Page content

Review Parenclub Party Players Lelystad

Laat ik ons eerst even voorstellen, wij zijn een lief koppel van 29 dat opzoek is gegaan naar wat spanning. Toen wij voor het eerst naar de kamasutrabeurs en later loversland zijn geweest hebben we daar ontdekt dat het heel leuk en spannend kan zijn om in het ‘openbaar’ een  beetje te friemelen en frunniken. Hier kwamen we ook in contact met standhouders van parenclubs. We wisten dat het bestond maar het lag niet bepaald in ons straatje, het moeten delen van je partner met een ander leek ons niks. Toen we dit vertelden kregen we te horen dat je in deze clubs niet hoeft te ruilen of te delen maar dat hier wel de mogelijkheid voor is. Wij zijn absoluut geen delers maar toch heeft de sfeer van bovenstaande evenementen ons doen beslissen eens naar een parenclub te gaan.

Nadat we internet langdurig geraadpleegd hebben over hoe het reilt en zeilt in een parenclub zijn we vorig jaar voor het eerst richting Lelystad afgereisd, we zijn afhankelijk van het openbaar vervoer en PartyPlayers is voor ons het meest in de buurt.

We zijn afgelopen week weer naar deze plek geweest om te kijken wat we zonder de extreme spanning van de eerste keer er nou eigenlijk echt van vinden. Hierover is onderstaand verhaal ontstaan die we graag met jullie delen.

Pas ons tweede parenclub bezoek

Met de herinnering van een jaar geleden hebben we besloten weer naar PartyPlayers te gaan voor ons dus de tweede keer ooit in een parenclub. Waarom we weer voor Partyplayers gekozen hebben is dat het de vorige keer aardig rustig was op zondagmiddag, we hebben een juiste uitleg en rondleiding gekregen en werden op ons gemak gesteld door de bar medewerkers, maakten een praatje met mensen die vaker kwamen en iedereen was heel vrij, open en aardig. Bij weggaan kregen we een flesje water mee en de tip om hier goed over te praten en alles te bespreken. Nou vertelde ik al dat wij geen swingers zijn, wij hebben hier ook duidelijke afspraken over gemaakt, eigenlijk maar 1 ; geen anderen!

Afgelopen week liep de spanning natuurlijk al wat op omdat je niet weet hoe het nu is en hoe het zou gaan, zou er weer iemand een hand op mijn schouder leggen? ( zij ) Of zullen er weer alleen gaande mannen achter ons aanlopen en de deur open doen terwijl deze dicht zit? En zullen deze alleen gaande heren dan nee accepteren als we aangeven niet gestoord te willen worden..
met deze vragen houd je rekening en wij weten dat we in een uitgaansgelegenheid zijn waar mensen voortdurend swingen en het toch een plek is waar van alles kan gebeuren op het gebied van seks.

Goede bereikbaarheid met OV

We kwamen aan met de bus bij de juiste halte en moesten een stukje lopen om bij de club te komen een wandeling van 5 minuten vol zenuwen en spanning, gaan we dit echt doen?  Ja we doen het! Aanbellen en gewoon naar binnen lopen. Ik (zij) heb toen ik wegging mijn mooie panty met kant al aangedaan met mijn mooie half doorzichtige jurk, lekker een wollen trui erover en niemand die denkt te weten waar wij naar toe gaan, mijn man houdt het dit keer bij alleen zijn onderbroek dus we hoeven ons in de kleedruimte niet helemaal uit te kleden. Je hebt bij Partyplayers verschillende kleedruimtes en wij liepen met onze jas aan door de club opzoek naar het kluisje met onze nummer (10 euro borg word hiervoor gerekend bij binnenkomst) Dit keer verstopte ik ( zij ) mij niet op de wc uit angst maar zijn wij direct even een drankje gaan halen bij de bar. Zo te zien is het in de bar rustig en zijn de bedden die naast de bar zijn nog allemaal leeg, we besluiten om even lekker aan de bar te zitten en hier even te acclimatiseren en onze spanning wat te laten zakken, want wat zijn we zenuwachtig en vinden het ook dit keer erg spannend om hier te zijn.

