Parenclub Antwerpen

Parenclub Antwerpen

Parenclub Antwerpen? In de provincie Antwerpen zijn maar liefst zes parenclubs te vinden, allemaal nabij grote steden zoals Turnhout, Gent, Antwerpen Stad, Hasselt, Leuven en vanuit Nederland Eindhoven. De provincie is gelegen aan de kust van de Noordzee met Antwerpen als hoofdstad. Antwerpen Stad is een grote haven en er is veel te doen op het gebied van kunst, cultuur, lekker eten en uitgaan. Zo zijn er verschillende theaters, de Vlaamse Opera, de concertzaal Trix en de nachtclub Petrol.

Parenclub Antwerpen? Bekijk hier op kaart parenclubs in Antwerpen

Parenclub 't Rozenhof
Parenclub 't Rozenhof in Burcht Parenclub Rozenhof is geen al te grote parenclub, maar dat doet niet af aan ...
Verder Lezen
Parenclub Amai
Parenclub Amai in Hoogstraten Parenclub Amai is een club waar alleen actieve koppels welkom zijn en actieve single vrouwen en ...
Verder Lezen
Parenclub Circle O Club
Parenclub Circle O Club in Schoten Parenclub Circle O Club is te vinden aan de Brechtsebaan 264, te Schoten ...
Verder Lezen
Parenclub Eroxx Locatie
Parenclub Eroxx in Balen Parenclub Eroxx ligt in het centrum van Balen (Antwerpen) maar is toch goed afgeschermd van ...
Verder Lezen
Parenclub Exotica
Parenclub Exotica in Brecht Parenclub Exotica werkt met verplichte lidmaatschapskaarten, en is toegankelijk voor zowel koppels als single vrouwen ...
Verder Lezen
Parenclub Gercellinos
Parenclub Gercellinos in Balen Parenclub Gercellinos is een hele moderne parenclub waar maar liefst 300 mensen binnen kunnen. De ...
Verder Lezen
Parenclub Villa 21
Parenclub Villa 21 in Geel Parenclub Villa 21 ligt centraal gelegen in het plaatste Geel (Antwerpen) in België. Als bezoeker ...
Verder Lezen

Natuurlijk is er ook te genieten van de plaatselijke biersoorten zoals Gouden Carolus en Caves. Beroemd zijn de Antwerpse Handjes, heerlijke Belgische chocolade in de vorm van een handje.

Parenclubs in het algemeen in de provincie Antwerpen

Maar ook buiten de hoofdstad valt er veel te doen in de provincie Antwerpen. Zo is er het Filmfestival Open Doek in Turnhout, De Zomer van Antwerpen met muziek, dans en theater en het jaarlijkse reggae-festival in Geel. Genoeg om te combineren met een bezoekje aan een parenclub. Ben je nog nooit geweest? Dat geeft niet. Bij alle parenclubs wordt er extra aandacht besteed aan nieuwelingen en je krijgt een uitgebreide rondleiding. Meestal is er een bar met dansvloer aanwezig, kamers die je al dan niet af kan sluiten, een buffet, een sauna en een discrete parkeerplaats.

Antwerpen lid worden

Oudste parenclub Antwerpen: parenclub ’t Rozenhof

De oudste parenclub in België is Parenclub ’t Rozenhof, gelegen in Burcht nabij Gent. De club bestaat al 25 jaar en is een sfeervol familiebedrijf. Je kunt hier lekker erotisch dansen. Op sommige avonden zijn meisjes aanwezig, is een nudistenavond of een kinky milf-avond.

Parenclub Villa 21 in Geel

Parenclub Villa 21 is een echte doeners-club waar het draait om sex met koppels en singles. Deze parenclub is gelegen in Geel, in de buurt van Turnhout en Eindhoven, Nederland. Er zijn op speciale avonden dames aanwezig, en op zaterdag is er een spetterende seks-party. Ook wordt er een Gangbang georganiseerd, waarbij iedereen helemaal los kan gaan.

Parenclub Exotica met veel themafeestjes

Parenclub Exotica is een zeer druk bezochte vrije parenclub met een mix van stellen, singles, gays en travestieten. Terugkerende thema’s zijn Dark Loverboys, de Nudistenavond, couples only en op maandag een Bi Monday. In deze zeer vrije parenclub mag en kan alles wat je in je stoutste dromen kunt bedenken. De club ligt in Brecht, vlakbij Antwerpen Stad, Mechelen en Sint-Niklaas.

Parenclub Gercellinos in Balen

Parenclub Gercellinos is als parenclub bedoeld voor actieve sex met koppels en singles. De club staat bekend als sfeervol en gezellig, met een babbeltje aan de bar en een drankje erbij. Travestie is toegestaan en de dresscode gaat bij binnenkomst in. Je wordt verwacht in sexy lingerie of naakt. Er is een rookruimte en een bewaakte parkeerplaats. Thema’s zijn: speciale gasten, sletjesavond en een MILF gangbang. De club is gevestigd in Balen, nabij Hasselt en Leuven.

Parenclub MaxFollies in Lichtaart

Parenclub MaxFollies ligt in Lichtaart, nabij Turnhout. Er zijn hier 16 speciale relaxruimtes met een eigen spelletje die je al dan niet kunt afsluiten, een darkroom en veel verschillende thema-avonden, onder andere een Gangbang, een BDSM-avond en een Naaktzondag. Alle faciliteiten zijn aanwezig, zoals sauna, douches, condooms en parkeergelegenheid.

Wil jij swingers uit de regio Antwerpen ontmoeten? Word dan nu lid van onze gratis online community en kom in contact!