arrow_drop_up arrow_drop_down

Vrouw zoekt vrouw

Wat voor vrouwen zoeken een vrouw?

Nou, in de eerste plaats lesbiennes, natuurlijk. Maar er zijn ook biseksuele vrouwen die een seks-contact met een vrouw willen. Soms zijn ze single, maar andere hebben een relatie met een man en missen de seks met een andere vrouw. Dat is toch een heel andere ervaring. Het kan ook zijn dat ze wel lesbisch zijn, maar nog geen ervaring hebben en willen experimenteren. Door een vrijblijvend contact kunnen ze leren hoe het is om met een andere vrouw te seksen en er achter komen of ze dat écht leuk vinden. Dan zijn er ook nog de polygame lesbiennes, die binnen of buiten hun relatie seks willen hebben met andere vrouwen. Soms is dat omdat het seksleven met hun partner een beetje uitgeblust is, maar ze toch de relatie willen behouden. Maar hoe zoek je seks met een vrouw? Hieronder wat tips en trucs.

 

Seks in het uitgaansleven

Het uitgaansleven is nog altijd een van de beste plekken om een seks-contact op te doen. Je moet dan natuurlijk wel weten waar je moet zijn. In de meeste steden is wel een vrouwencafé of nachtclub te vinden. Het COC heeft speciale avonden/nachten voor alleen vrouwen, daar wordt ook heel wat versierd. Verder zijn er overal feesten en evenementen alleen voor vrouwen. Het is handig als je iemand kent met dezelfde voorkeur, die weet wel waar je bij jou in de buurt moet zijn om iemand te ontmoeten. Als je onervaren bent, kan het best eng zijn om zomaar een kroeg in te stappen. Vrouwen geven ook andere signalen af als ze interesse hebben dan mannen en het versieren is vaak heel subtiel. Als je meer ervaren bent, krijg je daar een “radar”voor, en wordt het makkelijker om te herkennen of een vrouw je leuk vindt. Vaak wordt er eerst heel veel gekeken en bekeken, voordat één van de twee contact maakt. En dan nog is het bij vrouwen een langdurig proces voordat je in bed belandt. Verzamel dus wat moed en stap zelf op een leuke vrouw af, bijvoorbeeld door haar een drankje te geven. Dan begint de hofmakerij en het geflirt. Vrouwen tasten vaak zorgvuldig af en zullen niet zomaar met je meegaan. Een boeiend of persoonlijk gesprek maakt meestal deel uit van het voorspel. Geef dus niet meteen op, het heeft tijd nodig om een echte lesbo te versieren. Denk ook niet dat lesbiennes allemaal vanille zijn in bed, er wordt flink wat ruig gestoeid en geneukt door sommige stellen en het hoeft niet altijd lief en zacht te zijn.

 

Vrouw zoekt vrouw

Seks via internet

Als je je liever niet in het uitgaansleven stort, kun je ook terecht op internet. Daar vind je talloze contactadvertenties en een behoorlijk aantal datingsites. De meeste hiervan zijn bedoeld voor een vaste relatie, maar ook voor een minnares of een one-night-stand kun je terecht. Het nadeel is dan wel dat je iemand niet meteen ziet, zoals in de club of op een feest, en dus ook niet weet of de chemie er is voordat je afspreekt. Met contactadvertenties moet je oppassen, daar komen ook veel mannen op af die een trio willen. Verder zijn er een heleboel scammers, oplichter, bordelen en nepprofielen in omloop. Wat dat betreft is een datingsite beter, daar wordt zorgvuldig gecheckt of de profielen wel kloppen, juist omdat er zoveel mannen zijn met verkeerde bedoelingen. Verder hebben de meeste sites een zoekfunctie, waardoor je sneller en makkelijker iemand vindt in jouw regio en met dezelfde seksuele fantasieën en wensen. Ook kun je aangeven of je op een mannelijk type (een butch) of een vrouwelijk type (een femme) valt. Zorg ook dat je zelf een goed profiel maakt, dan word je misschien wel gevonden! De meeste reacties krijg je als je veel foto’s plaatst, een uitgebreide, informatieve en persoonlijke tekst en geen leugens! Niemand ziet er helemaal perfect uit, dus wees duidelijk over je onvolkomenheden, anders val je straks tegen en loopt je date op niets uit. Een buikje, wat hangende borsten, een bril, zo erg is het allemaal niet, dus dat kun je beter niet verdoezelen. Wees ook duidelijk over wat je lekker vindt in bed. Wil je wel of niet geneukt worden, heb je een fetish, houd je van BDSM, wil je ruig tekeer gaan of juist zachte vanilleseks, zet het er allemaal bij, dan maak je de meeste kans op een goede match!

 

Vrouw zoekt vrouw

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!