E-book

E-book: swingen als alleenstaande man

80% van de gesprekken vallen binnen enkele berichten dood! Herken jij dat? Maak je gesprekken sucesvoller!

Leer valkuilen die andere mannen maken tijden het chatten
Weet wat voor soort profielen het beste werken
Krijg een kijkje achter de schermen wat vrouwen te zien krijgen tijdens het chatten
Leer gespreksthema’s die goed werken en die goed functioneren tijdens een leuke chat
De effecten van de juiste openingszinnen of de verkeerde openingszinnen versturen
Ja, ik wil dit e-book!

“Soms krijgen vrouwen wel 100 vriendschapsverzoeken per dag! Hoe zorg je dat je opvalt als alleenstaande man?”

Dorien Jansen

Ik ben schrijfster, beheerster binnen onze mooie community en tevens samen met mijn man een swingerstel. Dagelijks zie ik veel gebeuren in de markt van swingen. Onze community is na mijn bescheiden mening een verademing in de markt. Alleen mannen zijn online soms echt onbeschoft. Na het analyseren van duizenden berichten en conversaties, ontdek jij in mijn boek ‘swingen voor alleenstaande mannen’ WAT er online goed werkt (kennis), HOE het werkt (praktijk) en WAAROM het werkt (psychologie).

Dorien Jansen: schrijfster

6 jaar

ervaring

1000+

berichten geanalyseerd

5

boeken geschreven

75.000+

downloads van e-books

Voorbeelden van ongepaste situaties in de community

Hieronder zie je voorbeelden van openingszinnen van mannen in de online community? Zouden mannen deze openingszinnen ook face-to-face gebruiken in een parenclub? Of durven de dat dan niet?

Zou je graag willen neuken?

Zou je graag willen neuken

Als openingszin starten met ‘zou je graag willen neuken’ is uiteraard niet normaal. Helaas komen berichten als deze of vergelijkbare openingszinnen vaak voor.

Je ziet er geil uit

Starten met de eerste zin ‘je ziet er geil uit’ en direct je nummer geven. Waarom zou je als vrouw na 1 bericht direct een willekeurige man een whatsapp/sms sturen?

Zullen wij een keer afspreken?

Zullen wij een keer afspreken?

Beginnen met ‘zullen wij een keer afspreken?’ zonder enige tijd te nemen je voor te stellen. Waarom zou je als man deze directe manier kiezen na 1 bericht?

Social media vragen

Social media

Als je niet vraagt naar een mobiel nummer kan je natuurlijk ook direct vragen naar een social media account? Vrouwen reageren daar vaak niet op of juist heel erg geïrriteerd.

Telefoonnummer

Telefoonnummer

Als een vrouw dagelijks berichten krijgt met alleen telefoonnummers, waarom zou ze die telefoonnummers appen? Men moet het niet doen en toch gebeurd het dagelijks!

Zin in geil avondje?

Zin in geil avondje?

Zeker zullen de leden zin hebben in een geile avondje? Alleen als je elkaar helemaal nog niet kent. Soms behandelen de mannen onze vrouwen leden als prostituees.

Harde pik

Nog aanstootgevende zinnen als “zin in mijn harde pik” kunnen echt niet, toch blijkt het online makkelijker te zeggen. Uiteraard controleren wij op dit soort zaken. Beste mannen die dit doen, er zijn betere zinnen.

Kutje likken?

Kutje likken?

Openingszinnen die een combinatie hebben van erotisch getinte zinnen (zal ik je kutje likken?), gelijk je telefoonnummer en e-mailadres geven werken niet. Toch doen mannen het dagelijks!

Ik wil je vrouw neuken!

Je vrouw willen neuken

In sommige gevallen zijn zelfs stellen niet veilig. Er zijn voorbeelden dat mannen naar een stel sturen “Ik zou graag je vrouw willen neuken”. Waarom zou je dit op deze manier willen sturen?

Stop daarom vandaag met dit te sturen!

Doe meer je best! Ongeacht of je vandaag wel of niet dit e-book gaat lezen.

Namens alle leden van onze community zijn we je dankbaar!

“Spring uit de massa en wees een man die een gentleman is. Hiermee kan je het verschil maken en zal je gegarandeerd je doel behalen.”

Dorien Jansen

Ik ga je niet overtuigen te stoppen domme berichten te sturen, maar als je niet gaat stoppen, dan adviseer ik je te stoppen dit te doen in onze community!

Het e-book hadden wij ook gratis kunnen maken, maar dat doen gaan wij niet doen.

Het e-book kost niet de wereld, maar het is hoog genoeg om de sukkels buiten te houden en laag genoeg voor alle **SERIEUZE** mannen!

Dit boek nu aanschaffen voor slechts €29,95!

Wil je de ‘magie’ van de betere gesprekken voeren, meer afspraken maken en online in de community succesvol vrouwen aanspreken?

Koop nu dan dit e-book!

Ja, ik wil dit e-book!
90 dagen prijs garantie
Swingen als single man