arrow_drop_up arrow_drop_down

Trioseks

Wat is trioseks?

Trioseks is doodeenvoudig seks met zijn drieën. Dat kan in vele combinaties gebeuren en op verschillende manieren. We gaan er nu even vanuit dat je een hetero-stel bent, en dat je er een derde persoon bij wilt hebben. De meest voorkomende combinatie is vrouw-vrouw-man. Veel mannen hebben de fantasie om hun partner eens met een vrouw te zien seksen. Of om eens door twee vrouwen verwend te worden.Ook voor biseksuele vrouwen kan dit een oplossing zijn. De combinatie vrouw-man-man komt minder vaak voor, maar het gebeurt zeker. Dat kan zijn omdat de man van het stel bi is, de man een “cuckold” is die erop kickt om zijn vrouw met een ander te zien, of een vrouw die weleens door twee mannen wil worden genomen. Favoriet hierbij is de “sandwich,” waarbij de vrouw tegelijkertijd vaginaal en anaal geneukt wordt. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een “full swap,” waarbij vaginaal of anaal genuekt wordt, of een “soft swap,” die zich beperkt tot zoenen, aanraken, strelen, pijpen, vingeren en beffen.

Hoe begin ik met trioseks?

Allereerst moet je als stel met elkaar communiceren. Heb je allebei die fantasie? Willen jullie een man of een vrouw? Hoever gaat de seks? Wordt er geneukt? Moet het kinky zijn of juist vanille? Voordat je aan een trio begint, moet je duidelijk zijn over de grenzen en daarbij één lijn trekken. Je moet ook het onderwerp jaloezie ter sprake brengen, want dat kan een hoop verpesten. Ook moet je overleggen of het eenmalig is, met een bekende of met een vreemde en of er een verhouding uit mag ontstaan of niet. Pas dan kun je beginnen een derde sekspartner te zoeken.

Hoe vind ik trioseks?

Allereerst kun je met zijn tweeën gewoon op stap gaan naar de kroeg of de nachtclub, en daar iemand treffen. Je bent niet de enige die seks-contacten opdoet in het nachtleven. Handig is om de vrouw het voortouw te laten nemen. Maar er zijn meer manieren. Je kunt op het internet gaan zoeken, lid worden van een (seks)datingsite of naar een parenclub gaan . Al die manieren hebben voor- en nadelen. Hierbij zetten we ze op een rijtje.

Trioseks

Trioseks op internet

Het internet is dé plek als je veel keus wilt hebben. Er zijn nogal wat mensen die als particulier adverteren, maar je kunt ook bij een datingsite terecht. Het is mogelijk om trioseks te vinden op een gewone datingsite, maar er zijn ook seks-datingsites waarop mensen zich aanbieden. Sommige van die sites hebben duizenden profielen waaruit je kan kiezen. Een datingsite is wel veiliger dan een particulier, je weet immers niet met wie je te maken hebt. Er zijn nogal wat scammers, bordelen en oplichters actief op het net. Als je een goede site zoekt, moet je er een hebben die de profielen handmatig checkt, meestal staat dat aangegeven. Toch moet je voorzichtig blijven, en eerst de persoon afchecken met wat chat-gesprekjes. Vraag ook vooral veel foto’s, niet alleen van het geslachtsdeel, maar van het hele lichaam. Let verder op een informatieve en persoonlijke tekst, anders kun je nog met een nepper te maken krijgen. Voor je eigen profiel gelden dezelfde regels en je moet ook beslist niet liegen. Iedereen heeft zijn onvolkomenheden, daar hoef je je niet voor te schamen en je kunt best eerlijk zijn, voordat je tegenvalt en je date alsnog mislukt.

Trioseks in een parenclub

Parenclubs zijn er tegenwoordig niet meer alleen voor stellen, er komen ook veel single vrouwen en mannen op af. Een goede plek dus om te beginnen. Je hebt minder keus dan op het internet, maar je ziet de ander wel meteen, dus je weet of de chemie er is of niet. Verder kun je wat aan elkaar snuffelen aan de bar met een drankje, voordat je de speelkamer induikt. Een ander voordeel is dat je ook ter plekke seks kan hebben, zodat je iemand niet mee naar huis toe hoeft te nemen als je het liever anoniem en discreet wilt houden. Niets wat in de club gebeurt, komt naar buiten, geen luxe als je een gezin hebt of een hoge positie op je werk. Belangrijk is om ook tijdens de seks goed te blijven communiceren met je partner. Op die manier worden er geen grenzen overschreden. Je hoeft overigens niets in een parenclub, het is niet verplicht om seks te hebben en nee is nee, dat hoef je maar één keer te zeggen.

Trioseks

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!