Wil jij of willen jullie ook gastblogger worden van Parenclub.eu?
Gastblogger: gastbloggen op Parenclub.eu?
1 min. leestijd

Gastblogger: gastbloggen op Parenclub.eu?

Ben jij een fanatieke bezoeker van parenclubs of zijn jullie een swingerskoppel? Hoe zou het zijn dat de ervaringen die je of jullie hebben gedeeld worden met duizenden andere swingers? Word dan gastblogger op Parenclub.eu!

Onze missie

Parenclub.eu is een van de grootste online swingers platformen van Nederland en België. Maandelijks bezoeken tienduizenden swingers onze website om te ervaren, informatie te delen en geïnspireerd te raken over het swingersleven. Het is onze missie om swingers zoveel mogelijk te faciliteren bij hun bezoeken van parenclubs. Dat doen we onder andere door de beste informatie, nieuwste parenclub en reviews te delen.

Wat heb je er als swingerskoppel of bezoeker van parenclubs aan?

Wat heb jij daar dan precies aan? Een terechte vraag natuurlijk. In principe betalen wij graag jullie entree voor een parenclub. Hierdoor is het bezoek naar de parenclub kosteloos. In ruil voor jullie bezoek vragen wij jullie een uitgebreide review te schrijven over jullie bezoek aan de parenclub. Eventueel is het mogelijk het blogbericht te voorzien van een box met auteursinformatie, uiteraard is het ook mogelijk de review / blogbericht zonder auteursinformatie te plaatsen zodat jullie geheel anoniem kunnen werken. Parenclub.eu heeft in de jaren een sterke, betrouwbare naam opgebouwd in zowel de Nederlandse als ook in de Belgische markt.

Spelregels

Om te publiceren op Parenclub.eu hebben wij wel enkele spelregels opgesteld, dit om de kwaliteit van het platform te waarborgen:

  • We hebben een sterke voorkeur voor stelletjes, uiteraard sluiten wij losse bezoekers ook niet uit;
  • Je artikel dient uniek te zijn, geen duplicate content die elders ook online komt te staat;
  • Schrijf gerust uit de losse pols, maar wel in correct Nederlands;
  • Geen snel-geld-verdien-verhalen, thuiswerk- of multilevel marketing;
  • Geen advertorials of zelfpromotie, focus op waarde en laat je profiel voor je spreken, en als laatste;
  • We behouden ons (vanuit kwaliteitsbewaking) het recht voor om artikelen af te wijzen.

Meld je aan als gastblogger via onze contactpagina!

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen