Parenclub Oost-Vlaanderen? Zoek je een Parenclub in Oost-Vlaanderen?
Parenclub Oost-Vlaanderen

Parenclub Oost-Vlaanderen

De provincie Oost-Vlaanderen in België ligt net zuidelijk van Zeeland en is dus ook voor Nederlanders makkelijk te bereiken. De streek ligt tussen Antwerpen, Zeeland, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Vlaams-Brabant. De belangrijkste stad is Gent, waar ook een parenclub te vinden is, genaamd Shivaz. Maar er is meer te doen en te beleven in Gent. Deze Middeleeuwse stad is de geboorteplaats van Karel de Vijfde en er is veel mooie oude architectuur. Gent in Oost-Vlaanderen is een beroemde stad voor de Nederlandse literatuur en telt zelfs een Nobelprijswinnaar voor de Literatuur onder haar inwoners. Er wordt dan ook regelmatig een poëzieroute georganiseerd.

Verder vind je in Gent er de Stadsschouwburg en de Vlaamse Opera, het Design Museum, Het Museum voor Schone Kunsten, en een autovrij centrum waar je naar hartelust kunt winkelen. Natuurlijk is er de Universiteit Gent, met 33.000 studenten en daardoor heeft de stad ook een bloeiend uitgaansleven. Ten slotte wordt in Oost-Vlaanderen het Internationaal Filmfestival gehouden. Genoeg voor een tripje naar of in België met als hoogtepunt een bezoekje aan een parenclub.

Top 3 parenclubs in Oost-Vlaanderen

Swingerclub SwinXX

Parenclub Shivaz

Parenclub Enfin

Bekijk alle parenclubs in Oost-Vlaanderen

Parenclub New Riddershof

Parenclub New Riddershof in Gent (gesloten)

Deze parenclub in Gent heeft het allemaal, voor beginners of voor ervaren swingers, en is gevestigd in een villa op een verscholen domein, afgesloten van de buitenwereld. Binnen gaat het er heet aan toe. Natuurlijk zijn alle gemakken aanwezig: een bar, dansvloer, spannende speelkamertjes, en een heerlijke tuin met zwembad. Er is bijzonder veel te doen met een Chicago 4 Couples Night, een Glitter en Glamour Avond, een Bunny Party,  de beroemde Fun Fuck Night Gangbang, een avond voor nudisten, een Travestie Avond en je kunt er zelfs je verjaardag vieren! Iedere dag seks-feest dus, bij Parenclub New Riddershof.

Parenclub Shivaz

Parenclub Shivaz in Hamme 

Hamme, Oost-Vlaanderen is een landelijk dorpje tussen de polders en ligt aan de rivier de Schelde. Het is de geboorteplaats van de bekende schrijver Herman Brusselmans en staat bekend om de mooie oude gebouwen, kerken, en zelfs een oude molen. In Hamme is ook het Natuurhistorisch Museum gevestigd. Parenclub Shivaz is een erotisch paleisje gevestigd in een oud pakhuis en is bijzonder vrouwvriendelijk. Er komen daarom ook veel single dames. De club is van alles voorzien: bar, erotische sauna, hamam, speelruimtes, enzovoort. Echt een plek om je seksdate mee naartoe te nemen. Het is een doeners-club, maar wel met klasse. De dresscode is lingerie, behalve op de Nudist Art Bar, een heel bijzondere culturele erotische ervaring met alleen naakte mensen. Verder is er natuurlijk een Couples Night en een bruisende Swingers Party. Dames, aarzel niet en ga het avontuur aan bij Parenclub Shivaz!

Meer lezen over parenclubs en swingen

Op parenclub.eu kan je niet alleen alle clubs in Nederland per provincie bekijken, maar ook meer lezen over onderwerp zoals swingen . Wekelijks schrijft onze redactie weer nieuwe blogs over alles wat met swingen en parenclubs te maken heeft. Zo zijn twee van onze recente artikelen: Hoe ziet een gemiddelde avond in een parenclub eruit? en Wat is het verschil tussen swingen en partnerruil?. Als je meer wilt lezen over swingen, kijk dan op onze overzichtspagina.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!