Parenclub België, alle parenclubs uit België
Parenclub België

Parenclub België

De federale constitutionaire monarchie België is een West-Europees land wat grenst aan de Noordzee in het westen, Nederland in het noorden, en Luxumburg en Duitsland in het oosten. Het is opgedeeld in twee Gewesten, het Franstalige Wallonië en het Vlaams-Nederlandse Vlaamse Gewest. De provincies met de meeste parenclubs zijn Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. De hoofdstad van België is Brussel, waar ook het Europese Parlement zich vestigt. Het land is met 11.000.000 inwoners zeer dicht bevolkt en de economie draaide vroeger om de industrie in Wallonië. Heden ten dage is Vlaanderen belangrijker voor de economie, door de havens, het toerisme en de dienstensector. België heeft een gematigd zeeklimaat. In de geschiedenis was België een deel van Nederland, maar het land heeft zich in 1830 afgescheiden.

Bekijk alle parenclubs van België per provincie

Parenclub Antwerpen
Antwerpen
Parenclub West-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Parenclub Oost-Vlaanderen
Oost-Vlaanderen
Parenclub Vlaams-Limburg
Limburg
Parenclub Luik
Luik
Parenclub Vlaams-Brabant
Brabant

Complete overzichten van alle parenclubs

Parenclub Vlaanderen
Vlaanderen
Parenclub Nederland
Nederland
Parenclub Duitsland
Duitsland

Parenclub België, enorme keuze aan swingerclubs

België is een welvarend land en staat op nummer 21 van de rijkste landen ter wereld. De invoering van de vrije economie heeft de welstand verhoogd. Ondanks het hoge inwonerstal kent het ook nog natuurgebieden, aan de kust bij de Noordzee en in het Waalse deel de bossen en bergen in de Ardennen. De bekendste badplaats is Oostende. Het land is van oorsprong Katholiek en er zijn dus veel kerken uit verschillende tijdperken te bewonderen. In Brussel staat het wereldberoemde standbeeld Manneken Pis.


Ook de kunsten vieren al eeuwenlang hoogtij in België. Zo is de middeleeuwse schilder Bruegel wereldberoemd en ook de kunstenaars Magritte en Ensor hebben hier hun wortels. In de literatuur zijn belangrijke namen Elsschot, Louis Paul Boon, Guido Gezelle en de dichter Conciënce, die voor het eerst in het Nederlands schreef. Verder is Belië het land van de stripverhalven, zoals Kuifje en Suske en Wiske. Belangrijke kranten zijn Het Laatste Nieuws en Le Soir en het blad Humo maakt ook al tientallen jaren furore. In Brussel zetelt de opera de Munt. België heeft een wereldberoemde acteur voortgebracht, namelijk Jean-Claude van Damme. De belangrijkste universiteit is die van Leuven.


Wat eten en drinken betreft kent België een Bourgondische cultuur. Het Vlaamse stoofvlees, de wildgerechten, de Belgische bonbons zijn het meest bekend en verder telt België meer dan 375 bieren, waarvan het kersenbier Kriek er toch wel uitspringt. Vlaamse pilsener kent onder andere Stella Artois en Jupiler.

5 leuke & interessante weetjes voor swingers uit België

1. België heeft per M2 de meeste parenclubs van de Benelux! Er zijn meer sex clubs in Vlaanderen dan in Nederland.
2. Wereldwijd behoren Belgen tot de top-3 swingers van de wereld! Wellicht woont er wel een stel in jouw straat?
3. Meer dan de helft van al onze aanmeldingen in onze community zijn Vlaamse swingers. Ben jij ons volgende lid?
4. Wist jij dat het aantal swingers in België al jaren toeneemt? Swingen en parenclubs zijn populair!
5. Ongeveer 60% van onze leden in onze community zijn stellen.

De beste 3 Parenclubs van België

Parenclub top-3: plek 1

Parenclub Goesting

Parenclub top-3: plek 2

Parenclub X-Freedom

Parenclub top-3: plek 3

Parenclub New Club Cocoon

Staat uw club er niet tussen (of onjuist) ? Kijk dan hier

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers uit België leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!