Parenclub Duitsland 2018-03-14T11:43:07+00:00
Anale seks

Parenclub Duitsland

Duitsland is één van de grootste en welvarendste landen in Europa. De meeste parenclubs zijn te vinden bij de Westerse grens met België en Nederland. Er zijn in totaal 85 parenclubs in Duitsland, dus de keus is groot. Duitsland bestond vroeger uit een groot aantal kleine staatjes, die in 1871 samengingen in een federatie, de Deutsche Bundesrepubliek. Na de Tweede Wereldoorlog werd het land weer opgedeeld in een oostelijk deel, dat deel uitmaakte van het Oostblok en een westers gedeelte, dat een democratie bleef. Bekend is de Berlijnse Muur, die de westerse hoofdstad scheidde van het oosten. Deze werd na de oorlog gebouwd en viel veertig jaar later in 1989. Sindsdien is Duitsland één geheel.

Parenclub Duitsland? Bekijk hier op kaart parenclubs in Duitsland.

Parenclub vermelding
Ben je bezoeker van onze website? Onjuiste informatie over een parenclub of erotisch café? Ben je eigenaar van een club? ...
Verder Lezen

Het landschap in Duitsland varieert van vlak in het Noorden tot bergachtig in het Zuiden en wordt gekenmerkt door grote bossen, zoals het Schwartzwald. Grote steden in Duitsland zijn Berlijn (de hoofdstad), Keulen, Hannover, München, Hamburg, Stuttgart, Frankfurt, Hamburg (een grote havenstad), Dresden en Dortmund. In de omgeving daarvan bevinden zich de meeste parenclubs, namelijk in de provincies Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen aan de Nederlandse grens en Rijnland Palts, Saarland en in het zuiden Baden Würtenberg aan de Belgische grens.

Parenclub Noordrijn-Westfalen

Toeristisch gezien heeft vooral Noordrijn-Westfalen het meeste te bieden. Er zij meer dan 700 musea, de musical is hier groot, er zijn talloze pop- rockpodia en een groot nationaal park, naast de beroemde berggebieden zoals Sauerland en Eifel. Rijnland Palts aan de Belgische grens is een belangrijke wijnstreek, belangrijke steden zijn hier Mainz en Worms. Saarland ligt vlak naast de Franse grens en Baden Würternberg op een steenworp van Nederlands Limburg. Grote steden zijn Stuttgart en Karlsruhe.

Duitse cultuur

Duitsland heeft een rijke cultuur en heeft veel beroemde kunstenaars voortgebracht. Beethoven, Bach en Schumann zijn grote componisten uit Duistland. De volksmuziek wordt gedomineerd door de Duitse schlager. De Duitse film is ook niet te versmaden, de bekendste is Der Blaue Engel met filmster Marlene Dietrich. Ieder jaar wordt in Berlijn het Internationale Filmfestival georganiseerd. Ook de Duitse literatuur is rijk, met groten als de dichter Goethe, de filosoof Kant, de sprookjesschrijvers de Gebroeders Grimm, de modernist Thomas Mann en de naoorlogse schrijver Herman Hesse. Kortom, een mooie ambience voor een avondje parenclub.

Verder Duitsland in…

Het uitgaansbastion Berlijn kent maar liefst vijf parenclubs: De Avarus Swingersclub Berlin, Club Culture Houze, de club Insomnia, club Orpheus, en club Zügellos, waar zoals de naam al zegt iedereen los kan gaan op erotisch gebied. In München is er de parenclub CATS om onveilig te maken. Hamburg telt ook drie parenclubs: My Sexy Dreams, PSP en club Optapia. In Stuttgart vind je Club Wildpark, in Frankfurt Club Emanuelle , in Saarbrücken de Glashouse-Club, en in Dresden en Dortmund Club OASE en Shikeria. Afgezien van de Berlijnse clubs liggen deze clubs dicht bij de Nederlandse en Belgische grens. Poets je Duits dus op voor een erotische vakantie in Duitsland!

One Comment

  1. WL62 3 april 2018 at 17:49 - Reply

    Beste,

    VBinnenkort gaan we voor een korte vakantie naar de Eifel in Duitsland en in had gehoopt hier op het kaartje te vinden waar een parenclub zou kunnen zijn. Helaas lijkt het kaartje niet te werken voor Duitsland, ondanks de tekst erbij. Daarnaast lukt het mij niet het boekje te downloaden. 🙁 Kunnen jullie me daar bij helpen?

    WL62

Plaats een reactie