Samen doen, een community beheren doe je met elkaar!
Video Aspect Ratio: 4:1

Samen werken aan een mooie community

Zijn jullie de swingers die wij zoeken?

Bezit(ten) jij/jullie (of één van) de volgende eigenschappen?

Affiniteit met swingen

Gaat je hart sneller kloppen van swingen of nieuwe contacten?

Bezoek parenclubs

Wil jij namens Parenclub.eu parenclubs bezoeken?

Blog schrijven

Deel je graag je informatie met andere swingers?

Heb je leuke ideeën

Weet je dingen die Parenclub.eu beter kunnen maken?

Groepen beheren

Is groepen beheren of een community je ding?

Groeien in swingen

Wil je meer mensen leren kennen door Parenclub.eu?

Samen doen

De gedachte

Wie kent het spreekwoord niet: “Rome is ook niet op één dag gebouwd”. Dat is natuurlijk ook van toepassing voor een een mooie community. Samen iets bereiken en samenwerken bestaat al sinds de oertijd. Lees dit onderstaande verhaal eens goed. Het geeft informatie over wat we met z’n allen kunnen doen voor het beter maken van onze community. Een community die bestaat uit lokale parenclubs en swingers door het land. Voor het mooier maken zoeken wij jou! Ja, parenclub. Ja, swingerstellen of alleenstaande swingers. Wij hebben hiervoor jullie nodig. Lees snel verder en kom te weten wat jij kan doen.

Parenclub.eu uit 2016

De ontwikkeling

Parenclub.eu bestaat al sinds 2016 in de huidige vorm. We maken gebruik van een eigen manier van werken en willen echt iets mooi ervan maken. Veel sites maken gebruik van onjuiste informatie of profielen. Veel websites in de swingermarkt vernieuwen nauwelijks. Met een gedreven team proberen wij dat eens anders te doen.

Onze start

De eerste jaren was Parenclub.eu een standaard website. Op de website kon men informatie vinden. Men kon heel veel informatie vinden. Parenclub.eu bestaat uit meer dan 1.000 pagina’s. Informatie over de meest uitlopende dingen. Door deze informatie te delen zijn er veel swingers die periodiek de website bezoeken.

De ontwikkeling van Parenclub.eu 2.0

Vanaf april 2018 t/m einde van 2018 staat alles in het teken van het uitbouwen van de community. Een community die gratis moet zijn voor gebruikers. In zoverre gratis dat je gratis met elkaar in contact moet komen zonder dat hier kosten voor zijn. Veel website geven je een platform waar per direct een maandbedrag moet betalen, dat willen wij zien te voorkomen. Daarbij hebben wij hulp nodig. De hulp bestaat uit swingers en lokale parenclubs.

Zomer 2020 = Parenclub.eu 3.0

In 2020 hebben wij het platform volledig vernieuwd. Nieuwe jas, nieuwe systemen en ook nieuwe ontwikkelingen. De basis die goed is blijft. Zo kan je nog steeds veel informatie vinden dat blijft zo. Onze community is wel volledig vernieuwd. De oude community gaat eruit en er komt een nieuwe community.


Wij beginnen onze informatie bij de swingers. De mensen die ons platform gebruiken. Jullie hulp is nodig om te zorgen dat wij samen de community mooi, eerlijk en transparant houden. Gebruikers kunnen actief dingen doen en gebruikers kunnen gewoon waakzaam zijn.


Als Parenclub.eu zijn wij op zoek naar mensen die ons actief willen helpen. Het actief helpen bestaat uit een een aantal zaken.

Moderators

We zoeken mensen die delen van onze community (die bestaat uit groepen) kan beheren. Je kan bijvoorbeeld groepen beheren waar je interesses liggen of je kan groepen beheren omdat je er zelf vaker komt (bijvoorbeeld een groep als Noord-Brabant of een groep over een bepaalde parenclub). Als moderator kan je dan zorgen dat de groepen netjes en verzorgd blijven.

Klankgroep

We zoeken swingers en gebruikers die actief met ons willen sparren. Dit om te zorgen dat de community elke dag mooier kan worden. Hiervoor willen wij graag informatie van de gebruikers. Kortom de swingers zelf. Uiteraard is het praten met alle swingers lastig, dus zouden wij graag een klankgroep ontwikkelen om zo de juiste keuzes te maken.

Waakzaam zijn en wensen doorgeven

Uiteraard zullen er ook gebruikers zijn die gewoon er zijn. Dat is uiteraard ook helemaal goed. Een community kan alleen bestaan als iedereen er regelmatig is en we allen ons best ervoor doen. Daarom willen wij aan alle gebruikers vragen.

Wees waakzaam

Ontdek je profielen of een account waar jij je twijfels bij hebt. Geef het ons door. Hiermee kunnen wij zorgen dat de gebruikers die de community gebruiken ook goede bedoelingen hebben en niet schermen met verkeerde informatie.

Geef wensen door

De gebruikers weten wat ze willen. Ze zijn dagelijks actief in het platform. Het platform kan dagelijks beter. Om het beter te maken moeten wij uiteraard blijven vernieuwen. Heb jij dingen die anders of gewoon beter kunnen? Heb jij dingen die ontbreken?

Onderdeel zijn van Parenclub.eu levert je veel op

Vrije tijdsindeling

Leuke bijdrage leveren aan een community en de wereld :-)

Samen

Samen een stip aan de horizon zetten en doelen behalen

Verruiming van geest

Meer swingen = meer doen met swingen = Parenclub.eu

Vergoeding

We vergoeden graag zaken als dat nodig zou zijn :-)

Sparren over mogelijkheden

Je bent altijd welkom om met te kijken naar de mogelijkheden :-)

Vriendschappen

Nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vriendschappen

Info voor parenclubs

Lokale parenclubs

Uiteraard zijn er buiten de gebruikers ook lokale parenclubs onderdeel van een mooie en juiste community. Wij werken daarom ook graag samen met lokale parenclubs uit Nederland, België en Duitsland. Binnen de Parenclub.eu community zijn er zogenaamde groepen.  Graag willen wij bezoekers goed informeren. Door een digitale agenda op onze website proberen wij een goed overzicht te geven van alle feesten. Een gebruikers kan dan bijvoorbeeld zoeken welke feesten er allemaal op een bepaalde dag zijn. Hiermee maken wij graag een automatische koppeling met de jullie website of met jullie agenda bijvoorbeeld bij Facebook. .

Korting en vouchers

Graag willen wij leden kortingen of vouchers geven. Deze kortingen zorgen dat men als parenclub wellicht nieuwe bezoekers trekt of dat een thema-avond door meer mensen bezocht zal worden. Er bestaat een uniek vouchersysteem dat gratis te gebruiken is voor lokale parenclubs.

Samenwerkingsverbanden

Parenclubs die graag samen willen werken kunnen ook altijd contact opnemen. Dit kan geheel vrijblijvend. Je kan hier denken aan mogelijkheden om je feesten te delen in onze mailings. Je kan dit doen door gebruik te maken van de community. Uiteraard weten de lokale clubs het beste wat ze willen. Wij denken graag mee. Het gezamenlijke doel is om de community sterker en beter te maken.

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, wil jij bijdragen aan het succes van Parenclub.eu of gebruik maken van een samenwerking met Parenclub.eu. Samen doen is toch altijd leuker dan alleen. Wij zoeken swingers, gebruikers en parenclubs die samen met ons de community beter maken. Laat dan zo snel mogelijk van je horen.