arrow_drop_up arrow_drop_down

Vrouw zoekt stel

Wat voor vrouwen zoeken een stel?

Vrouwen die een stel zoeken voor seks zijn meestal biseksueel en willen een trio in de combinatie vrouw-vrouw-man. Zo kunnen ze getrouwd zijn met een man, maar willen ze ook graag seks met een vrouw. Heel veel mannen hebben de fantasie om het eens met twee vrouwen te doen of toe te kijken als hun partner met een andere vrouw sekst. Ze kunnen ook single zijn en op zoek naar een trio. Of ze hebben een relatie met een vrouw, maar willen ook weleens door een man geneukt worden, alles is mogelijk. Het is niet zo moeilijk om als vrouw een stel te vinden, echt heel veel koppels zijn zelf ook op zoek. Je moet alleen weten waar je moet zijn. Hieronder een overzichtje van de beste en veiligste manieren om als vrouw een stel te ontmoeten voor seks. Dat kan op het internet zijn, via een (seks)datingsite, of in een parenclub.

Een stel zoeken op internet

Het internet staat vol met advertenties van particuliere stellen die een trio willen met twee vrouwen en een man. Met een klein beetje zoeken vind je al honderden advertenties. Ook zijn er sites voor seks-afspraakjes waar je jezelf kunt aanbieden of iemand zoeken die ook adverteert. Dit is iets anders dan een datingsite, het gaat zuiver om adverteren. Een datingsite heeft veel meer in huis, maar daarover later. Het maken van seks-afspraakjes op deze manier heeft het voordeel dat je veel keus hebt. Helaas kleven er ook nadelen aan. Er zijn nogal wat scammers, oplichter, prostituees en nepprofielen actief. Je moet dus goed uitkijken met wie je te maken hebt. Vaak kun je het al zien aan de advertentie; als er te weinig en te mooie foto’s bij staan en een summiere, nietszeggende tekst met een groot aantal voorkeuren, zit er vaak een luchtje aan. Ook als je wordt gevraagd om door te klikken, moet je uitkijken. Je kunt bij een bedrijf uitkomen. Wees dus voorzichtig met wie je afspreekt en voer eerst wat gesprekjes via de chat, voordat je een afspraak maakt. Geef ook nooit zomaar je persoonlijke informatie, als daarom gevraagd wordt, loop je de kans dat er misbruik van wordt gemaakt. Toch kun je op deze manier wel leuke en veilige contacten opdoen, Een groot voordeel is dat het anoniem is, niet onbelangrijk als je een gezin hebt of een hoge functie.

 

Vrouw zoekt stel

Een stel zoeken via een (seks)datingsite

Een (seks) datingsite is beduidend veiliger dan zomaar adverteren en je hebt ook hier veel keus. Sommige sites hebben duizendenden profielen. Hoewel gewone datingsites meestal bedoeld zijn voor een vaste relatie, kun je er tegenwoordig ook meer vrijblijvende seks-contacten opdoen. Wil je echt veel keus (en reacties!), dan kun je kiezen voor een seks-datingsite. Daar is iedereen op zoek naar seks, dus dat hoef je niet meer af te tasten. Verder controleren datingsites vaak de profielen handmatig, zodat de kans dat je een nepper tegenkomt veel kleiner is.Meestal staat dat aangegeven. Je moet altijd voorzichtig blijven (zie boven), geen enkele site is honderd procent veilig en er kan altijd iemand stiekem door de controle geglipt zijn. Maar je hebt een grote kans om een leuk stel te vinden op deze manier. Je kunt de profielen doorzoeken, maar je moet ook je eigen profiel maken, zodat je gevonden kunt worden. Veel datingsites hebben een zoekfunctie, dat maakt de selectie een stuk makkelijker en sneller. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op postcode, of het soort seks wat je wilt. Wil je dat er geneukt wordt of niet? Wil je ruige seks of juist vanille? Wil je anale seks? Daar kun je allemaal op zoeken. Met wat je vindt, kun je een selectie maken. Let goed op het profiel, hoe zit dat eruit? Een goed profiel heeft veel foto’s van het hele lichaam, een informatieve en persoonlijke tekst en is eerlijk over eventuele onvolkomenheden. Dat geldt ook voor je eigen profiel, ga daar dus even goed aan zitten, dan vindt je droomstel jou misschien!

Een stel zoeken in een parenclub

Een parenclub is absoluut de veiligste manier om als vrouw alleen sekscontacten op te doen. Het nadeel is dat je minder keus hebt, maar de meeste clubs zijn bijzonder vrouwvriendelijk. Meestal kom je gratis binnen en je hoeft helemaal niets wat je niet wilt, terwijl (bijna) alles mag. Nee is nee in een parenclub en dat is een gouden regel. Je zult dus niet ongewenst lastig gevallen worden, daar wordt goed op gelet. Er zitten veel stellen tussen het publiek, hoewel je er ook singles tegenkomt op zoek naar vrijblijvende seks. Een ander voordeel is dat je elkaar meteen ziet, zodat je weet of de fysieke klik er is. Je kunt ook even aan elkaar snuffelen aan de meestal gezellige bar en door de ongedwongen sfeer maak je ook makkelijk contact. Het is ook discreet, niets wat in de club gebeurt, komt naar buiten. Alle clubs hebben open of gesloten speelkamers, waar je ter plekke seks kunt hebben met het stel van je keuze. In de open ruimtes kun je wel rekenen op publiek, maar dat kan ook heel spannend zijn. Wil je meer privé, dan kun je ook met zijn drieën naar een hotel gaan en je daar helemaal uitleven!

 

Vrouw zoekt stel

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!