Parenclub.eu | Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over ons

Over Parenclub.eu

Het grootste swingers platform van Nederland & België

Over ons

Een jong, dynamisch en fris team. Het team achter Parenclub.eu is een “clubje” dat bestaat uit beheerders van de website, programmeurs, mystery guest en ook liefhebbers van leven als swingers. Wij werken vanuit twee locaties in Nederland. Onze belangrijkste locatie zit in Amsterdam en onze tweede locatie is gevestigd in Noord-Brabant. Vanuit het Brabantse land proberen wij onder andere dagelijks de website Parenclub.eu weer net iets beter te maken dan gisteren. Tenslotte hebben wij nog een dependance in België (Antwerpen). Het doel is om iedere dag een website te bieden die zowel aan nieuwe swingers en en ook swingers met veel ervaring een leuke bijdrage te leveren.

Onze missie

Op Parenclub.eu staan dagelijks nieuwe berichten. Wij proberen een goed overzicht te geven van alle parenclubs in Nederland, België en Duitsland. Je kan hierdoor duidelijk en overzichtelijk zien wat er bij een parenclub te doen is. Verder bieden wij mogelijkheden door een eenvoudige manier alle agenda’s van alle parenclubs te lopen. Hierdoor weet men in één oogopslag wat er allemaal te doen is. Verder bevat de website een groot aantal swingerverhalen. Deze swingerverhalen zijn geschreven voor en door swingers.
Enthousiast? Kijk dan eens hier!

100% Nederlandstalige community

Als community zijn wij bedoeld voor alle Nederlandstalige swingers. Doelgroep zijn swingers in Nederland en Vlaanderen. Men kan een account aanmaken om gebruik te maken van de community en andere swingers te leren kennen. Wil je meer informatie, lees dan alle voordelen van onze community.

Affiliate programma

Parenclub.eu beschikt over een eigen affiliate programma. Wil je meedoen aan ons affiliate programma? Dat vinden we leuk. We vertellen je graag hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Met scherpe leadvergoedingen en uitgebreide mogelijkheden is het promoten van Parenclub.eu een interessant affiliate programma.