Woerden

Parenclub Woerden

Parenclub Woerden? Op zoek naar een parenclub in Woerden? Woerden is een stad en een gemeente in het westen van de Nederlandse provincie Utrecht en telt rond de 50.000 inwoners. Het is oorspronkelijk een Romeinse legerplaats, zo blijkt uit archeologische vondsten. Er zijn enkele Romeinse schepen gevonden, waarvan er één is heropgebouwd en weer kan varen. In de Middeleeuwen begon Woerden een vesting te worden, met een slot, wallen en grachten. In de oude binnenstad is hiervan nog een deel te bewonderen. Woerden ligt in het Groene Hart van de randstad, dus er is veel omringende natuur, binnen een stedelijk gebied. Er zijn verschillende grote bedrijven gevestigd, waaronder het magazijn van de Bijenkorf. Er is een museum, het Stedeheuys, voor wie meer wil weten over de geschiedenis van Woerden. Er is een cultuurcentrum genaamd Het Klooster, waar je je hart kunt ophalen aan muziek, dans en theater. Er is ook een bioscoop, geheten Annex Cinema.

Parenclub Woerden? Bekijk hier op kaart parenclubs in Woerden of in de regio van Woerden.

Jaarlijks wordt in Woerden het culturele evenement de Nachtcultuur gehouden. Woerden telt veertien café´s, waaronder danscafé Victoria, en er zijn twee nachtclubs, Club One en Club O Four. Leuke winkels vind je in het stadshart, met name in het gebied rond de Voorstraat en de Rijnstraat. Woerden zelf heeft geen parenclub, maar op een steenworp afstand in Maarssen vind je Parenclub ´l Amourette.

Parenclub ´l Amourette

Deze gezellige club heeft veel faciliteiten en is bijzonder vrouwvriendelijk. Er is natuurlijk een bar met dansvloer en intieme zithoekjes. Maar het wellnessgedeelte is ook goed voorzien, met een sauna, een Turks stoombad en een whirlpool. Verder zijn er talloze speelkamers en een darkroom. Op woensdag is er in deze club een actieve avond, voor als je echt voor de seks komt. Niet erg geschikt voor beginners dus, die kunnen beter in het drukke weekend komen.. Alleengaande heren zijn welkom, als ze het woord `nee` maar kennen en respecteren.. De dresscode is strikt: Lingerie en boxer. Jurkjes en badkleding zijn niet toegestaan. Alleengaande dames hebben een streepje voor bij Parenclub ‘l  Amourette, er wordt goed op gelet of je wordt lastig gevallen als je dat niet wilt en nee is ook inderdaad nee.