arrow_drop_up arrow_drop_down

Voyeur

Wat is een voyeur?

Een voyeur is een man of een vrouw die erop kickt om toe te kijken als andere mensen seks hebben, al dan niet door zichzelf te bevredigen bij het schouwspel. Het komt vaker voor dan je denkt, er wordt niet over gesproken. Er zijn bijvoorbeeld mannen die het leuk vinden om toe te kijken als hun partner het met een andere man doet, de zogenaamde “cuckolds.” Maar ook zijn er veel mensen die buiten een relatie aan voyeurisme doen. Gelukkig zijn er ook veel mensen die het leuk vinden om publiek te hebben bij de seks, dus er zijn legio mogelijkheden om deze hobby uit te leven. De zogenaamde buiten-seksers bijvoorbeeld vinden het leuk om bekeken te worden. Ook in parenclubs kun je toekijken op het liefdesspel van anderen. Verder kun je natuurlijk het internet op. Hier een overzichtje.

 

Buitenseks

Buiten-seksers doen het niet alleen stiekem en ongezien in het openbaar; ze willen publiek! Het is zelfs zo dat ze speciaal mensen uitnodigen om te kijken, soms wel een stuk of tien. Het is nog steeds taboe en het is ook verboden om in het openbaar seks te bedrijven, maar er zijn legio mensen die het doen. Dat kan op een parkeerplaats zijn, een naaktstrand of in ‘s nachts in het park. Buitenseks is een subcultuur waar iedereen elkaar kent. De beste manier om het te vinden is via via, maar dan moet je wel iemand kennen in het circuit. Maar ook op internet kun je terecht, veel buiten-seksers adverteren met hun eigen site of pagina. Daar vind je de nieuwste plekken waar aan buitenseks wordt gedaan en je kunt zelfs speciaal uitgenodigd worden! Je kunt natuurlijk ook alleen op stap gaan en zien wie je tegenkomt. De plaatsen waar aan buitenseks wordt gedaan veranderen steeds, en buiten-seksers zijn een soort nomaden die van de ene plek naar de andere trekken. Als de plek wordt ontdekt door de politie, verhuist het hele zwikkie ergens anders naartoe. Op internet worden “radars” gepubliceerd, zodat je weet waar de actie te vinden is. Zorg wel dat de site up-to-date is, anders kom je voor niets en is iedereen al ergens anders bezig.

 

Voyeur

Parenclubs

Parenclubs zijn absoluut de leukste manier om je voyeurisme te beleven. Het is er gezellig en gemoedelijk, dus je kunt ook lekker aan de bar zitten en een beetje kletsen bij het uitoefenen van je hobby. De meeste clubs hebben open ruimtes, waar je ongestoord toe kunt kijken hoe andere mensen aan het seksen zijn. Je mag ook jezelf aftrekken of vingeren terwijl je kijkt. In een parenclub hoeft niets, maar mag (bijna) alles. Als je veel actie wilt zien, kun je het beste naar een speciale avond gaan, die echt draait om seks. Meestal heet dat een Mega Sex Party of iets in die richting. Ook op kinky feesten kun je veel actie verwachten om te bekijken. Sommige clubs hebben zelfs bedden bij de dansvloer, dus je hoeft niet eens een sekskamer in! Voor de rest is het discreet en legaal. Niets wat in de club gebeurt, komt naar buiten. Je kunt ook geen bekeuring oplopen.

Internet-dating

Ook op het internet kun je terecht als voyeur, gewoon door lid te worden van een seks-datingsite en daar je voorkeur in je profiel plaatsen. Sommige sites hebben duizenden profielen waar je uit kunt kiezen. Je moet natuurlijk zelf ook een profiel maken. Dit is wel legaal, maar heeft wel wat risico’s. Er zijn nogal wat scammers, oplichters, prostituees en fake profielen actief, die op je geld uit zijn.Een goed site controntroleert de profielen handmatig, dat is het veiligste. Let daar op, meestal staat het aangegeven. Je moet natuurlijk zelf ook een profiel aanmaken, zodat anderen je kunnen vinden. De meeste reacties krijg je met een profiel met veel foto’s, niet alleen van je geslacht, maar van je hele lichaam. Verder moet je een uitgebreide tekst verzinnen, die wel persoonlijk en informatief is, maar zonder persoonlijke gegevens Ten derde moet je niet liegen! Iedereen heeft onvolkomenheden, dus schaam je niet voor je kale hoofd of je buikje, anders val je tegen en wordt je date een teleurstelling. Als je eenmaal een reactie hebt ontvangen, is het handig om eerst wat te praten via de chat. Zo weet je beter waar je aan toe bent. Geen enkele site is honderd procent veilig, dus je moet zelf ook voorzichtig zijn. Kenmerken van een fake profiel zijn te weinig en te mooie foto’s, een nietszeggende tekst, en een overmaat aan voorkeuren. Ga dus nooit zomaar met iemand in zee en verstrek ook niet meteen je persoonlijke gegevens, zeker niet als je een gezin hebt of een hoge functie. Als je dat allemaal hebt gedaan, kun je heel wat moois bekijken!

Voyeur

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!