Parenclub Antwerpen, alle parenclubs uit Antwerpen
Parenclub Antwerpen

Parenclub Antwerpen

Parenclub Antwerpen? In de provincie Antwerpen zijn maar liefst zes parenclubs te vinden, allemaal nabij grote steden zoals Brecht, Gent, Antwerpen Stad, Hasselt, Leuven en vanuit Nederland Eindhoven. De provincie is gelegen aan de kust van de Noordzee met Antwerpen als hoofdstad. Antwerpen Stad is een grote haven en er is veel te doen op het gebied van kunst, cultuur, lekker eten en uitgaan. Zo zijn er verschillende theaters, de Vlaamse Opera, de concertzaal Trix en de nachtclub Petrol.

Maar ook buiten de hoofdstad valt er veel te doen in de provincie Antwerpen. Zo is er het Filmfestival Open Doek in Turnhout, De Zomer van Antwerpen met muziek, dans en theater en het jaarlijkse reggae-festival in Geel. Genoeg om te combineren met een bezoekje aan een parenclub. Ben je nog nooit geweest? Dat geeft niet. Bij alle parenclubs wordt er extra aandacht besteed aan nieuwelingen en je krijgt een uitgebreide rondleiding. Meestal is er een bar met dansvloer aanwezig, kamers die je al dan niet af kan sluiten, een buffet, een sauna en een discrete parkeerplaats.

Top 3 parenclubs in Antwerpen

Parenclub Gercellinos

Parenclub Villa 21

Parenclub Exotica

Bekijk alle parenclubs in Antwerpen.

Parenclub Gercellinos

Parenclub Gercellinos in Balen

Parenclub Gercellinos is als parenclub bedoeld voor actieve sex met koppels en singles. De club staat bekend als sfeervol en gezellig, met een babbeltje aan de bar en een drankje erbij. Travestie is toegestaan en de dresscode gaat bij binnenkomst in. Je wordt verwacht in sexy lingerie of naakt. Er is een rookruimte en een bewaakte parkeerplaats. Thema’s zijn: speciale gasten, sletjesavond en een MILF gangbang. De club is gevestigd in Balen, nabij Hasselt en Leuven.

Parenclub Villa 21

Parenclub Villa 21 in Geel

Parenclub Villa 21 is een echte doeners-club waar het draait om sex met koppels en singles. Deze parenclub is gelegen in Geel, in de buurt van Turnhout en Eindhoven, Nederland. Er zijn op speciale avonden dames aanwezig, en op zaterdag is er een spetterende seks-party. Ook wordt er een Gangbang georganiseerd, waarbij iedereen helemaal los kan gaan.

Parenclub Exotica

Parenclub Exotica in Brecht

Parenclub Exotica is een zeer druk bezochte vrije parenclub met een mix van stellen, singles, gays en travestieten. Terugkerende thema’s zijn Dark Loverboys, de Nudistenavond, couples only en op maandag een Bi Monday. In deze zeer vrije parenclub mag en kan alles wat je in je stoutste dromen kunt bedenken. De club ligt in Brecht, vlakbij Antwerpen Stad, Mechelen en Sint-Niklaas.

Meer lezen over parenclubs en swingen

Op parenclub.eu kan je niet alleen alle clubs in Nederland per provincie bekijken, maar ook meer lezen over onderwerp zoals swingen . Wekelijks schrijft onze redactie weer nieuwe blogs over alles wat met swingen en parenclubs te maken heeft. Zo zijn twee van onze recente artikelen: Hoeveel wordt er geswingd? en Waarom swingen mensen? . Als je meer wilt lezen over swingen, kijk dan op onze overzichtspagina.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!