Anale seks

Over Parenclub.eu

Een jong, dynamisch en fris team. Het team achter Parenclub.eu is een “clubje” dat bestaat uit beheerders van de website, programmeurs, mystery guest en ook liefhebbers van leven als swingers. Wij werken vanuit twee locaties in Nederland. Onze belangrijkste locatie zit in Amsterdam en onze tweede locatie is gevestigd in Noord-Brabant. Vanuit het Brabantse land proberen wij onder andere dagelijks de website Parenclub.eu weer net iets beter te maken dan gisteren. Tenslotte hebben wij nog een dependance in België (Antwerpen). Het doel is om iedere dag een website te bieden die zowel aan nieuwe swingers en en ook swingers met veel ervaring een leuke bijdrage te leveren.

Onze misse

Op Parenclub.eu staan dagelijks nieuwe berichten. Wij proberen een goed overzicht te geven van alle parenclubs in Nederland, België en Duitsland. Je kan hierdoor duidelijk en overzichtelijk zien wat er bij een parenclub te doen is. Verder bieden wij mogelijkheden door een eenvoudige manier alle agenda’s van alle parenclubs te lopen. Hierdoor weet men in één oogopslag wat er allemaal te doen is. Verder bevat de website een groot aantal swingerverhalen. Deze swingerverhalen zijn geschreven voor en door swingers.

100% gratis community

Als community zijn wij bedoeld voor alle Nederlandstalige swingers. Doelgroep zijn swingers in Nederland en Vlaanderen. Men kan gratis een account aanmaken om gebruik te maken van de community. Wil je meer informatie lees dan alle voordelen van onze community.

Fysieke parenclubs in Nederland, België en Duitsland

Op de website kan men een compleet overzicht vinden van parenclubs in de belangrijkste gebieden waar onze leden actief zijn. Als website proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Als eigenaar van een parenclub is het altijd mogelijk om met ons in contact te treden om te kijken wat de mogelijkheden zijn een bepaalde club meer in de schijnwerpers te zetten. Met meer dan 2500+ actieve swingers kan Parenclub.eu een goede aanvulling zijn op online marketing activiteiten.

Affiliate programma

Parenclub.eu beschikt over een eigen affiliate programma. Wil je meedoen aan ons affiliate programma? Dat vinden we leuk. We vertellen je graag hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Met scherpe leadvergoedingen en uitgebreide mogelijkheden is het promoten van Parenclub.eu een interessant affiliate programma.