Parenclub Breda? Vind hier alle parenclubs in Breda!
Parenclub Breda

Parenclub Breda

Breda is een forse stad met 200.000 inwoners en is gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het is ook de hoofdstad van de provincie. Breda heeft een rijk verleden omdat de Nassaus hier hun hofhouding hadden. Verder is het een militair gebied geweest met talloze kazernes, die nu een andere bestemming hebben gekregen. De stad werd vooral groot door de lakenhandel en is nu een dienstencentrum, waar veel bedrijven zich vestigen. Breda ligt in een bosrijke omgeving en wordt omringd door maar liefst zes natuurgebieden.

Parenclub Breda? Bekijk hier de parenclubs in Breda of in de regio van Breda.

Het uitgaansleven in Breda concentreert zich rond de Havermarkt en de Grote Markt. Er is een Pathé-bioscoop en een schouwburg, het Chassé-theater. Voor sporters is vooral de City Golf Breda interessant. Jaarlijks wordt het Breda jazz-festival georganiseerd. Aan de rand van de stad ligt de Woonboulevard Breda. Swingers in Breda zijn op een steenworp afstand van de parenclub Mystique in Rucphen, een klein dorpje aan de rand van de stad tussen de bossen. Zeer discreet gelegen, dus.Parenclub Mystique

Parenclub Mystique

Deze club heeft echt fantastische faciliteiten en organiseert ook nog eens veel feesten. Er zijn natuurlijk een bar met dansvloer en een buffet, maar ook een whirlpool, een sauna, een massagedouche, een darkroom, een spiegelkamer, en een groot aantal speelkamers met thema’s als Jungle, Strand en Verleiding. De laatste is een romantische kamer die je ook kunt afsluiten. Er is een bewaakte parkeergelegenheid. Thema’s zijn Lovergirl, Gigolo Night, Black Edition, Mega Gang Bang, Non-stop-sex-party, Tranny Night en Bi-Party.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!