arrow_drop_up arrow_drop_down

Vuistneuken (fistfucking)

Fistfucking, in het Nederlands “vuistneuken” betekent het penetreren van erogene zones, dus de vagina en de anus, met de gehele hand. Het is een seksuele techniek die vooral in de homo- en lesbische gemeenschap in de jaren tachtig populair werd. Met name onder lesbiennes was het “hot.” Maar tegenwoordig wordt fistfucking ook door hetero’s gedaan. Op het net zijn talloze filmpjes over fistfucking te vinden. Het staat bekend als mogelijk gevaarlijk, maar met een goede voorbereiding en een goede techniek is het onschadelijk.

Zeker een vagina is erop gebouwd om zeer elastisch te zijn, er moet immers een babyhoofdje doorheen kunnen. Dus waarom geen hand? Met name vrouwen kunnen enorme seksuele hoogtepunten bereiken door vuistneuken. Je moet alleen weten hoe het moet. Hieronder een instructie met alle uitleg die nodig is voor vuistneuken.

Hoe begint men met vuistneuken?

Vuistneuken kan een manier zijn om een hoger orgasme te bereiken mits je weet wat je doet. Allereerst heb je een heleboel glijmiddel nodig, en dan ook echt een heleboel. Verder moet je altijd zorgen dat je partner volkomen ontspannen en heel opgewonden is als je dit wilt doen. Verder is het belangrijk om te weten indien je het met een vrouw doet hoe een vrouwelijk orgasme werkt. Bekijk hiervoor de onderstaande informatie film aangeboden door Gezondheidsplein.

 

Wat is anale seks?

Anale seks kan allerlei vormen hebben. Je kunt bijvoorbeeld de anus van je partner likken, dat is voor zowel een man als een vrouw een sensatie Zeker als je ook je tong naar binnen steekt, dat is een fantatische beleving en je partner kan er enorm geil van worden.. Deze vorm van anale seks wordt “rimming” genoemd. Je kunt ook met je vingers te werk gaan, of met een dildo, als je als vrouw je man anaal wilt nemen. Verder kan een man een vrouw met zijn penis anaal penetreren, maar dat vergt wat voorbereiding. De penis is best groot en de anus is maar een klein kringspiertje, terwijl een vagina erop gebouwd is om een baby te laten passeren en dus veel elastischer is. Voorzichtigheid en geduld zijn dus belangrijk als je met anaal neuken wilt beginnen.

Het is iets wat je langzaam moet opbouwen, in een sessie of tien op zijn minst. Op een zeker moment rekt dan de anus op, zodat de penis pijnloos heel diep en heel hard kan komen. Hierbij een instructie.

Anaal neuken met buttplugVoor het oprekken van de anus kan een buttplug een goed alternatief zijn.

Hoe begin ik met vuistneuken

Nou, net als de egeltjes: Heel voorzichtig! Het beste is om er eerst over te praten met je partner. Ziet hij/zij het ook zitten? Is het iets engs? Is je partner vies van poep? Als je kinderen hebt, is dat meestal niet zo, dan ben je gewend aan poepluiers! Je kan ook een klisma gebruiken, een spuitje met water wat je in de anus doet en zo lang mogelijk binnenhoudt tot alles er meteen uitkomt. Iedere apotheek kan dit leveren. Je partner moet ook eerst flink geil zijn om dit te willen, dus je zult hem of haar flink moeten opwinden met likken, zuigen, vingeren en “dirty talk”. Het belangrijkste wat je nodig hebt is dat je partner zich ontspant. Dat kan door een (clitoraal) orgasme zijn, maar ook een massage kan goed helpen. Dan gaat vanzelf de anus verder openstaan.

Zorgen voor een vochtige anus

Vervolgens kun je gaan rimmen, door de anus te likken en je tong erin te bewegen. Je voelt dan dat de anus zich vanzelf ontspant. Op dat moment breng je één vinger in en begint voorzichtig te neuken. Hierbij kun je het beste zoveel mogelijk glijmiddel gebruiken. Let op: gebruik een glijmiddel op waterbasis, olie en vaseline tasten het latex van een condoom aan en bij anaal neuken worden SOA’s snel overgebracht. Schaf dus een paar flessen met Sensilube aan als je dit wilt proberen: hoe natter en glibberiger, hoe beter. Als je je hele vinger naar binnen kunt doen, doe je er voorzichtig nog eentje bij, totdat dat ook gemakkelijk gaat en je flink diep kunt komen. Let goed op de reacties van je partner en blijf communiceren, zodat je weet hoe ver je kunt gaan zonder pijn te veroorzaken.

Communicatie, oprekken en relax

Dan wordt het tijd voor drie vingers, die je ook weer langzaam steeds dieper inbrengt. Als je dat pijnloos kan doen, is het tijd voor een dildo of een penis. Gebruik hierbij ook vooral heel veel glijmiddel, dat is echt een must. Stoot niet meteen te hard, maar begin met de eikel voorzichtig in en uit te bewegen. Bij een eerste sessie is dat al heel wat en soms moet je niet verder gaan. Vindt je partner het wel lekker en doet het geen pijn, dan kun je de penis of dildo wel diep naar binnen stoten en echt beginnen met neuken. Daar zal je partner gegarandeerd helemaal wild van worden. Gebruik wel een schoon speeltje of een speciaal dik condoom, gewone condooms kunnen uitscheuren. Je seksleven zal een heel nieuwe dimensie krijgen!

 

Anaal neuken

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!