Swingerclub SwinXX
Swingerclub SwinXX
1 min. leestijd

Swingerclub SwinXX

Op zoek naar een opwindende parenclub? Dan is een bezoek aan 'Swinxx' absoluut de moeite waard! Gelegen langs de rustige oevers van de Schelde in Dendermonde (Oost-Vlaanderen), biedt deze parenclub een onvergetelijke ervaring. Een prachtige locatie met een ruime en discrete parkeergelegenheid aan de achterzijde, weg van nieuwsgierige blikken.

Meer Informatie 

Deze knusse en sfeervolle erotische club is gehuisvest in een luxueuze setting, voorzien van zowel een verwarmd binnen- als buitenzwembad, een verleidelijke jacuzzi, een rustgevende hammam en een betoverende hot tub. De weelderige tuin, de gezellige bar en de intieme privéruimtes maken het plaatje compleet. Natuurlijk ontbreken de diverse sauna's niet, waardoor 'SwinXX' alle ingrediënten in huis heeft voor een betoverende avond temidden van gelijkgestemde koppels, mannen en vrouwen.

Swingerclub & Parenclub SwinXX

'SwinXX' presenteert zichzelf als een unieke parenclub waar ontspanning centraal staat. Zowel de sfeervolle sauna's als de verkwikkende zwembaden, de bruisende jacuzzi en de prikkelende hot tub creëren ideale omgevingen om elkaar beter te leren kennen en te genieten van elkaars gezelschap op een manier die bij een erotische club hoort.

Capaciteit 

Hoewel reserveren wordt aangeraden, is het niet verplicht. Houd echter rekening met een maximale capaciteit van 75 personen. Zodra we volzet zijn, is er geen ruimte meer. Wees er dus op tijd bij en voorkom dat je een spannende avond misloopt.

Parenclub 'SwinXX' is een vereniging die volledig draait om het verwennen van haar leden. In deze swingerclub gaat het niet alleen om geld, maar vooral om de tevredenheid van het lidmaatschap van een erotische club die de wensen en verlangens van haar leden begrijpt en koestert.

Welkom bij 'SwinXX'! We kijken ernaar uit om je een onvergetelijke ervaring te bieden.

SwinXX
9200 Dendermonde
België

www.swinxx.be

+32 (0) 487 45 23 89

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen