Erotisch café SamePlace in Amsterdam
Erotisch café SamePlace in Amsterdam
1 min. leestijd

Erotisch café SamePlace in Amsterdam

Zoek je een vrouwvriendelijk erotisch café in Amsterdam? Ga dan naar Sameplace. Sameplace is te vinden aan de Nassaukade 120, 1052EC te Amsterdam. Bij Sameplace is iedereen welkom vanaf 18 jaar. Er bestaat voor iedereen de mogelijkheid om al hun fantasieën tot werkelijkheid te brengen.

Meer informatie

Sameplace is één van de weinige clubs die 7 dagen in de week geopend is. Er zijn verschillende thema feesten en avonden. Zo is er bijvoorbeeld op de maandagavonden een avond uitsluitend alleen voor gay mannen, of er is een BDSM night en nog vele andere thema’s. Op de website staan alle avonden en feesten vermeld in de agenda.

Thema-avonden bij SamePlace

Bij de thema avonden kunnen afwijkende dresscodes gelden, neem daarom ook altijd voor dat je komt een kijkje op de website wat de dresscode is. Bijvoorbeeld op de fetish-avond is een strikte fetish dresscode, en daar wordt ook op gecontroleerd, Er zijn voor de bezoekers kledinglockers waarin je je persoonlijke spullen in kunt bewaren. De verschillende thema-avonden en feesten hebben hun eigen entree gelden, kijk hiervoor bij de gewenste avond. Bezoekers die vaker komen, die kunnen door club Sameplace een lidmaatschap aangeboden krijgen, waarmee je altijd toegang hebt bij de club. Dit maakt het betreden van club Sameplace in Amsterdam altijd makkelijk.

Erotisch café SamePlace

Swingerverhalen en reviews van SamePlace

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. In deze verhalen delen andere swingers hun ervaringen, vertellen over spannende dingen die ze meegemaakt hebben of delen hun fantasieën.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden

 

Erotisch café SamePlace
Nassaukade 120
1052 EC Amsterdam (Noord-Holland)
Nederland
020-4751981
Facebook erotisch cafe SamePlace

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen