Man zoekt stel- Hoe kan jij als man een stelletje voor sex kan vinden?
Man zoekt stel
3 min. leestijd

Man zoekt stel

Man zoekt stel betekent ten eerste een afspraakje voor een trio in de combinatie man-man-vrouw. Dit komt relatief weinig voor, de meeste trio’s zijn in de combinatie man-vrouw-vrouw. Toch gebeurt het wel, vaak als de man van het stel biseksueel is. Minder bekend is het zogenaamde cuckolding, waarbij een man erop geilt om zijn vrouw seks te zien hebben met een andere man. Een andere, tweede, betekenis is dat een vrouw naast haar vaste partner ook seksdates heeft. Dan is er dus sprake van één op één sekscontacten waarbij de man de vrouw toestemming geeft om ook seks te hebben met andere mannen. In beide gevallen gaat het om swingen, het vrijblijvend seks hebben met anderen dan je eigen partner.

Vroeger verwees het woord swingen alleen naar partnerruil, maar tegenwoordig kunnen ook singles aan swingen doen, met elkaar of in een trio. Er wordt hier onderscheid gemaakt tussen een “soft swap”of een “full swap.” Het eerste betekent dat je wel seks hebt, maar zonder penetratie. Dan blijft het dus bij zoenen, strelen, aftrekken, pijpen, rimming (kontlikken), vingeren en beffen. Bij een “full swap” wordt er wel geneukt; dat kan vaginaal of anaal zijn.

Hoe vind ik een man als stel?

Dat gaat verbluffend makkelijk op het internet. Talloze stellen adverteren op internet op zoek naar een man. Type in “stel zoekt man” en je vindt ze, misschien niet op pagina één, maar als je verder zoekt, kom je van alles tegen. Je kunt als man ook zelf een advertentie zetten als je het met een stel wilt doen.

Je moet alleen wel oppassen dat je niet de verkeerde treft. Het kan zijn dat je wordt opgelicht, dat je naar een betaalde website wordt doorgesluisd of dat je te maken hebt met een fake profiel.

Ook moet je profiel aantrekkelijk maken. Veel mensen geven te weinig informatie of plaatsen te weinig foto’s. Vooral dat laatste is belangrijk, advertenties met goede foto’s trekken veel meer aandacht. Verder kun je het beste niet liegen in je profiel, anders kun je een tegenvaller zijn voor de andere partij. Heb je een buikje, of ben je kaal? Schaam je niet en wees open over je onvolkomenheden.

Wat zijn de risico’s?

Er zijn nogal wat oplichters op het net, die met fake profielen geld van je los willen peuteren of het gewoon leuk vinden om een ander voor de gek te houden. Hier is waar je op moet letten:

1. Weinig foto’s
2. Teveel voorkeuren
3. Te korte en onpersoonlijke teksten
4. Moeten doorklikken, dat betekent meestal dat je op de site van een bedrijf uitkomt.

Verder moet je natuurlijk veilig vrijen.

Er zijn nogal wat mensen die dat niet willen en vinden dat een condoom alleen maar lastig is. Laat je niet verleiden om daaraan mee te doen.

Je kunt van alles oplopen, van een onschuldige chlamydia tot HIV (Aids). Bij anale seks moet je een speciaal dikker condoom gebruiken, normale condooms kunnen scheuren. Maar niet alleen neuken kan deze ziektes overbrengen, het zit ook in de slijmvliezen, bloed, vagianaal vocht en sperma. Beffen en pijpen zonder condoom is dus ook niet helemaal veilig.

Zijn er datingsites voor mannen die een stel zoeken?

Ja, er zijn verschillende gratis seks-datingsites voor deze combinatie te vinden op het net. Dit heeft een aantal grote voordelen. Ten eerste heb je heel veel keus. Sommige sites hebben duizenden profielen. Ten tweede is het een stuk veiliger. De meeste sites controleren de profielen voordat ze geplaatst worden. Let daar wel op, niet alle datingsites doen dit, maar meestal staat het aangegeven.

Kies een site waar profielen handmatig worden geverifieerd, dat kan je een hoop ellende besparen.

Verder hebben deze sites vaak een zoekfunctie, waardoor je sneller bij het juiste stel terecht komt. Natuurlijk kun je ook je eigen profiel plaatsen en misschien wel gevonden worden door een heet stel!

Hoe zit het met parenclubs?

Parenclubs waren er al lang voordat internet bestond en ze zijn er nog steeds. Het is wel iets veranderd; vroeger ging het alleen om partnerruil in deze clubs en werden singles niet toegelaten. Tegenwoordig zijn er heel wat single mannen en vrouwen die een parenclub bezoeken op zoek naar sekscontact. De entreeprijzen voor alleengaande mannen kunnen wel oplopen, afhankelijk van de club.

Het grote voordeel is dat je elkaar meteen ziet en dus ook weet of de chemie er is. Ook hoef je niet meteen te seksen, je kunt elkaar rustig een beetje leren kennen met een hapje en een drankje erbij.

In alle clubs zijn zogenaamde speelruimtes, al dan niet afsluitbaar, waar je seks kunt hebben met een stel. Je kunt natuurlijk ook met zijn drieën naar een hotel gaan, als je meer privacy wilt, of bij één van jullie thuis. Met dat laatste moet je een beetje oppassen, je weet immers niet waar je terecht komt of wie je binnenlaat.. Geef ook niet meteen al je persoonlijke informatie. Dat daargelaten is een stel zoeken in een parenclub een goede manier: het is veilig, informeel en discreet. Niets wat in de club gebeurt, komt naar buiten.

Ben jij nou een man en op zoek naar een stel? Wordt dan lid van onze community. In deze community vind je gemakkelijk andere stellen die opzoek zijn naar wat extra spanning. Wie weet kan jij ze hierbij helpen…

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Tena Ghavina
Door

Tena Ghavina

op 28 Dec 2022

hihi, ik ben een vrouw, die valt onder T girl, welke mogelyk heden zijn er voor mij? vrouwvriendelijk is voor mij een must,bisexuele vrouwen, lesbiennes, eventueel een man erbij, maak ik als vrouw kans gratis toegang en waar? bi küssen van Tena

Reactie plaatsen