Parenclub Den Bosch? Vind hier alle parenclub in Den Bosch!
Parenclub Den Bosch

Parenclub Den Bosch

Parenclub Den Bosch? Direct in Den Bosch heb je geen parenclub. Hieronder geven wij een overzicht van de parenclubs in en om Den Bosch. Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. In de stad zelf zijn geen parenclubs, maar wel zijn er twee superleuke plekken op iets meer dan 50 kilometer afstand.

Parenclub Den Bosch? Bekijk hier de parenclubs in Den Bosch of in de regio van Den Bosch.Met de auto ben je zo’n 45 minuten onderweg, met de trein doe je er iets langer over. Paren & Gay Club Inn Joy is gevestigd in Budel, een dorpje op een steenworp afstand van Eindhoven en de Belgisch-Limburgse grens. Met de auto is het zeer makkelijk te bereiken. Parenclub Mystique is gelegen tussen de bossen en heide van Rucphen, een plaatsje dicht bij Roozendaal. Beide clubs zijn een gezellige mix van he, ho, les, bi en travo.Parenclub Mystique

Parenclub Mystique

Deze club bij Den Bosch is van alle faciliteiten voorzien voor een spetterende erotische ervaring. Een gezellig bar met dansvloer, intieme zithoekjes, een restaurant, een video-hoek, een luxe rookruimte en een bewaakte parkeergelegenheid. Speciale thema’s zijn de Tranny Night waarbij je niet verplicht in travestie hoeft te komen, maar een feest van Drag Queens en Kings is en de Bi-party. Verder worden er avonden aangeboden voor mensen die voor het eerst komen, dat maakt de drempel niet zo hoog. Het is natuurlijk wel heel spannend! De dresscode is lingerie of sexy kleding en gaat om 22.30 uur in. Je kleding bewaar je veilig in je eigen locker en feesten maar!

Parenclub Inn Joy

Parenclub Inn Joy

Bij Parenclub Inn Joy draait het allemaal om de sfeer en de gezelligheid. Je kunt dus ook komen als je (nog) niet actief bent. De prijzen zijn de voordeligste in Nederland en er wordt van alles georganiseerd. Er zijn zes relaxruimtes, een gezellige bar, een buffet en alles heeft airco. De dresscode gaat in om 22.30 uur en dan wordt je verwacht in super-sexy kleding of lingerie. Je krijgt een locker voor je gewone kleren. Iedere dag is er wel iets te doen bij deze parenclub: All Mixed Up Friday, Sweet Saturday, Erotic Lounge, de Bi-Party en de beroemde MilF Sunday, speciaal voor koppels. Alles mag, niets moet en nee is nee. Heren worden geacht respect te tonen. De gezelligste parenclub in de buurt van den Bosch is Inn-Joy!


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!