Parenclub Gercellinos

Parenclub Gercellinos in Balen

Parenclub Gercellinos is een hele moderne parenclub waar maar liefst 300 mensen binnen kunnen. De club is toegankelijk voor zowel koppels als alleengaande dames en alleengaande heren. Parenclub Gercellinos richt zich vooral op de ruimdenkende en actieve koppels en alleengaanden. De club is gelegen aan de Molsesteenweg 5, 2490 te Balen (Antwerpen) België.

Openingstijden + locatie

Gercellinos is 5 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag12.00 – 18.00 uur
Dinsdag12.00 – 18.00 uur
WoensdagGesloten
Donderdag12.00 – 18.00 uur
Vrijdag20.00 – 01.00 uur
Zaterdag20.00 – 03.00 uur
ZondagGesloten

Meer informatie

De club heeft 2 grote beveiligde parkeerterreinen waarvan er 1 heel discreet achter het huis ligt en ook toegang biedt voor bezoekers met een camper. Bezoekers die met een camper komen, daarvoor is er gratis elektriciteit voor de camper aanwezig. De entreeprijsvarieert tussen de €20,- en € 90,-euro en dat is inclusief het buffet, alle dranken, discotheek, toegang tot de relaxruimtes en alle faciliteiten binnen de club. De club bied ook verschillende voordeelkaarten aan waarmee je nog voordeliger naar de club kunt komen. Een lidmaatschap van de club is verplicht en is persoonlijk en voor een jaar geldig. Deze moet bij de eerste keer aangeschaft worden.

Themaavonden bij Gercellinos

De dresscode is lingerie voor iedereen en gaat gelijk bij binnenkomst in, behalve op zaterdag dan gaat de dresscode in na 22.00 uur. Voor het opbergen van je persoonlijke spullen kun je gebruik maken van de kledinglockers. Club Gercellinos heeft ook verschillende promoties, zo worden er elke 2e zaterdag van de maand de verjaardagen van alle leden die in die maand jarig zijn gevierd. De jarige zal een mooie verjaardagsbeloning ontvangen. Bij het aanbrengen van een nieuw lid van de club wordt je beloond met een heerlijke fles bubbels

Evenementen en feesten bij Gercellinos

Let op: wij tonen hier geen feesten van Gercellinos aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Gercellinos

Fotoalbum van Gercellinos

Parenclub Gercellinos bar
Parenclub Gercellinos

Swingerverhalen en reviews van Gercellinos

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Gercellinos. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers