Parenclub Showboat in Zaandijk, een unieke ervaring!
Parenclub Showboat in Zaandijk
1 min. leestijd

Parenclub Showboat in Zaandijk

Als je een unieke ervaring wilt hebben op gebied van het swingen, ga dan eens naar Parenclub Showboat. De club is gelegen aan de Lagedijk 328, 1544 BX, te Zaandijk. Bij de Showboat zijn zowel paren, alleengaande vrouwen en alleengaande mannen welkom. Alleengaande mannen dienen wel van te voren te reserveren.

Meer informatie

Wil je zeker weten dat je op de juiste tijd aanwezig wilt zijn, dan kun je het beste even in de agenda op de website kijken. De prijzen van de Showboat liggen tussen de € 15,- en de € 90,-. Bij de Showboat betaal je een losse entreeprijs en daarnaast heb je een minimaal bedrag wat je moet besteden aan de bar. De club kiest bewust om niet met een all-inn prijs te werken. Voor iedereen geldt er een dresscode, al kan deze dresscode per avond en themaparty verschillen. Wil je na een spannende avond niet meer naar huis rijden dan zijn er genoeg overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving.

Parenclub Showboat douche

Algemeen parenclub Showboat

Voor het opbergen van je persoonlijke spullen kun je gebruik maken van de kledinglockers die er zijn. Er zijn op de vrijdagavonden afwisselende thema party’s en avonden, zoals o.a de SM Fetish Play Party, Gangbang party’s, de Bi Fabulous party. Op de avond van de Bi Fabulous party worden hetero mannen niet toegelaten. De Showboat is geopend op de volgende dagen: donderdag, vrijdag, zaterdag en de zondag. De tijden van de verschillende avonden kunnen verschillen, dit ligt aan de thema-avond wat die dag is.

Parenclub Showboat kluisjes

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Showboat
Lagedijk 328
1544 NL , Zaandijk
Nederland
075 622 2348

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Pieter
Door

Pieter

op 07 Jun 2023

Weet iemand of club showboat nog open is. Willen er graag 24 juni 23 heen

Reactie plaatsen