Het is 14.30 uur en de muziek staat zacht zo kunnen we rustig even met elkaar praten over ditjes en datjes. De lampen zijn gedimd en je hebt eigenlijk het gevoel dat het avond is wat ons een prettig gevoel geeft. Op de bar is een paal bevestigd waar menigeen al in gehangen heeft neem ik aan, verder heb je dus verschillende bedden in deze ruimte met gordijnen die eventueel dicht kunnen als je het gezellig hebt met je desbetreffende partner. Ook is er een kleine dansvloer en is hier een kruis gevestigd waar je aan vastgemaakt kan worden. Vorige keer stond overdag op de dansvloer een massagetafel maar die is nu nergens te vinden. Voorbij de dansvloer is er nog een trapje wat leidt naar een zitgedeelte met open haard daar kun je nog een trapje op en heb je 2 of 3 ruimtes waar je ongestoord je gang kan gaan, deze kunnen als ik het goed gezien heb allemaal dicht. Bij de dansvloer heb je ook nog een trapje naar beneden waar zich een sm kelder bevindt. Hier hangt een swing waar goed gebruik van gemaakt werd, staat hier een schandpaal waar je armen door heen kunnen en een gynaecologen stoel.

Party Players bar

We gingen even een sigaretje roken in het rookhok waar het aangenaam warm was door het vuur wat op de tafel brandt, hier staan ook bedden allemaal aan elkaar en een mooie loungebank, we raakten hier aan de praat met een aantal mensen die ons vroegen of we vaker geweest waren, we gaven aan dat het de tweede keer was en met mijn impulsieve mond zei ik er direct achteraan dat we geen swingers zijn maar de sfeer en het alles mogen de vorige keer erg leuk vonden. Hieruit volgde een leuk gesprek en werden we er niet raar op aangekeken dat we eigenlijk gewoon vooral samen willen genieten van de mogelijkheden hier. Er zaten ook wat alleen gaande heren en die hoorden het gesprek ook dus die lieten ons in ieder geval met rust. Na het roken zijn we een rondje gaan lopen en hebben de verschillende ruimtes bekeken, hier zagen we tot genoegen van mij ( zij ) een massagetafel staan en aangezien ik lekkere olie mee had genomen leek het me leuk deze kamer in te duiken.

De gordijnen konden hier dicht dus we konden ongestoord ons gang gaan, een heerlijke massage en een vrijpartij later gingen we weer verder onze ronde afmaken. Je hebt verschillende douches en dat is erg prettig om je even op te frissen. Ze hebben hier een sauna en een leuke jacuzzi op een plek waar iedereen mee kan kijken met de handelingen die je hier uitvoert, dat vonden we de vorige keer erg spannend maar nu was deze de gehele dag goed bezet, net zoals het zwembad overigens, een lekker warm water bad. Deze was ook goed gevuld met personen die het zo te horen erg gezellig hadden met z’n allen. De kamertjes die er in overvloed zijn maken dat je eigenlijk nooit hoeft te wachten tot iets vrij is en zijn er verschillende mogelijkheden zo kun je de deur op slot doen, open laten zodat er gekeken kan worden en heb je ruimtes waar tralies voor zitten of waar ramen in zitten waardoor je dus ook bekeken kan worden.

