Swinger & parenclub e-boek (NL)! Exclusief bij Parenclub.eu!

E-boeken “Samen Swingen” - editie 2021

Het swinger boek 2021 van Dorien Jansen. 100+ pagina's aan informatie! Het ultieme e-book voor alle swingers. Ideaal voor beginnende tot ervaren swingers. Reeds door duizenden swingers naar alle tevredenheid gedownload. 7 boordevolle hoofdstukken en een complete begrippenlijst. Echt het ultieme e-book. Download hem nu of bekijk hieronder wat je allemaal te weten gaat komen. Het is de moeite waard!

Wat ga je allemaal leren en lezen in dit gratis e-book?

Wat is swingen?

Hoofdstuk 1: Wat is swingen?

De basis begint met wat swingen is. Zeker voor beginners de moeite waard. Tevens gaat het over voorkeuren van swingers. Zeker iets wat ook handig is voor meer ervaren swingers. Ook zal je veel over veel gebruikte termen in swingersland leren kennen. Dat kan nooit kwaad toch? Maar het gaat ook over regels, kleding en nog veel meer. 
Geschiedenis en ontstaan: swingen

Hoofdstuk 2: Geschiedenis en ontstaan

Nu men de basis weet van swingen en weet wat de algemene regels zijn, is het tijd voor wat diepgang. Het verleden en ook zeker hoe swingen geworden is tot het swingen vandaag de dag, is belangrijk om te weten. Tevens gaan we in op swingen binnen Europa en ook de VS. Leuke informatie die iedere swinger moet weten. 
Beginnen met swingen

Hoofdstuk 3: Beginnen met swingen

De ultieme start voor beginnende swingers. Ben jij of zijn jullie aan het overwegen te starten met swingen? Dan is dut hoofdstuk voor jou / jullie. Hier leer je echt alles over waar beginnende swingers tegenaan lopen. Bespaar je sommige twijfels of vragen en lees dit hoofdstuk aandachtig. Zeker als beginnende swinger(s) helpt dit hoofdstuk erg
Swingen in parenclubs

Hoofdstuk 4: Swingen in parenclubs

Door naar het echte werk. Bij veel parenclubs zul je echt wel goed ontvangen worden. Daar gaat het zeker niet aan ontbreken. Maar wellicht is het handig om wat in en outs al te hebben. Dresscodes, spelregels, feesten en thema-avonden. Het komt allemaal aan de orde in hoofdstuk 4. Ideaal voor startende swingers, maar zeker ook voor alleenstaande mannen of - vrouwen.

Swingen op internet

Hoofdstuk 5: Swingen op internet

Internet is niet meer weg te denken. Het hoort er helemaal bij. Wat hoort er allemaal bij en waar moet je rekening mee houden. Dit is echt optimaal voor alle swingers en tevens voor alleenstaande vrouwen. Ook wij hebben een eigen community, maar uiteraard ben je vrij om deel te nemen. Doe je het niet is dat ook je eigen keuze, maar willen wij je toch graag goed informeren.
Voorkeuren bij het swingen

Hoofdstuk 6: Voorkeuren bij het swingen

Swingen is niet iets onbekend. Het bestaat al eeuwig. Er zijn enorm veel mensen die swingen. Hoe meer mensen, hoe meer voorkeuren. Waar ligt je eigen voorkeur? De voorkeuren zijn bijna eindeloos. Hierdoor is er een divers aanbod ontstaan. Van parenclubs met bepaalde thema's tot niches. Bekijk hier alle voorkeuren. Ideaal voor iedereen!
Swingen op vakantie

Hoofdstuk 7: Swingen op vakantie

Al reeds meer ervaren als swinger? Wellicht is een swingervakantie iets voor je? Ook als je al eens eerder op vakantie bent geweest om te swingen, leer je nieuwe locaties of tips. Hoofdstuk 7 is ideaal voor de meer ervaren swinger. Dit hoofdstuk staat in het teken van swingen, zon, zee en strand. De kers op de taart van swingen.

Maar... nu tijdelijk met extra bonus!

Extra bonus

Bonus 1: De uitgebreide begrippenlijst

Nu tijdelijk een complete lijst met alle meest gebruikte termen die in de 'swingerwereld' gebruikt worden. Met deze lijst kom je altijd beslagen ten ijs. Kunnen wij je (of jullie) over 1 maand overhoren om te kijken of jullie ze alle kennen? Dit is echt erg handig en zit nu tijdelijk bij dit nieuwe e-book. Wacht dus niet langer.
Voordeel voor swingerscommunity

Bonus 2: Voordeel voor onze community

Ons e-book is bedoeld om waarde te delen. Dat is de voornaamste zaak. Wij zijn lang blij dat je ons e-book leest en er iets aan hebt gehad. Als extra dank geven wij je een exclusief voordeel / cadeau voor onze community. 

Meer over Dorien

Het grote parenclub-boek is een van de meest populaire boeken over swingen / parenclubs van de laatste jaren. Het boek is geschreven door dé swinger autoriteit Dorien Jansen.

Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken, deelt informatie en helpt graag andere swingers. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload en zijn voor beginnende – als ervaren swingers interessant leesvoer.

Het boek 'samen swingen' is reeds jaren echt een knaller. Sinds 2016 brengt Dorien haar reeks uit. Iedere jaar vernieuwd en ieder jaar beter. Hét swinger e-book van 2020 behoort nu al tot de beste van dit jaar. 

Tijdelijk ook nog met een exclusieve bonus die uitsluitend is voor mensen die het e-book van Dorien echt lezen. In het boek zit namelijk een exclusieve bonus die voordeel geeft voor de online swinger community van Parenclub.eu.

Wij, Dorien en alle mensen die geholpen hebben bij dit mooie naslagwerk danken je voor het lezen van 'samen swingen'.

Over Dorien

10+ jaar

expert in swingen

4

boeken geschreven

10.000+

downloads van haar e-boeken

50+

verschillende clubs bezocht

Download nu gratis het ultieme swinger e-book

Waardevol! Informatief! Gratis extra's en nog veel meer! Dit is je kans om het e-book van Parenclub.eu te downloaden. Het e-book is de kans om nu gratis meer informatie over swingen te leren of meer te weten te komen hoe je met andere swingers in contact komt.
Samen swingen