de kamer waren inmiddels met zichzelf bezig, maar dat ging aan HD totaal voorbij, zo opgewonden was hij. Ik vond het geweldig, ik voelde me net een pornoster. Ik zoog hem hard af en toen lukte het wel; met een schreeuw kwam hij explosief klaar in mijn mond en ik dronk al zijn sperma op, tot het laatste druppeltje, onder de ogen van zes vreemde mannen die zichzelf aan het klaarmaken waren. Het was echt superheet!

Boven in de bar was het inmiddels wat drukker geworden en er waren meer stellen en vrouwen. Wat ik wel gek vond, was dat het personeel gewone vrijetijdskleding droeg en dat ze allemaal helemaal bedekt waren. Dat vond ik toch een beetje raar in een parenclub. Ik kijk altijd graag naar een sexy en schaars geklede bardame of – heer, maar dat was hier niet aan de orde. Wel kwam er een goed-geconserveerde oudere man naast me staan die overduidelijk totaal voor me ging met mijn stiletto-hakken en netkousen. Ik heb ook nog een prachtig figuurtje omdat ik vroeger heb gedanst, ik ben echt een balletmeisje met een strak lichaam. Maar helaas voor hem was ik al geweest, en ik heb liever wat jongers, zoals die Franse jongeman met zijn bi-seksuele vriendin, waar ik nu het telefoonnummer niet van heb. Dom, dom, dom.

Veel etnische minderheden

Wat me wel opviel, was de diversiteit van de gasten. In Amsterdam-Noord wonen veel etnische minderheden en er liepen veel Turken, Marokkanen en Surinamers en andere smaken rond. Dat is niet overal zo, in veel parenclubs is het moeilijk om binnen te komen als je van buitenlandse afkomst bent, maar bij Parenclub Paradise vind je alle nationaliteiten en kleuren, het is één bonte mix. Zeker een pluspunt voor deze parenclub in Amsterdam. De aankleding bij Club Paradise is fantastisch en zeer divers, van een privékamertje, een romantisch hoekje, de liefdesschommel tot een heuse darkroom en natuurlijk de sauna en dat zwembad, daar zou ik nog weleens voor willen terugkomen. De muziek was ook leuk en ik heb lekker staan dansen, wat ik opwindender vind naarmate er meer publiek is, en dat was er, die mannen konden hun ogen niet van mij afhouden.

De avond was nog niet klaar…

Thuisgekomen werd HD ineens wild, nu hij me voor zichzelf had. Het was vier uur ‘s ochtends, maar zijn apparaat begon te werken als nooit tevoren, terwijl we lekker op de bank zaten te kletsen over wat we allemaal hadden meegemaakt en natuurlijk die Franse jongeman met zijn vriendin. We fantaseerden hoe ik met die vrouw de liefde bedreef en hoe we door twee mannen werden bekeken. Van een vrouw word ik net zo heet als een man en ik ben de baas in bed, ik wil een vrouw verwennen tot in de puntjes en daarna keihard genomen worden door een man. HD kreeg weer een stijve en ik werd drijfnat, dus ik trok mijn rokje omhoog en hij gleed er zo in, op de bank en ik met mijn netkousen en geile schoenen aan. En dat was nog maar het begin, ons bezoekje aan Parenclub Paradise leidde tot vier uur non-stop seks thuis, op tafel, onder de douche en op de bank. HD bleef maar hard worden en nam me overal, in mijn mond, in mijn kut en in mijn kont, terwijl ik keer op keer klaarkwam onder zijn mond en zijn vingers. Hoezo een geslaagde avond?!

De samenvatting: parenclub Paradise

Samenvattend, Parenclub Paradise is een actieve club, gericht op seks, dus voor de echte swingers. Voor beginners is het minder geschikt, want dit is echt hardcore-erotiek en je verzeilt al snel in een Gang Bang als je met seks aan de slag gaat. Toch kun je ook heerlijk ontspannen in de sauna, het zwembad en op het terras en aan de bar, en zoals overal is nee ook inderdaad nee, hoewel je in deze club wel duidelijk moet zijn.Er zijn dan ook ruimtes die je kunt afsluiten, zodat je ongestoord met je lover of een ander stel kunt genieten van seks. Een kritiekpuntje is het deurbeleid, er waren bijna alleen maar single mannen, maar er zijn ook avonden dat er meer vrouwen zijn, volgens de bardame, die trouwens zeer vriendelijk was. Ik vond de gasten ook niet erg sexy gekleed, de mannen liepen in een gewone onderbroek in plaats van een mooie leren short,  latex string.of kostuum. Want dat maakt het veel spannender voor ons vrouwen! Wij geven daarom deze parenclub drie sterren van de vijf. Tot de volgende keer!