Parenclub Oost-Vlaanderen

Parenclub Oost-Vlaanderen

De provincie Oost-Vlaanderen in België ligt net zuidelijk van Zeeland en is dus ook voor Nederlanders makkelijk te bereiken. De streek ligt tussen Antwerpen, Zeeland, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Vlaams-Brabant. De belangrijkste stad is Gent, waar ook een parenclub te vinden is, genaamd Shivaz. Maar er is meer te doen en te beleven in Gent. Deze Middeleeuwse stad is de geboorteplaats van Karel de Vijfde en er is veel mooie oude architectuur. Gent in Oost-Vlaanderen is een beroemde stad voor de Nederlandse literatuur en telt zelfs een Nobelprijswinnaar voor de Literatuur onder haar inwoners. Er wordt dan ook regelmatig een poëzieroute georganiseerd.

Parenclub Oost-Vlaanderen? Bekijk hier op kaart parenclubs in Oost-Vlaanderen.

Parenclub Enfin
Parenclub Enfin in Ronse Parenclub Enfin op 40 minuten afstand van Gent en Brussel, bevindt zich het kasteel waar ...
Verder Lezen
Parenclub Goesting
Parenclub Goesting in de Klinge Parenclub Goesting is een club die gericht is op de actieve koppels die vooral ...
Verder Lezen
Parenclub New Riddershof
Parenclub New Riddershof in Hamme De villa van Parenclub New Riddershof is gelegen op een groot stuk privé terrein ...
Verder Lezen
Parenclub Shivaz
Parenclub Shivaz in Gent Parenclub Shivaz is een vrouwvriendelijke parenclub wat is gehuisvest in een karaktervol pakhuis en is ...
Verder Lezen

Verder vind je in Gent er de Stadsschouwburg en de Vlaamse Opera, het Design Museum, Het Museum voor Schone Kunsten, en een autovrij centrum waar je naar hartelust kunt winkelen. Natuurlijk is er de Universiteit Gent, met 33.000 studenten en daardoor heeft de stad ook een bloeiend uitgaansleven. Ten slotte wordt in Oost-Vlaanderen het Internationaal Filmfestival gehouden. Genoeg voor een tripje naar of in België met als hoogtepunt een bezoekje aan een parenclub.

Oost Vlaanderen lid worden

Parenclub New Riddershof: discreet alle remmen losgooien

Deze parenclub in Gent heeft het allemaal, voor beginners of voor ervaren swingers, en is gevestigd in een villa op een verscholen domein, afgesloten van de buitenwereld. Binnen gaat het er heet aan toe. Natuurlijk zijn alle gemakken aanwezig: een bar, dansvloer, spannende speelkamertjes, en een heerlijke tuin met zwembad. Er is bijzonder veel te doen met een Chicago 4 Couples Night, een Glitter en Glamour Avond, een Bunny Party,  de beroemde Fun Fuck Night Gangbang, een avond voor nudisten, een Travestie Avond en je kunt er zelfs je verjaardag vieren! Iedere dag seks-feest dus, bij Parenclub New Riddershof.

Parenclub Shivaz in Hamme: vrouwvriendelijk en gezellig

Hamme, Oost-Vlaanderen is een landelijk dorpje tussen de polders en ligt aan de rivier de Schelde. Het is de geboorteplaats van de bekende schrijver Herman Brusselmans en staat bekend om de mooie oude gebouwen, kerken, en zelfs een oude molen. In Hamme is ook het Natuurhistorisch Museum gevestigd. Parenclub Shivaz is een erotisch paleisje gevestigd in een oud pakhuis en is bijzonder vrouwvriendelijk. Er komen daarom ook veel single dames. De club is van alles voorzien: bar, erotische sauna, hamam, speelruimtes, enzovoort. Echt een plek om je seksdate mee naartoe te nemen. Het is een doeners-club, maar wel met klasse. De dresscode is lingerie, behalve op de Nudist Art Bar, een heel bijzondere culturele erotische ervaring met alleen naakte mensen. Verder is er natuurlijk een Couples Night en een bruisende Swingers Party. Dames, aarzel niet en ga het avontuur aan bij Parenclub Shivaz!

Wil jij andere swingers ontmoeten? Word dan nu gratis lid van onze online community!