Parenclub X-Freedom in Roosdaal (Brabant), lees hier alle info!
Parenclub X-Freedom in Roosdaal
1 min. leestijd

Parenclub X-Freedom in Roosdaal

Parenclub X-Freedom is een club waar iedereen boven de 18 jaar welkom is, zowel koppels, single vrouwen en de single mannen. De club is gelegen aan de Koning Albertstraat 48 (1760) te Roosdaal (Brabant) België. De club beschikt over een privé parkeerterrein waar je als bezoeker gebruik van kunt maken.

Meer informatie

Club X-Freedom maakt gebruik van verplichte lidmaatschap. Voor het opbergen van je persoonlijke spullen en kleren kun je gebruik maken van de afgesloten kleding lockers. Meerdere malen zijn er travestie avonden, deze avonden zijn voor biseksuelen, hetero’s, gay en lesbisch, travestieten, transseksuelen bewonderaars. De prijzen die gehanteerd worden liggen tussen de € 15,- en de € 90,- euro en dit zijn all-in prijzen.

Op de vrijdagen zijn er elke week verschillende thema avonden, enkele van deze thema’s zijn o.a. GangBang, Pussynight of BI-seks avond, travestie of een echte swingersavond. Op de avonden zijn natuurlijk iedereen welkom. Elke donderdagavond vanaf 18.00 uur is het alleen toegankelijk voor heren. De club heeft ook regelmatig promoties met speciale entreeprijzen, maar hiervoor kijk je het beste op de website van de club. Elke maand wordt er in de club een Super Mega Gang bang gehouden, en voor deze mega gangbang worden veel actieve vrouwen verwacht. Elke 4e vrijdag van de maand is een een normale gangbang in de club, maar ook hier worden veel actieve vrouwen verwacht.

Parenclub X-Freedom

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub X-Freedom
Koning Albertstraat 48
1760 Roosdaal
België
+32 472 73 20 70

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Gaston
Door

Gaston

op 16 Jul 2021

Is reeds meer dan een jaar gesloten en afgebroken !!!

Luc Dewaele
Door

Luc Dewaele

op 20 Nov 2022

Tommies West Vlaanderen ook gesloten . Acanthus bloeit in Harelbeke bij Kortrijk en NIET bij T ongeren ....

Reactie plaatsen