Hoe ziet een avond in een parenclub eruit? Lees het op Parenclub.eu
Hoe ziet een gemiddelde avond in een parenclub er uit?
3 min. leestijd

Hoe ziet een gemiddelde avond in een parenclub er uit?

Hoe ziet een gemiddelde avond in een parenclub er uit? Die vraag is nog niet zo eenvoudig te beantwoorden. Ten eerste zijn er grote verschillend tussen parenclubs en ook worden er vaak speciale thema-avonden georganiseerd. Hieronder vind je een uitleg van de verschillen tussen de parenclubs en over speciale feesten en thema’s.

Maar nu eerst wat algemene zaken die eigenlijk voor iedere parenclub gelden. Ten eerste moet je niet te vroeg komen. De meeste clubs zijn open vanaf een uur of 21.00, maar het wordt meestal pas druk rond een uur of elf. De meeste avonden gaan door tot 01.00 uur op door de weekse dagen en tot 03.00 in het weekend. Het is dus meestal wel nachtwerk. Als je binnenkomt, betaal je eerst de entree. Die ligt zo rond de 50 euro voor stellen, 10 euro voor alleengaande vrouwen en 80 euro voor alleengaande mannen. Dit zijn gemiddelden, je kunt uitschieters naar boven of naar beneden verwachten. Meestal is de entree all-in en hoef dus niets extra’s te betalen voor een hapje of een drankje. De meeste parenclubs hebben een goed voorziene bar en je kunt er genieten van een uitgebreid kou en warm buffet zonder extra kosten.

Dresscode

In de meeste clubs geldt een dresscode, soms afhankelijk van het thema van de avond. In de meeste clubs word je verwacht in sexy lingerie (voor dames) en een mooie slip of boxer (voor de heren). Maar er zijn ook clubs waar de dresscode simpelweg zwarte kleding is of sexy clubwear.  Op zogenaamde kinky avonden gelden andere regels, dan word je verwacht in kleding van leer, latex, rubber of lak. Sommige clubs geven ook regelmatig een gemaskerd bal, waar je je fantasie helemaal kunt uitleven als het om je outfit gaat. Een ding moet duidelijk zijn: Je komt niet binnen in een oude spijkerbroek met gympen. Een avond in een parenclub houdt ook in kijken en bekeken worden, dus je moet er wel een beetje appetijtelijk uitzien.

Als je de entree hebt betaald, kom je in een kleedruimte met lockers, waar je je kunt omkleden. Bij de receptie krijg je een sleuteltje, zodat je je normale kleding veilig kunt opbergen in een kluisje. Dan kan het swingen beginnen! Meestal kom je binnen in een ruime bar met een dansvloer en rode verlichting, zodat je er op je best uitziet. Er wordt overigens in de meeste parenclubs niet gekeken naar uiterlijk schoon, dus dik of dun, groot of klein, kaal of kleine borsten, dat maakt allemaal niet uit. De bar is meestal goed voorzien, dus je kunt ook eens een exotisch drankje nemen of een lekkere cocktail. De muziek wordt in het algemeen verzorgd door professionele DJ’ s, en de sfeer aan de bar is vaak bijzonder goed en ongedwongen.

Je kunt dus ook voor een drankje en een dansje komen, en gezellig met anderen praten in een erotische sfeer  zonder dat je meteen uit de kleren gaat. In alle clubs geldt de regel: Niks moet, maar (bijna) alles kan en nee is nee. Je hoeft je dus niet te laten aanraken als je dat niet wilt en het motto is respect voor elkaar. Dat laatste maakt een bezoek aan de bar van een parenclub een bijzondere ervaring, men gaat heel sociaal en respectvol met elkaar om en daar wordt ook op gelet. Vrouwen alleen hebben vaak een streepje voor in parenclubs, er wordt speciaal op gelet dat je niet wordt lastiggevallen en soms hoef je ook geen entree te betalen. Bij de grotere parenclubs is meestal ook en wellness-gedeelte. Hier kun je lekker ontspannen in de sauna, bubbelen in de jacuzzi of zelfs zwemmen in een verrukkelijk verwarmd zwembad.

Actieve bezoekers

Maar nu voor de echte doeners, ook wel actieve bezoekers genoemd. Hier gaat het verder dan een praatje, maar wordt er echt aan alle vormen van seks gedaan. Dit kan met je eigen partner zijn, een andere man of vrouw, een trio, partnerruil, alle combinaties zijn mogelijk. Meestal zijn in de hele club wel bedden te vinden, ook in de bar en soms zelfs bij de dansvloer. Maar de meeste clubs hebben ook aparte speelkamers, die al dan niet op slot kunnen. Vaak is er ook een darkroom, waar je geheel anoniem seks kunt bedrijven zonder gezien te worden. Aan de andere kant is het ook spannend als je publiek hebt, natuurlijk. Het kan allemaal!

In bijna alle clubs vinden party’ s plaats; we noemden al de kinky avond. Maar vaak is er ook een avond voor alleen stellen, een BI-party, een Black&White Party, een avond voor alleen mannen, een Gang Bang en een BDSM avond. Deze laatste twee worden veel bezocht door actieve swingers en het kan er wild aan toe gaan. Bij een Gang-Bang moet je je een seksuele orgie voorstellen waar een heleboel mensen tegelijk seks hebben. BDSM staat voor Bondage, Domination, Sadisme en Masochisme. Ook op deze avonden wordt er veel actief geswingd en aan seks gedaan.  De attributen moet je meestal zelf meenemen, dit in verband met de hygiene. Handdoeken en condooms zijn meestal wel gratis verkrijgbaar. En nu weet je alles wat je moet weten voor je eerste bezoek aan een parenclub!

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen