Parenclub Eindhoven? Vind hier alle parenclubs in Eindhoven!
Parenclub Eindhoven

Parenclub Eindhoven

Parenclub Eindhoven of een parenclub in de regio van Eindhoven/Helmond of elders in Noord-Brabant? Eindhoven is met 220.000 inwoners een grote stad en ligt in het westen van de provincie Brabant in Nederland. De stad is ontstaan in een moerasdelta en kreeg in 1232 stadsrechten. Van oudsher was Eindhoven een industriestad, met textielnijverheid, sigaren, de Philipsfabriek en het bekende autobedrijf DAF. Nu is de stad een landelijk centrum voor technologie. Er is dan ook een Technische Universiteit gezeten. Als studentenstad heeft Eindhoven een bloeiend uitgaansleven, wat zich concentreert rond de Markt, het Stationsplein en de Dommelstraat. Je vindt hier bruine kroegen, Grand Cafe’s en discotheken. Ook is er een poppodium, de Effenaar.iso.

Parenclub Eindhoven? Bekijk hier de parenclubs in Eindhoven of in de regio van Eindhoven.

Eindhoven is een zeer groene stad met talloze parken, waarvan de grootste het Stadswandelpark is. Aan de rand hiervan vind je het Parktheater, het grootste in Eindhoven. Er is veel kunst in de openbare ruimte en het belangrijkste museum is het Van Abbe Museum met moderne kunst. Winkelen kun je het beste doen in het gebied rond de Markt en het winkelcentrum Piazza. In Eindhoven zelf is geen parenclub, maar op een half uurtje rijden zitten er drie, één in Noord-Brabant en twee in de aangrenzende provincie Limburg. In Budel, op 21 kilometer van Eindhoven is de dichtstbijzijnde parenclub Inn Joy. In Venlo, iets verder weg, ligt het Landgoed de Zaar en in Beesel de parenclub Kasteel Waterloo, gevestigd in een echt kasteel. Allemaal binnen een straal van vijftig kilometer rond Eindhoven.


Parenclub Inn Joy

Parenclub Inn Joy

Deze club noemt zich de gezelligste in Nederland door het gevarieerde publiek wat er komt. Het is een combinatie van een gay-café en een parenclub. Je vindt hier dus alle smaken: he, ho, bi, les, tranny, travo, het is één grote mix en alles kan. Inn Joy is voorzien van een bar met dansvloer, zes relaxkamers, een sauna, airco en een koud buffet, in de prijs inbegrepen. Er wordt heel wat gefeest, bijvoorbeeld op de All Mixed Up Friday, de Erotic Lounge, Sweet Saturday, de Bi Party en Steamy Sunday Gangbang. De laatste is niet geschikt voor beginners, want dit is een echte seksorgie voor de actieve swingers. Er geldt een dresscode bij binnenkomst en je wordt geacht in een sexy jurkje, boxer of lingerie te verschijnen. Parenclub Inn Joy is zeer betaalbaar, ook voor alleengaande heren, en de prijs is all-in, dus je komt niet voor verrassingen te staan. En dat in een half uurtje met de auto!

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!