arrow_drop_up arrow_drop_down
Sexy masker

Dé Nederlandstalige swinger community

Leuk dat je er bent. Dat vinden wij oprecht leuk. De leukste, Nederlandstalige en fijnste community van Nederland en Vlaanderen heet je welkom. De community waar je andere swingers zal leren kennen. De plek waar je meer kan leren over swingen. De online parenclub voor de lange termijn. Een omgeving waar je ook tijdens Corona nieuwe swingers kan leren kennen


Als community zijn wij bedoeld voor alle Nederlandstalige swingers. Doelgroep zijn swingers in Nederland en Vlaanderen. Men kan een account aanmaken om gebruik te maken van de community en andere swingers te leren kennen. Wil je meer informatie, lees dan alle voordelen van onze community.


Van harte welkom bij de community voor jou: Parenclub.eu! 

3500+ swingers

zijn al lid!

10+ jaar

expert in swingen

1 community

Iedereen is welkom!

Ervaringen van huidige leden

Anoniem
Sinds dat ik me heb aangemeld bij de community heb ik veel nieuwe mensen leren kennen die hetzelfde zoeken als ik, namelijk: spanning en avontuur in de liefde.
Anoniem
Ik ga al jaren naar parenclubs en ik vind het leuk om mijn ervaring te gebruiken om nieuwe leden de weg te wijzen en te helpen.

Anoniem

Ik ben nog maar net nieuw in de swinger-wereld, maar met behulp van deze community voel ik me op mijn plek en kan ik zijn wie ik wil zijn.

Dit is wat je krijgt als lid van Parenclub.eu!

Echte ontmoetingen

Leer dagelijks nieuwe swingers kennen uit Nederland & België

Voor iedereen

Stellen, vrouwen én alleenstaande mannen zijn welkom :-)

Gratis E-book

Helemaal gratis voor iedereen en 100% gratis voor iedereen! 

Veel leuke leden!

3500+ Nederlandstalige actieve en geverifieerde leden!

Chatten en meer...

Contact met andere swingers via forum, chat en foto’s/video’s.

Anoniem

Wel zo fijn en leuk. Zelf bepalen wat andere kunnen zien.

Wordt lid van onze community en ervaar alle voordelen!

Als lid van de community kan je kennis maken met +3500 andere swingers. Iedereen is welkom bij de community! Of je nou een man of een vrouw bent, single of een stel, het maakt niet uit. Je bepaalt zelf met wie je chat en misschien zelfs een keertje afspreekt... Daarnaast kan je zelf kiezen of je anoniem blijft of juist niet. 

Vrouw_missie
No opt-in form has been selected
Alle parenclubs

Onze missie

Op Parenclub.eu staan dagelijks nieuwe berichten. Wij proberen een goed overzicht te geven van alle parenclubs in Nederland, België en Duitsland. Je kan hierdoor duidelijk en overzichtelijk zien wat er bij een parenclub te doen is. Verder bieden wij mogelijkheden door een eenvoudige manier alle agenda’s van alle parenclubs te lopen. Hierdoor weet men in één oogopslag wat er allemaal te doen is. Verder bevat de website een groot aantal swingerverhalen. Deze swingerverhalen zijn geschreven voor en door swingers.
Parenclub

Wie zijn wij?

Een jong, dynamisch en fris team. Het team achter Parenclub.eu is een “clubje” dat bestaat uit beheerders van de website, programmeurs, mystery guest en ook liefhebbers van leven als swingers. Wij werken vanuit twee locaties in Nederland. Onze belangrijkste locatie zit in Amsterdam en onze tweede locatie is gevestigd in Noord-Brabant. Vanuit het Brabantse land proberen wij onder andere dagelijks de website Parenclub.eu weer net iets beter te maken dan gisteren. Tenslotte hebben wij nog een dependance in België (Antwerpen). Het doel is om iedere dag een website te bieden die zowel aan nieuwe swingers en en ook swingers met veel ervaring een leuke bijdrage te leveren.
Feest community

Wekelijks een overzicht van de leukste feesten

Als je je aanmeldt bij de community ontvang je wekelijks een overzicht van de leukste en spannendste feesten van de komende week. In dit overzicht is te zien welke thema-avonden en speciale feesten er worden gehouden in Nederland of België. Op deze manier mis je dus nooit meer de leukste thema-avonden van jouw favoriete parenclub! 
Devices

Toegang via telefoon/tablet/PC

Je kunt gewoon via de PC inloggen in je online community, maar we zijn ook gemakkelijk te bezoeken via je telefoon of tablet! Onze site is geoptimaliseerd voor alle apparaten, dus je hebt waar en wanneer je maar wil toegang tot de online swingers-community!
€ 120,-
99,-

Wordt lid van onze community

Onze community bestaat uit 3500+ leden die dagelijks actief zijn. In de community kan je andere swingers leren kennen en die hetzelfde zoeken als jij: spanning, lust en avontuur. Dit allemaal voor een eenmalig bedrag van €90,-!

                                                                               

Veelgestelde vragen

Is het E-book volledig gratis?

Ja! Het E-book is 100% gratis te downloaden voor iedereen. Er zitten geen kosten aan verbonden.

Wat kost het om deel te nemen aan de community?

Het kost eenmalig €99,-. Er komen geen overige kosten bij. Voor dit bedrag kan je van alles gebruik maken.

Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

Op onze site kan je betalen met IDEAL, creditcard en Bancontact.

Kan iedereen lid worden?

Ja tuurlijk! Of je nou een man/vrouw, dik of dun, lang of klein bent. Iedereen is van harte welkom in de community!

                                                                    
Fijn dat je er bent!