Parenclub Hoofddorp? Vind hier alle parenclubs in Hoofddorp!
Parenclub Hoofddorp

Parenclub Hoofddorp 

Parenclub in Hoofddorp? Hoofddorp is een plaats en een gemeente in de regio Haarlemmermeer in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het is een relatief jonge stad, die is gebouwd na de drooglegging van het Haarlemmermeer in 1852. In eerste instantie was Hoofddorp een heel klein plaatsje met voornamelijk akkerbouw en veeteelt, maar na de komst van Schiphol in de jaren zestig maakte Hoofddorp een enorme groei door. Nu nog zijn er plannen tot verdere uitbreiding. Door de ligging ten opzichte van Schiphol ligt het centrum van de stad niet in het midden, maar oostwaarts. Er zijn 300 winkels in Hoofddorp, een leuke plek dus om te winkelen. Er is ook een groot, splinternieuw winkelcentrum.

Parenclub Hoofddorp? Bekijk hier de parenclubs in Hoofddorp of in de regio van Hoofddorp.

Op het gebied van uitgaan heeft Hoofddorp niet bijzonder veel te bieden. Je vindt er een aantal kleine kroegjes en twee cultuur-centra, het Oude Raadhuis en het Cultuurgebouw. Deze functioneren als schouwburg en muziektheater. Er is een poppodium genaamd de Duyker. Het grootste park van Hoofddorp is het Wandelbos. In Hoofddorp zelf is geen parenclub, maar op zeer korte afstand liggen er twee: Parenclub Sameplace in Amsterdam en Parenclub Showboat in Zaandijk.

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat

Deze club in  Zaandijk is gevestigd in een boot. Showboat betekent luxe erotisch uitgaan tegen een schappelijke prijs en de club is dan ook zeer laagdrempelig. Er is een taxiservice tegen gereduceerde prijzen. De dresscode voor heren is een boxer, dames komen in lingerie of een sexy jurkje. In deze club staat respect hoog in het vaandel. Nee is dan ook nee en de club voert een één keer vragen beleid. Specialiteiten zijn: Milk & Chocolate, SM Fetish Play Party, meet & Greet en Bi-Fabulous.

Parenclub Sameplace

Parenclub SamePlace

Deze club ligt in hartje Amsterdam en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De club ligt op een steenworp afstand van het uitgaanscentrum het Leidseplein. Er komt een zeer gevarieerd publiek en het is er een  bonte mix van he, ho, bi, tranny en travo. De entree is zeer laag, maar je moet wel je eigen drankjes betalen. De dresscode is op zijn minst zwart, maar lingerie wordt ook op prijs gesteld. Er is een gezellige bar en beneden in de kelder zijn een aantal speelruimtes. Ook in het bargedeelte en bij de dansvloer staan grote bedden. Uiteraard is er een douchegelegenheid met gratis handdoeken. Daarnaast is er een rookruimte. Thema’s zijn Bi-Night, Couples night, Mannenavond en de Kinky Fetish Zone Party.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!