Het is een beetje een doolhof maar als je eenmaal door hebt dat je in rondjes loopt dan kom je eigenlijk altijd uit bij de bar, waar we dan ook graag even gingen zitten om wat te drinken en gezellig te kletsen met mensen, ik moet zeggen dat er erg veel alleen gaande heren waren in verhouding met alleen gaande dames en stellen maar vergeleken met de vorige keer vonden we hen niet opdringerig, er werd zelfs gevraagd toen de jacuzzi eindelijk vrij was of we liever samen zaten of dat deze persoon er bij mocht. Dit vond ik erg netjes en ons antwoord werd meteen gerespecteerd. Niet iedereen is zo beleefd natuurlijk dus uiteindelijk was het bad voor ons wat te vol, na een lauwe douche weer in de sexy kledij en weer een rondje door de gangen met de kamers doken we een leuke kamer in met kingsize bed, even lekker tijd met z’n tweeën en genieten van de spiegels waardoor je lekker naar jezelf en je partner kijken kan. Het is leuk te horen dat andere mensen er ook een feestje van maakte in de andere ruimtes. Je kunt alles horen omdat alles gewoon open is dit vonden we niet storend en eigenlijk wel heel opwindend. Leuk om te weten dat anderen jou ook kunnen horen! Ook is er een kleine tuin die nu niet geopend was en heb je een plein wat ze ‘de wallen’ noemen, deze was gesloten dit gaat volgens mij open op zaterdagen en met feesten.

Goed buffet

Rond 18.00 uur werd het buffet geopend en dus tijd om onze honger te stillen, we konden kiezen uit een salade bar, en er was een plaat waar je je vlees op kon bakken, 6 soorten vlees waar je uit kon kiezen wat ook nog eens goed vlees was. Broodjes lagen er waar je een gehaktbal of kroket op kon doen en er lag vers fruit. Ook was hier een koffie automaat aanwezig. Het was er gelukkig niet druk want voor zo’n grote club waren er erg weinig tafeltjes waar je aan kon zitten. Na het eten even lekker op de bedden zitten bij de bar waar een groep bezig was om iemand aan het kruis te zetten, er was een man gekleed als dokter die hier de touwen letterlijk en figuurlijk in handen had. Het was wat drukker geworden dus ze hadden genoeg publiek. Naast het kruis waren er nog genoeg andere attributen en sexspeeltjes.

We besloten om weer de massagetafel op te zoeken en deden de gordijnen netjes dicht, we vinden het prima als er gekeken word maar dat willen wij wel zelf beslissen, nadat de gordijnen weer geopend waren door een andere bezoeker deden we deze ook weer dicht. Mijn man vermaakte zich goed met mij en toen ik luidruchtig klaar kwam zagen we een aantal mensen door het ene kiertje van het gordijn kijken, ach wat maakt ons het uit ze hadden het anders vast gehoord! Eigenlijk was het wel spannend dat er meerdere mensen meekeken en vonden we het ook niet erg.

Terug in de rookruimte waren alle bedden bezet en was het veranderd in een plek waar iedereen seks met elkaar had of even rustig aan het roken en kijken waren. Ik vond zelf de muziek hier erg hard staan zowel overdag als avonds en stond de muzieklijst op repeat de hele dag.

Uiteindelijk werd het erg druk in de club en ik had gehoopt dat de grote zaal open zou gaan, dit was niet het geval en algauw stond de dansvloer aan de bar lekker vol, alle plekken waren hier bezet en het was erg gezellig.  De grote zaal die nu dus gesloten was gaat open met bepaalde thema feesten we hebben van andere bezoekers gehoord dat de gangbang goed bezocht is en dat je als je een actief stel bent je bij weggaan je entree geld terug krijgt. Ook zijn de BDSM dagen erg druk bezocht en kijk je je ogen uit zoals zij zeiden. Wellicht een leuke dag om eens terug te gaan.

Voor ons werd het tijd om naar huis te gaan omdat we de bus niet konden missen anders konden we niet thuis komen.

Conclusie ervaring Party Players

Al met al hebben we hele leuke dag gehad, mooie mensen gezien je kon zien dat de vrouwen echt moeite deden om er mooi en sexy uit te zien, sommigen alleen in lingerie de ander had een spannend setje aan, een mooie net-catsuit en liepen de dames veelal op hakken. de heren lopen in boxershort of in een spannend broekje en hadden bijpassende schoenen of slippers aan. Later op de avond liepen de meeste lekker op blote voeten, kijk dan wel even uit bij de jacuzzi hier kan water op de grond liggen. De medewerkers zijn aardige mensen en ze maken er s ’avonds echt een feestje van, bij binnenkomst word gevraagd of  het de eerste keer is en of je informatie wilt. verder is het er schoon op soms wat verpakkingen na die de gasten zelf niet opruimen. Bij de bar kun je condooms halen en liggen voldoende schone soms zelfs warme handdoeken. Er hangt een beetje een chloorlucht door de 2 baden maar dat vonden wij niet storend. Er zijn voldoende parkeerplekken en met het openbaar vervoer is het goed te doen, let wel even op met de terugweg als je wat later terug gaat dit zijn niet dezelfde haltes en het is verder lopen.

De dynamiek veranderd zonder dat je het door hebt van overdag naar de avond. Overdag is het aardig rustig al dachten wij aan de auto’s buiten te zien dat het best druk zou zijn, maar omdat het best groot is en je veel ruimtes hebt waar je je terug kan trekken leek het niet heel druk. Overdag waren er meer stellen en veel alleen gaande heren en nadat het buffet geopend is begint de sfeer iets te veranderen, het word wat gezelliger en je ziet dat er veel mensen komen die hier vaste contacten hebben, iedereen kent elkaar in ieder geval in de rookruimte en maak je daardoor dus niet snel een praatje, nu zijn wij toch wat meer gesloten en ligt het wellicht aan onze houding maar het was niet uitnodigend om een praatje met iemand te maken. S’avonds vond ik de mensen ook mooier gekleed de dames doen echt hun best zoals hier boven beschreven.

Nu kom je alle soorten en maten hier tegen en sta je versteld van de mooie creaties, maar alleen lingerie of wat ik aan had is allemaal prima, waar jij je goed in voelt. Je sexy kleden kan natuurlijk ook heel leuk zijn, omdat ik het wat eng vond had ik ( zij ) een jurkje aan dat aan de zijkant met een soort ‘gaas’ doorschijnend was en ik had toevallig net een hele mooie panty gekocht die tot aan mijn bovenbenen doorzichtig maar met kant was, ik droeg dus gewoon een panty met hakken en een aan de zijkant doorschijnend jurkje. Daardoor voelde ik mij wat zekerder en had ik niet het gevoel uit te stralen dat ik hier kom om ook met anderen het leuk te hebben. Ik was niet zo naakt als de meesten maar kreeg wel een compliment over wat ik aan had, altijd leuk om te horen.

Overdag is alles lekker rustig en in de avond heb je het gevoel dat je in een kroeg bent waar je ook nog eens lekker kunt dansen en je je drankjes bij de gezellige bar  medewerkers kan bestellen, het is ook fijn dat het een all-inn concept is dus je hebt geen rekening wanneer je vertrekt, je krijgt je 10 euro borg voor het kluisje bij weggaan netjes terug. Dit keer geen flesje water bij het weggaan, maar het was dan ook aardig druk.

We zijn blij om ondanks de zenuwen toch geweest te zijn en hebben een hele fijne en leuke middag en avond gehad, maar zijn ook zeer benieuwd naar andere clubs al hebben we beide keren van verschillende mensen gehoord dat het hier heel liefdevol en respectvol is en je dat in andere clubs minder hebt. Dat zullen we graag eens uitzoeken en dan kunnen we ons eigen mening hierover vormen.


Benieuwd naar de ervaringen bij andere clubs?

Binnen deze community is het mogelijk om als gastblogger op te treden. Je bezoekt dan een parenclub of erotisch café en deelt naderhand je ervaringen met de bezoekers van deze website. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat er een mystery guest een club bezoekt en zijn of haar verslag doet hier. Benieuwd naar de andere swingerverhalen? Kijk hier voor de andere reviews over parenclubs.