Parenclub Duitsland of dichtbij de grens in Noordrijn-Westfalen?
Parenclub Duitsland

Tijdelijke super actie!

Alleen nu tijdelijk! Parenclub.eu heeft een mooie en toffe community. In deze community kun je andere swingers leren kennen. Normaal kost een lidmaatschap €99,-. Tijdelijk betaal je slechts eenmalig €19,99 en ben je levenslang lid. Geen verborgen kosten, geen maandelijkse kosten en onbeperkt genieten van alle voordelen!

Actie loopt nog:

Parenclub Duitsland

Duitsland is één van de grootste en welvarendste landen in Europa. De meeste parenclubs zijn te vinden bij de Westerse grens met België en Nederland. Er zijn in totaal 85 parenclubs in Duitsland, dus de keus is groot. Duitsland bestond vroeger uit een groot aantal kleine staatjes, die in 1871 samengingen in een federatie, de Deutsche Bundesrepubliek. Na de Tweede Wereldoorlog werd het land weer opgedeeld in een oostelijk deel, dat deel uitmaakte van het Oostblok en een westers gedeelte, dat een democratie bleef. Bekend is de Berlijnse Muur, die de westerse hoofdstad scheidde van het oosten. Deze werd na de oorlog gebouwd en viel veertig jaar later in 1989. Sindsdien is Duitsland één geheel.

Parenclubs nabij de Nederlandse grens

Hieronder zie je het overzicht van de parenclubs in Duitsland nabij de Nederlandse grens. Dit zijn parenclubs die in de Bundesländer Bremen, Niedersachsen of Nordrhein-Westfalen liggen. Vaak liggen ze maximaal 2 uur rijden met de auto vanaf de Nederlandse grens. 

Swingerclub Biggi’s

Hugo-Junkers-Straße 13

41236 Mönchengladbach
Nordrhein-Westfalen

Swingerclub Hemmungslos

Ludwigstraße 31

30161 Hannover
Niedersachsen

Swingerklub Red Angel

Friedrich-Ebert-Straße 115A
49811 Lingen (Ems)

Niedersachsen

Parenclubs in Noord-Duitsland of Oost-Duitsland

Hieronder zie je het overzicht van de parenclubs in Noord-Duitsland of Oost-Duitsland. Dit zijn parenclubs die in de Bundesländer Schleswig-Holstein, Mecklenburg-Vorpommern, Berlin, Brandenburg, Sachsen-Anhalt, Sachsen of Hamburg liggen.

Swingerclub Asthoria

Wrangelstraße 34

24539 Neumünster
Schleswig-Holstein

Swingerclub Avarus

Seestraße 50

13347 Berlin
Brandenburg

Club Culture Houze

Görlitzer Str. 71

10997 Berlin
Brandenburg

Parenclubs in Zuid-Duitsland

Swingerclub Absinth

Hohe Str. 23
56244 Freilingen
Bayern

Swingerclub Burg Ibiza

Sommerkellerweg 20

82256 Fürstenfeldbruck
Bayern

Swingerclub Carat

Alte Poststraße 15

97297 Waldbüttelbrunn
Bayern

Swingerclub Le Coq

Peter-Anders-Straße 3
81245 München
Bayern

Claudia’s Dreamlight

Otto-Kraus-Straße 12

90411 Nürnberg
Bayern

Club 22 Maintal

Alte Poststraße 15

97297 Waldbüttelbrunn
Bayern

Swingerklub Paradise

Franz-John-Straße 11
Achern
Baden-Württemberg

Swingerklub Burg Ibiza

Sommerkellerweg 20

82256 Fürstenfeldbruck
Bayern

Andere overzichten van parenclubs

Parenclub Nederland
Nederland
Parenclub Vlaanderen
Belgie
Alle parenclubs
Alle parenclubs

Parenclub Noordrijn-Westfalen


Toeristisch gezien heeft vooral Noordrijn-Westfalen het meeste te bieden. Er zij meer dan 700 musea, de musical is hier groot, er zijn talloze pop- rockpodia en een groot nationaal park, naast de beroemde berggebieden zoals Sauerland en Eifel. Rijnland Palts aan de Belgische grens is een belangrijke wijnstreek, belangrijke steden zijn hier Mainz en Worms. Saarland ligt vlak naast de Franse grens en Baden Würternberg op een steenworp van Nederlands Limburg. Grote steden zijn Stuttgart en Karlsruhe.


Verder Duitsland in…

Het uitgaansbastion Berlijn kent maar liefst vijf parenclubs: De Avarus Swingersclub Berlin, Club Culture Houze, de club Insomnia, club Orpheus, en club Zügellos, waar zoals de naam al zegt iedereen los kan gaan op erotisch gebied. In München is er de parenclub CATS om onveilig te maken. Hamburg telt ook drie parenclubs: My Sexy Dreams, PSP, Mystery en club Optapia. In Stuttgart vind je Club Wildpark, in Frankfurt Club Emanuelle , in Saarbrücken de Glashouse-Club, en in Dresden en Dortmund Club OASE en Shikeria. Afgezien van de Berlijnse clubs liggen deze clubs dicht bij de Nederlandse en Belgische grens. Poets je Duits dus op voor een erotische vakantie in Duitsland!

5 leuke & interessante weetjes voor swingers

1. Duitsland heeft per M2 de meeste parenclubs van de Benelux! Er zijn meer clubs in Vlaanderen dan in Nederland.
2. Wereldwijd behoren Duitsers tot de top-3 swingers van de wereld! Wellicht woont er wel een stel in jouw straat?
3. Wij hebben ook een Duitse community met Duitse swingers. Ben jij ons volgende lid?
4. Wist jij dat het aantal swingers al jaren toeneemt? Swingen en parenclubs zijn populair!
5. Ongeveer 60% van onze leden in onze community zijn stellen.

Duitse cultuur en swingen

Duitsland heeft een rijke cultuur en heeft veel beroemde kunstenaars voortgebracht. Beethoven, Bach en Schumann zijn grote componisten uit Duistland. De volksmuziek wordt gedomineerd door de Duitse schlager. De Duitse film is ook niet te versmaden, de bekendste is Der Blaue Engel met filmster Marlene Dietrich. Ieder jaar wordt in Berlijn het Internationale Filmfestival georganiseerd. Ook de Duitse literatuur is rijk, met groten als de dichter Goethe, de filosoof Kant, de sprookjesschrijvers de Gebroeders Grimm, de modernist Thomas Mann en de naoorlogse schrijver Herman Hesse. Kortom, een mooie ambiance voor een avondje parenclub.

Een bezoek aan een parenclub in Duitsland combineren met een Duitse stedentrip

Het landschap in Duitsland varieert van vlak in het Noorden tot bergachtig in het Zuiden en wordt gekenmerkt door grote bossen, zoals het Schwartzwald. Grote steden in Duitsland zijn Berlijn (de hoofdstad), Keulen, Hannover, München, Hamburg, Stuttgart, Frankfurt, Hamburg (een grote havenstad), Dresden en Dortmund. In de omgeving daarvan bevinden zich de meeste parenclubs, namelijk in de provincies Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen aan de Nederlandse grens en Rijnland Palts, Saarland en in het zuiden Baden Würtenberg aan de Belgische grens.

Top 3 parenclubs in Duitsland

Parenclub top-3: plek 1

Swingerclub Biggi’s Swinger

Parenclub top-3: plek 2

Swingerclub Treff-83

Parenclub top-3: plek 3

Swingerclub ST. Tropez

Staat uw club er niet tussen? ( of onjuist) ? Kijk dan hier

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers uit Duitsland leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!