Parenclub Gercellinos in Balen (Antwerpen), bekijk hier alle info!
Parenclub Gercellinos in Balen
1 min. leestijd

Parenclub Gercellinos in Balen

Parenclub Gercellinos is een hele moderne parenclub waar maar liefst 300 mensen binnen kunnen. De club is toegankelijk voor zowel koppels als alleengaande dames en alleengaande heren. Parenclub Gercellinos richt zich vooral op de ruimdenkende en actieve koppels en alleengaanden. De club is gelegen aan de Molsesteenweg 5, 2490 te Balen (Antwerpen) België.

Meer informatie

De club heeft 2 grote beveiligde parkeerterreinen waarvan er 1 heel discreet achter het huis ligt en ook toegang biedt voor bezoekers met een camper. Bezoekers die met een camper komen, daarvoor is er gratis elektriciteit voor de camper aanwezig. De entreeprijsvarieert tussen de €20,- en € 90,-euro en dat is inclusief het buffet, alle dranken, discotheek, toegang tot de relaxruimtes en alle faciliteiten binnen de club. De club bied ook verschillende voordeelkaarten aan waarmee je nog voordeliger naar de club kunt komen. Een lidmaatschap van de club is verplicht en is persoonlijk en voor een jaar geldig. Deze moet bij de eerste keer aangeschaft worden.

Parenclub Gercellinos Bar

Thema-avonden bij Gercellinos

De dresscode is lingerie voor iedereen en gaat gelijk bij binnenkomst in, behalve op zaterdag dan gaat de dresscode in na 22.00 uur. Voor het opbergen van je persoonlijke spullen kun je gebruik maken van de kledinglockers. Club Gercellinos heeft ook verschillende promoties, zo worden er elke 2e zaterdag van de maand de verjaardagen van alle leden die in die maand jarig zijn gevierd. De jarige zal een mooie verjaardagsbeloning ontvangen. Bij het aanbrengen van een nieuw lid van de club wordt je beloond met een heerlijke fles bubbels.

Parenclub Gercellinos Bar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Gercellinos
Molsesteenweg 5
2490 Balen (Antwerpen)
België
+32 14 71 75 37

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
indekeu frank
Door

indekeu frank

op 06 May 2021

ik heb vandaag 99 euro gestort van parenclub . ben vrij gezel en wil naar de club komen .wanneer kan ik komen ,heb dit nog nooit gedaan . ben 57 jaar man en hou van trio's zowel met 2 vrouwen als met 2 mannen en 1 vrouw . het mogen ook homo's zijn als lesbissen . wat moet ik doen alle maal .wat moet ik aan doen .onder goed of wat .laat mij iets weten a.u.b.

Jan De neve
Door

Jan De neve

op 01 Jul 2022

Ik heb betaald en heb niets ontvangen

Reactie plaatsen